Влез

View Full Version : Страх от бой.

yamaha436
09-17-2012, 20:39
Знам че не е правилният раздел но този е най четен а ми трябва бърз отговор... Значи преди малко се скарах с един приятел заради момичето което харесвам щото мн ме издразни и щял да я бие както и да е той повтаря в един клас сме и е по голям от мен с 1 година не е някой с мускули смисъл има ама си е хърба тренирал съм близо година кик-бокс но просто ме е страх да се бия с него не знам защо,всички от моя клас ги е страх един се сби с него и тоя дето се сби с него му насини окото дето иска да се бие с мен вика утре щял да ми избие зъбите някви такива щял мн неща да направи та въпроса ми е как да остана концентриран по време на бой как да нямам никакъв страх от него... ?

greenblood
09-17-2012, 20:53
Маняк ако този ти е приятел. Не си струва с извинение заради путка да ставаш путка.

DragonLady
09-17-2012, 21:18
Не си струва с извинение заради путка да ставаш путка.

+1
Приятелството е по-ценно по едно момиче.

Jus7Smil3Back
09-17-2012, 21:24
Аве я са гръмнете ве. Къв приятел му е като иска да го бие... аре моля ти се.. нормално да защити момичето. Разбий му зъбите ти.

БожиятАгнец
09-17-2012, 22:01
Маняк ако този ти е приятел. Не си струва с извинение заради путка да ставаш путка.

Оня като набие момичето няма ли да е путка? К'во ше е? Герой? Голям мъж?
Ебаси и ценното приятелство - с някъв бияч на момичета.

Не знам как може да подкрепяте насилието над жени. Изумявате ме. :)

Съберете се целият клас и го пребийте.

DragonLady
09-17-2012, 22:07
Аве я са гръмнете ве. Къв приятел му е като иска да го бие... аре моля ти се.. нормално да защити момичето. Разбий му зъбите ти.

Да е верно ся видях, че оня дето му е уж фр, искал да го бие. Ебати филма стана :D

tEJKAR
09-17-2012, 22:22
Просто като го видиш му счупи зъбите и това е.

reperw
09-17-2012, 22:39
като те набият 1 път вече няма да те е срах.. същото е и на лунапарк.. страх те е от влакчето ,но после като се пуснеш по него не е вече толкова страшно

embraceme
09-17-2012, 23:04
Вика му се sucker punch ,женска работа ама действа :D особено срещу лекета ,които си заслужават боя.

Amore-Mio*
09-18-2012, 06:23
Дръж се мъжки.
Не ти е никакъв приятел, махни го този страх. Такъв олигофрен като него, не бях чула и видяла. Разбий му зъбите ти тогава. Не се страхувай.
Покажеш ли страх, си свършен.

dimitar_ak
09-18-2012, 06:24
Пораснете. Тогава ще разберете, че има и други начини да се реши един конфликт.

nymphadora
09-18-2012, 06:43
Всяко момче трябва да яде бой поне един път в живота си.:D

Chacho
09-18-2012, 07:26
Зарежи колебанието, можеш да си изпатиш сериозно от него в бой. Ако видиш, че натам отиват нещата, не стой да гледаш мило.

ge6aaaa3
09-18-2012, 08:02
Те обикновено тея "биячи" познават много хора и затова се чувстват безсмъртни. Не искам да те плаша, ама най-вероятно ще ти цъфне с 10 човека, които уж ще гледат... По-добре го издебни някъде насаме и можеш да си 99% сигурен, че няма да ти посегне. Разберете се с ДУМИ и толкоз. Ама под разберете се с думи, не разбирай, той да те заплашва, а ти да го гледаш като мишка. Дръж се на ниво и ще спре да те мачка. Ако все пак се стигне до бой, гледай да удариш пръв. Цели се в слънчевия сплит. Ако го изпукаш както трябва, ще се сгъне на топка, а бонуса е че не остават синини и неможе да се оплаче на никой. ;)

.Fuckin Wit' Ya MentaLLy
09-18-2012, 08:55
Т'ва е малкоо тъпо да се страхуваш от някой.Принципно човек като се ядоса става толкова силен, че може да набие човек 2 пъти колкото него. :) А и честно казано веднъж набиеш ли го повече няма да ти посегне.

dimitar_ak
09-18-2012, 08:57
...А и честно казано веднъж набиеш ли го повече няма да ти посегне.

