View Full Version : Предпочитания за срещите :D
EverywhereWithYou
09-16-2012, 22:33
Здравейте! Интересно ми е как ви харесва да се случват нещата, когато се срещате с някого/някоя. Например на първата среща без целувка, или само една лека целувка, или направо да се награбите? И ако ви харесва повече бавния подход, кога пристъпвате към "награбване" и от тоя род неща:D Интересно ми е кой какви предпочитания има :D
PyCoKoCkA93
09-16-2012, 22:41
Все едно ме попита "Ти обичаш ли всеки път да гледаш една и съща комедия/хорър/фантастика...?" Всяка среща е индивидуална,хората са различни,развоя на събитията не е еднакъв.Относително е и става от само себе си.Ако само си изгравждаш планове и сценарии как да протече срещата,изобщо няма да можеш да и се насладиш.
valdesbg
09-16-2012, 22:52
Не обичам протакването. Ако нещо ще се случва - да се случва сега. Няма смисъл да се мотаем 10 срещи и да се гледаме влюбено. Аз и се кефя на девойката, тя ми се кефи - значи се целуваме в началото/средата/края на срещата и толкоз. Ако не ми се кефи - "Чао, доскиф". На мен не ми е нужно много за да разбера дали харесвам някоя или не.
ForzaFelipe
09-16-2012, 23:36
аз съм на принципа "ако ще се случва нещо,да се случва",щом има искра,няма кво да протакам 5 срещи в разговори само.Щом си личи че се привличаме,значи я целувам,а зависи,понякога искрата може да запали голЕм огън и още първата среща да завърши в кревата.А щом няма привличане,няма какво да се направи,може да продължим да кореспондираме евентуално ако намерим нещо след това,но общо взето ако усетя че няма смисъл,приключваме.
Amore-Mio*
09-17-2012, 04:55
Всичко си е до човек.
paradosou
09-17-2012, 09:04
Хората били различни и всичко било относително... Ахахахах, то е ясно, че има различни типове и съответно различни предпочитания, ама, под ягодите, нали темата е пусната точно с цел всеки да каже какво на него му харесва?! 8-)
Иначе аз си предпочитам да се понатрупа напрежение и целувката да е един вид кулминационна точка, не да се сграбчим от първия път. Като свикнеш на допир с човека и въобще с физическия контакт като цяло, би се получило по-естествено просто. Абе предразполaгаща трябва да е обстановката, да се чувстваш о'к в компанията на другия, да изпитваш искрен интерес и да са ви раздвижени разговорите. ; Р
PyCoKoCkA93
09-17-2012, 09:21
Хората били различни и всичко било относително... Ахахахах, то е ясно, че има различни типове и съответно различни предпочитания, ама, под ягодите, нали темата е пусната точно с цел всеки да каже какво на него му харесва?! 8-)
Усещам как не ми схвана смисъла на коментара.Не толкова,че всеки потребител тук има различно мнение,което да сподели(да,така е),а че точно това лично мнение зависи от човека и ситуацията,и ДА,ОТНОСИТЕЛНО Е,пак повтарям.Понякога всичките ти принципи за кулминационна точка и протакване могат да идат на майната си точно заради ОБСТАНОВКАТА и ЧОВЕКА отсреща.Нищо лично към предпочитанията ти,само казвам,че невинаги каквото си мислим и защитаваме,става така и в действителност. Следователно темата ми се вижда тъпа и безсмислена,ако не се е подразбрало от предния ми пост :D
anonymous708973
09-17-2012, 09:42
Не ми се е случвало да ми се нахвърлят на първата среща, би ми било странно и донякъде обидно.
Обичам дългите разговори, смеха заедно, опознаването и натрупването на напрежение. Флиртът ми харесва много - гледането в очите с неизказани реплики, навеждането напред, неволните докосвания, несъзнателното пърхане с мигли, изучаването на другия. Ще се чувствам ограбена, ако тези неща липсват, както би било, ако всичко стане от първата среща. Така се случи при първата ми връзка, ама тогава какво ми разбираше невинната главица.
Обичам бавен, но неотклонен подход - не срамежлив, а точно обратното - безсрамен.
DisappointedDreamer
09-17-2012, 09:53
^Донякъде съм съгласна с това, което Пантерката каза.
От друга страна целия този флирт обикновено става преди първата среща, тъй като в повечето случаи двамата човека се познават. От друга страна пък, ако не си прекарвал време с дадения човек, и сега за първи път прекарвате някакво време заедно, то в случая всичко което Пантерката изрази като действия и чувства е наистина вярно, красиво и потребно.
anonymous708973
09-17-2012, 10:46
На мен пък всички първи срещи наистина са ми били първи :д
JungleJaguar
09-17-2012, 11:40
-Здравей,влизай...
-Здравей,бебчо,как си?
-Супер,скъпа! Ето ти 1500 лв.Наздраве.
-Мерси,наздраве и на теб...
И КАТ СЕ НАГРАБИМ...
paradosou
09-17-2012, 11:49
Усещам как не ми схвана смисъла на коментара.Не толкова,че всеки потребител тук има различно мнение,което да сподели(да,така е),а че точно това лично мнение зависи от човека и ситуацията,и ДА,ОТНОСИТЕЛНО Е,пак повтарям.Понякога всичките ти принципи за кулминационна точка и протакване могат да идат на майната си точно заради ОБСТАНОВКАТА и ЧОВЕКА отсреща.Нищо лично към предпочитанията ти,само казвам,че невинаги каквото си мислим и защитаваме,става така и в действителност. Следователно темата ми се вижда тъпа и безсмислена,ако не се е подразбрало от предния ми пост :D
Никъде не съм споменала протакане, ама пък целувка на първа среща... мне. Наистина се губи голяма част от флирта (ако не и целият хД) и си е по-добре нещата да се движат плавно. За мен, естествено.
Идеята на темата е просто да се видят повече мнения (и по принцип това е замисълът на форумите, ти да видиш ;d). Какво, ако ти се променят нагласите и решиш нещо различно от първоначалното? :)
Аз обичам ако се случва нещо, да се случва в началото. Ако има тръпка и привличане няма да е ненормално да се целуваме.
Както дойде. Нямам установен план.
fUcKsMiLe
09-17-2012, 16:10
Нямам никакви планове, но предпочитам да протакам, вместо да правим каквото правим първия път и после да не чуя вест ни кост от човека отсреща. Иначе ако се познаваме от преди и се харесваме, може пък и да се забърза темпото. Абе зависи.. каквото и да говорим и да си представяме, и т.н. не е сигурно дали ще се случи. Затова е по-добре да се наслаждаваш на момента. С това нямам предвид да се награбите веднага, а нещо подобно на това, което пантерката описа. :)
Живеем в динамични времена и времето е ценно. Какви са тия 1200 срещи. То ако трябва да стане нещо, ще стане. Дългото протакане само почва да ти доскучава. Очакваш нещо, пък то не се случва. Не съм фен на тоя вид напрежение, хаха.