Влез

View Full Version : Всеки ден тормоз

ka6kavalkata
09-18-2012, 12:43
Здравейте!Тази година съм 7 клас и уча в едно от най-добрите училища.Минала учебна година класът ми беше на 2 място по най-високи оценки в уч. Като във всеки клас има отличници и.... не чак толкова добри ученици(аз съм посредата),но проблемът ми е друг. Имаме една ученичка която...не я бива много с ученето,но пък при това е много добра.Тя е малко пълна и това не прече 2-3 момчета да я обиждат всеки ден.ПРАСЕ,СВИНЯ,ГРУХ-ГРУХ....това са малко от приказките с които я обиждат всеки ден.Но едно нещо вече не само на момичето а на и мен и на почти всички мои приятели писна!!ТИ СИ МНОГО ТЪПА,МНОГО МНОГО СИ ТЪПА ,СВИНЯ,ПРАСЕ.И това само че с по-леки думи продължава от 1 клас!!!!Имам лошия късмет да съм между горкото момиче и момчето в часовете по математика.Аз не съм хич добра по математика а като започнат да се карат не чувам нищо и не разбирам нищо....говорили сме класния и той предупреждава ги и след един ден ПАК СЪЩОТО.Момчето винаги си е малко грубо но от една година направо е нетърпимо.Постянно блъска всички,крещи като ненормално....Не знам какво да правя.
!!Вече имам приятелки които само заради това искат да се местят в други класове и скоро и аз ще искам.
Дайте ми съвет какво да правя.Моля Ви!

П.С. В текста който съм писала някъде може да няма запетайки(нещо копчето на компа не работи)

DennisCobain
09-18-2012, 13:38
Оплачете се до класния, директора, викнете родителите. Ако не стане го заплаши със съд. За обидна дума можеш преспокойно да го съдиш..не него де, техните :D Също така педагогическа стая в мвр-то има, могат да го пратят в ТВУ. Абе има много вариянти, не може да се мисли за цар. 8-)

dude99
09-18-2012, 16:16
Оплачете се до класния, директора, викнете родителите. Ако не стане го заплаши със съд. За обидна дума можеш преспокойно да го съдиш..не него де, техните :D Също така педагогическа стая в мвр-то има, могат да го пратят в ТВУ. Абе има много вариянти, не може да се мисли за цар. 8-)

:D нали , то а ако така става :D

strawberry88
09-18-2012, 17:11
Говори с родителите и учителите си.Не сте длъжни да го търпите.Много ги мразя такива дето се мислят за най-великите.

FuCKkK13
09-18-2012, 17:15
Говори с родителите и учителите си.Не сте длъжни да го търпите.Много ги мразя такива дето се мислят за най-великите.

+ или му скочете целия клас - нямам предвид да го биете... и го наредете едно хубаво - както неговата уста знае така и вашите и да млъкне... ама трябва хубаво да го наредите.. не го обиждайте ами му праснете 10 интелигентни обиди и го оставете да се чуди какво сте му казали.... другия вариант е момчетата ви да го поступат,но това няма да говори добре нито за тях,нито за него така че не правете това...

AreYouNoob
09-18-2012, 17:52
идиот... не му обръщайте внимание и ще спре ;)

ChubbyBunny
09-18-2012, 18:14
^ то тая работа с НЕобръщането на внимание в един момент писва, защото идиота си е идиот и ще продължи ... Моя съвет - пребийте го, да си знае мястото! :D

autumn_eyes
09-18-2012, 18:56
С даскали и директори не става, нито с полиция. Ако с класа сте единни в решението си го хващате нкой път и да го видим- еддин на 15 (примерно, не знам колко сте)

PurpleSand
09-19-2012, 07:38
^то в днешно време трудно се попада в единен клас ;д

ka6kavalkata
09-19-2012, 12:07
Много Ви благодаря.Ще имам едно на ум за всички съвети.А за биенето това едвали ще стане.Все пак оня е математик и всички момчета го уважат като бог.Като се замисля ни и свестни момчета нямаме!!!!Ще видя какво ще стане и ако това продължава още няколко седмици вече ще отидем при директора.

MsMiracle
09-19-2012, 15:12
Какво има да му чакаш, 7-ми клас си, предстои ти кандидатстване, трябват ти хубави оценки, нали? Ако още от началото на годината ти се пречи, нали не смяташ да пръскаш пари за частни уроци или да се чудиш какво да правиш накрая, щото не си посмяла на време да вдигнеш панаир? Просто от личен опит ти го казвам - няма за кога да го търпиш.

За съжаление явно момчетата ви са страхливи, или са същите идиоти като него, че да не могат да ви помогнат. Кофти е, и че още сте малки.
Не са много вариантите, но може би трябва да пробваш да отидеш с някой от родителите си при директора. Щото ако сте само вие при него, е възможно да не се трогне.

ka6kavalkata
09-19-2012, 16:11
Благодаря за съвета ти MsMiracle :)