Напротив. Появява се желанието за мъст и се влиза в порочен кръг.

tEJKAR
09-18-2012, 13:44
^ Съгласен.

Sapunji
09-18-2012, 14:57
Всички му обяснявате как да избегне боя а той пита как да го набие. Слушай сега, такива въздухари дето обичат да говорят какво ще ти направят са много лесни, когато се видите за да се биете ще почне да ти обяснява какво, как, защо, от къде, с какво ще направи уж. Отиваш при него и без НИКАКВИ обяснения го удари в зъбите или носа. Както някой каза по нагоре, ако те е страх - загубен си. Няма как винаги да биеш все някога и тебе ще те набият. И все пак - отиваш, биеш, изчезваш. Никакви обяснения. Ако можеш преди боя вземи лист от тетрадка или от дърво(желателно е по-голям) и го свий в ръката си. Уплътнява юмрука.

Да не забравиш да се похвалиш утре, други ден.

Поздрави.

mimsssssss
09-18-2012, 15:01
Според мен ако го видиш в даскалото, направо пръв тръгвай да го удряш... момента на изненадата.

Сега сериозно - боя се казва бой, не защото единия седи, а другия налага, а защото два човека се бият. Ако искаш да го избегнеп, говорете цивилизовано... Лапета.

strawberry88
09-18-2012, 16:17
Първо поговорете, като нормални хора.В краен случай вече се бийте. :D А и да те е страх, не го показвай!

Incadeptus
09-18-2012, 16:42
Глупци малоумни.Ще се бият.На тоя свят има и по-лесни начини например да си умен и да разбереш,че те лъже,че ще я бие,нали всички ще му се подиграват,а и самият той не би посмял.

shitboy
09-18-2012, 19:30
Леле мале ... братле какви приятели имаш ти ? Абсолютно никакъв приятел не ти е. А пък ти какъв кикбокс говориш 1 година и те било страх ... честно голямо си момиче стегни се малко! Утре просто си отиваш на даскало и не му обръщаш внимание пак ако те хакне той ще ти се качи адреналина и ще го ступаш освен ако не си риба :)

draid
09-18-2012, 21:30
Абе ако можеш да избегнеш боя винаги го правиш, ако изпаднеш в ситуация в която няма какво друго да се направиш, излизаш от ситуацията като запазиш достойнството си. Ако са повече хора, удряш който ти е пред очите, сваляш 1-2ма и после се подготвяш да ядеш бой. Ако паднеш на земята се свий и си хвани главата, че да си предпазиш органите от ритници.

professorgreen
09-19-2012, 11:20
Колкото и човека да се не показвай страх! Удари го така че другите да се изплашат :}} Просто го удари така както го чувстваш ако пушиш си сложи запалката в ръката и бой гледай да в носа... Ако все пак искаш да го гътнеш с 1 юмрук би го леко в страни от брадичката :} Най важното е овладей страха си пич

magita
09-19-2012, 11:26
Не знам защо всички се биете... В боя нито ти знаеш до къде ще стигнеш нито той. Щото има и случай където от такива простотии или умираш или лежиш за убийство... ама вие си решавате все пак сте "зрели" хора.

Irti
09-19-2012, 11:33
Аз ще ти кажа. Страх те е, защото не са те били. Когато те опердашат хубаво няколко пъти.. претръпваш и който и да е пред теб - не ти пука. Напротив.. сам почваш да се заяждаш.

И аз бях, като теб преди години, ама след време нещата се промениха.

Ако ще се маризиш за момиче.. човече, не си заслужава.

draid
09-19-2012, 21:18
Не знам защо всички се биете... В боя нито ти знаеш до къде ще стигнеш нито той. Щото има и случай където от такива простотии или умираш или лежиш за убийство... ама вие си решавате все пак сте "зрели" хора.

