PDA

View Full Version : Често сънувам мъртвата си баба :( ЗАЩО?

BuBzzz
09-16-2012, 15:33
Здравейте,
баба ми почина преди 3 месеца,а от тогава често я сънувам и то само аз от семейството.Няколко пъти я сънувах жива,а само 1 път мъртва.Тази нощ пак :( .Сънувах,че леля ми и чичо ми се бяха развели преди време,но пак се бяха събрали и правеха сватба отново.Аз бях с баба ми,а тя ме държеше за ръка и ми се усмихваше и беше цялата облечена в бяло.Усетих се някак си в съня си,че тя е мъртва и започнах да плача :( .Предишните сънища също са били подобни,държеше ме винаги за ръка,усмихваше ми се ;(Преди да почине ми подари един златен синджир,който беше неин.След време я сънувах жива,как си хапваше спокойно в къщи и изглеждаше много добре,станах на сутринта и синджира ми се скъса.На другата вечер я сънувах мъртва,вече в ковчега ;( Аз много си я обичах и ацки много ми липсва ;( Моля ви,кажете дали иска да ми каже нещо ;(

Dreams12
09-16-2012, 15:42
Моите съболезнования, напълно разбирам колко страдаш. Моята баба също почина преди 8 месеца. Не, не мисля, че иска да ти каже нещо. Сънищата са само в главата ти. Просто ти е трудно да приемеш, че я няма, че повече не би могла да говориш с нея. Ще ти мине с времето.

JuStElly
09-16-2012, 17:00
Просто ти липсва,нормално е.

Amore-Mio*
09-16-2012, 20:18
Всъщност, ти сама си отговори - обичала си я, тя теб и сега просто тя ти липсва. Мислиш за нея, усещаш липсата й - заради това е.

PS: Моите съболезнования.
И бъди сигурна, че сега е на много по - хубаво място.

kitty02
09-16-2012, 20:33
Моите съболезнования. Знам какво ти е :cry:

nymphadora
09-17-2012, 15:39
И аз често сънувах моята след като почина.Мисля,че просто ти липсва.

strawberry88
09-17-2012, 15:52
Много съжалявам за баба ти.Липсва ти, нормално е.

nesquikkkk
09-17-2012, 16:05
Моите съболезнования, мила! Моят дядо, Бог да го прости, почина преди няколко години и аз като теб много често го сънувах. Сега по-рядко, но когато почина сънувах супер странни сънища, сънувах, че е жив...или че излиза от гроба и някакви такива странни неща. А това със синджира е доста странно...но , отиди все пак до гробът й, или раздайте за нея...

BuBzzz
09-17-2012, 16:51
Ходя когато съм си в града..Даже ходя сама без никой,стоя си и си мисля защо тя трябваше да понесе всички тези болки,които и причини шибаната болест ;( Тя беше най-добрия човек,който познавах,защо Господ наказа нея ;(

BuBzzz
09-17-2012, 16:56
Спомням си точно вечерта на 40тия ден си легнах и през нощта се събудих от леко полюшване на леглото и изведнъж ми стана студено,а прозорците бяха затворени.Не си измислям наистина..може би е искала да се сбогува знам ли ;( И до 40тия ден у нас чувствах все едно има човек около мен,но след като минаха 40 спря това чувство