View Full Version : Секс След Цикъл
Ivo_Vegi
09-20-2012, 16:30
Здравейте !
Въпросът ми към вас е следният:
1. аз съм девствена на (16) мисля да го направя с приятеля ми но ме интересува колко време след цикълът ми е безопасно или кога е редно да се прави ... възможно ли е последният ден и има ли опасност?
TheBeliever
09-20-2012, 16:36
Изчети важната тема в раздела и ще си отговориш на доста от въпросите относно секса.
И не разчитайте на "безопасни дни" като нямате грам опит и сексуална култура. Слагаш кондом и ти е мирна главата.
Charismatica
09-20-2012, 16:40
ПО принцип ти препоръчвам да го правиш винаги с презерватив. Казват, че никога не е безопасно да се прави без презерватив, тъй като овулацията ти ( времето, когато се отделя една зряла яйцеклетка) може да е по всяко време. На някои може да е по време на цикъла ( макар, че теоретично е невъзможно) на други точно след цикъл, и така. Но при нормален 28 дневен се приема, че овулацията е на 14 ден и опасни дни са след 10 до 16-17 ден. (тъй като, ако има попаднала сперма, сперматозоидите живеят няколко дни в благоприятна среда- Цервикалната слуз, която се отделя точно в тези дни около овулацията и благоприятства предвижването и оцеляването на " войниците" ) Но както и да е- прави го с презерватив и няма да имаш ядове :)
Прочети важната тема както ти казаха преди мен. И не разчитай на безопасните дни, а си прави секс с презерватив.
Ivo_Vegi
09-20-2012, 19:14
благодаря за отделеното време
DragonLady
09-20-2012, 20:57
Давай с презерватив да си нямате ядове после. Секса без пезерватив е огромна отговорност, която може да се поема само от зрели хора ( разбирай около 20 ), и само ако имат опит в секса.
AnarchyBoy
09-20-2012, 21:31
Давай с презерватив да си нямате ядове после. Секса без пезерватив е огромна отговорност, която може да се поема само от зрели хора ( разбирай около 20 ), и само ако имат опит в секса.
кажи го на братята от Факултето :D
Използвай си презерватив и по всяко време ще си защитена на 99%.