Понякога е неизбежно от гледна точка на защита на здравето и достойнството.

Scarface_
09-19-2012, 21:31
той те е заплашвал,значи е нанесал първия удар.Като го видиш отдалече го предупреди, че го почваш и с бърза стъпка , уверена и лош поглед право в очите вървиш към него и го смазваш от токати...тренирал си кик бокс... ?! оот кво те е страх ?! че ще те удари ? че ще заболи ? че ще ти текне кръв и посинее от това ли те е страх ?докато се страхуваш от болката , ще се страхуваш от мн други неща...аз бих го спукал от бой и за назидание на другите...ако дойде с повече хора - също,,,шанса да те набият е много по-голям , но едно е да се предадеш и ревеш и да те бият , др е докато те налагат и ти да удряш...Боя му е майката ,сегашните деца и младежи са много разлигавени,за 2 шамара се съдят и по телевизията ги дават...Това са нормални неща от живота,покажи характер , бъди някой , имай достойнство;)

Savage14
09-20-2012, 11:54
Щом си тренирал кик-бокс му вкарай ДУШМАНСКИ ъперкът под носа или зъбите

AnarchyBoy
09-20-2012, 13:03
Ще ти споделя нещо , което смятам за мъдро и правилно за целта ще ти разкажа една "кратка" история.
------------------------------------------------------------------------ СТЕНА ОТ ТЕКСТ -----------------------------------------------------------------------------

Когато аз за първи път ядох истински бой беше точно в 8 клас , на рождения ми ден , в една диско(чалго)тека, та аз пиян залян се правех на мъж , и 3-4ма ме хванаха и ме скъсаха от бой отвън , в болница влязох , и 1-2 месеца кръв пиках ,а цяла година след това имах проблеми с бъбреците , и всичкото това беше защото ме беше страх да се бия , при условие че тренирам Капойера от "време ОНО" , както се казва , но уви беше ме страх както да ударя , така и да ме ударят за това просто се свих в поза "ембрион" и ги оставих да ме смачкат , докато загубя съзнание , помня само че чувах как приятелката ми пищеше и плачеше и ги молеше да ме оставят и видях как някой я УДАРИ (женчо , да удряш момиче е долно и показва слабост.)
Когато се пооправих баща ми , ме дръпна настрана и ми каза цитирам:
"Синко боя е най-грозното нещо на света , ако можеш го избягвай , щото е хем нецивилизовано , хем малоумно и почти винаги без някаква основна и важна причина , в такава възраст сте , че всеки ви е виновен за всичко,Но ако чуя или видя че пак са те набили , аз ще те набия , толкова ли си слаб ? За това ли тренираш ,а аз плащам , за да те пердашат?Запомни едно от мен (тук се включи и брат ми , и го казаха в един глас) Който удари пръв , удря и втори път! , друг път ако ще влизаш в болница , поне бъди сигурен , че ще си вземеш компания. Дръж се достойно , не бягай , изправи се като мъж , какъвто смятам , че си, и отвърни на ударите, иначе цял живот ще те мачкат"

След тези думи аз се промених коренно , почнах да обръщам истинско внимание на тренировките , както Митака каза появи се жажда и желание за мъст в мен, но се държах на ниво и избивах всичката енергия в тренировка вместо да ги търся да се бия, Докато един ден не видях момчето което удари приятелката ми, Най-безцеремонно отидох и го пребих , посред бял ден пред много хора , пред негови приятели, просто отидох и без да обеля и думичка , го почнах и да ти кажа ефектът беше страхотен , всичките други гледаха като насрани. Един от приятелите му се опита да ми каже нещо, но като го погледнах , просто извърна поглед и ме остави да продължа да го бия. Защото знаеше , каква злоба има в мен и ,че ако ми посегне ще почна и него , вероятно ако ми бяха скочили щяха да ме набият 4ма бяха , но просто като видяха с каква сила и злоба го удрям докато той реве,пищи и се моли да го оставя и пита "защоо?" и просто се отказаха.
От тогава като го засека въпросния , свежда поглед и минава покрай мен без да ме погледне. И доста хора почнаха да гледат на мен по друг начин , сериозно като малък бях супер п*тка ;) , но се промених заради едни простички думи.

Няма нищо по достойно от това да защитиш момиче , дори и да не ти е приятелка.
Избягвай боя докато можеш , но ако няма накъде смело напред , разбрах че и ти тренираш , просто като го видиш го пребий , дори и да е с приятели просто го почни , дори и да те набият , ще се издигнеш в "съзнанието им" на малките хормончовци (не вярвам да сте по големи от 15-6 години) щото ще си показал характер , и ако не друго ще престане да се закача с теб , ако пък го набиеш той ще ти има страх!

ПП.. Удар с меча лапа в слънчевия сплит ти гарантира поне 1 минута без въздух и замаяно състояние , не го удряй по никакви бради , като цяло не го удряй по главата удариш ли го в слипта (само не много силно , да не му го счупиш , че може да умре) ще се свлече като чувал с картофи , и ще можеш да го подкараш ..
ПП 2.. Запиши 2ро бойно изкуство с което да комбинираш бокса ;) така ще ти е много по лесно, аз съм капойиера и (д)жио (д)жицу и това е доста добра комбинация , въздух-земя-ground. за теб би било добре джудо и бокс..

yamaha436
09-22-2012, 14:31
Нека ви разкажа какво стана отначало отивам на училище той беше на двора и всички викаха ще се биете ли ? ще се биете ли ? И не се сбихме но после междучасието пред училище точно почнахме да се бутаме аз го бутнах по силно и го ритнах в пецилина после той почна да ме налага с шамари беше напълно концентриран в боя говореше ми нещо но аз не чувах бях толкова бесен че забравих да се пазя когато се опитвах да му нанеса удар той се отдръпваше,залягаше а аз дори гарда не бях направил почнах селската и в крайна сметка той да е поел 2 удара а аз 10 - 11 шамара удряше силно само от едната страна само с шамари заглъхна ми ухото... и се оказа че е тренирал почти един месец бокс а аз 1 година кик-бокс просто не мога да се концентрирам по време на бой преди по време на тренировка винаги бях хладнокръвен винаги се пазех и тогава на улицата когато се сбиех с някой го пребивах от бой. А сега съм забравил движенията абсолютно всичко мисля да почвам MMA.

Scarface_
09-22-2012, 14:57
просто не ти се отдава ... нямаш инстинкт на хищник...как се е дърпал назад ?! ?! ?! ще се дръпне 1,2 пъти скочи в него като можеш от дистанция...тренирал си кик-бокс ., колко си висок ?! тея крака закво ти са ? явно не си бил достатъчно ядосан ...както и да е каде си тренирал кик-бокс ?

yamaha436
09-22-2012, 15:26
просто не ти се отдава ... нямаш инстинкт на хищник...как се е дърпал назад ?! ?! ?! ще се дръпне 1,2 пъти скочи в него като можеш от дистанция...тренирал си кик-бокс ., колко си висок ?! тея крака закво ти са ? явно не си бил достатъчно ядосан ...както и да е каде си тренирал кик-бокс ?

Висок съм метър 53-54-55 там някъде тренирал съм в Интер в Бургас.

psychopath
09-23-2012, 02:23
Дръпни 2 черти и му забий отвер'ка в гърлото. :Д

MaLyKoLiU
09-23-2012, 03:27
Дръпни 2 черти и му забий отвер'ка в гърлото. :Д

:lol:

Afternoon
09-23-2012, 15:05
Аз нещо не разбрах? Ще те бият ли или ще те е*ат, че пишеш в раздел Секс?

GiveMeLove
09-23-2012, 15:10
Излизаш и му пръскаш носа от бой.. Ама без да го питаш - да го видиш другия път дали ще му знае устата :)))