Влез

View Full Version : Бременна ли съм ?

asd789
09-21-2012, 16:01
Здравейте моя проблем е , че съм на 17 и май съм бременна не мога да си направя теста защото още не знам дали ще ми дойде цикъла . Ето как стана с моя приятел правихме секс преди 7 дни от 3 дни сутрин като ставам ми се гади ( ставам в 6 сутринта ) и по кървях малко (от..) няма как да съм бременна защото използвахме презервативи и то с добро качество и не бяха скъсани .. Моля Ви кажете ми какво става ?

BloodyMeri
09-21-2012, 16:06
С една дума нищо не става!А това е супер тъпо,че не може да си направиш теста,че не знаеш дали ще ти дойде!Ми той теста ще ти каже ще ти дойде или не или просто не ти се дават 6 кинта.Ама пак ти казвам - НИЩО НЕ СТАВА!!!!

xXxPETYAxXx
09-21-2012, 16:21
Тест наистина НЕ МОЖЕ да си направи! Т.е. може, но няма да има смисъл, тъй като тестовете отчитат правилен резултат 14 дни след рисковия акт или 1 ден от закъснението!
Симптоми не се проявяват толкова рано, но момиче НЕ Е нормално да кървиш(ако не е менструация, разбира се). Ако е зацапване, може да е от овулацията, ако е настъпила, но чак кървене?! Да не ти е дошло по-рано просто?
Ако не мислиш, че е менструация или овулация иди на гинеколог!

asd789
09-21-2012, 16:27
Тест наистина НЕ МОЖЕ да си направи! Т.е. може, но няма да има смисъл, тъй като тестовете отчитат правилен резултат 14 дни след рисковия акт или 1 ден от закъснението!
Симптоми не се проявяват толкова рано, но момиче НЕ Е нормално да кървиш(ако не е менструация, разбира се). Ако е зацапване, може да е от овулацията, ако е настъпила, но чак кървене?! Да не ти е дошло по-рано просто?
Ако не мислиш, че е менструация или овулация иди на гинеколог!

znachi ne sum bemenna taka li

MaLyKoLiU
09-21-2012, 16:49
Кръстете го Кольо, ако е момченце! 8-)

DisappointedDreamer
09-21-2012, 16:58
Ако сте го правили с презерватив и той не е бил скъсан, няма причина за притеснение.
Прокървяването може да се дължи на овулацията. Кога ти свърши последната менструация? Кога очакваш следващата?
Гаденето може да се дължи на настинка или простуда. Все пак застудя.

asd789
09-21-2012, 17:02
Благодаря Ви много :)

xXxPETYAxXx
09-21-2012, 17:04
Изчисли си овулацията. С по-прости думи: д/г по средата между двете менструации се пада.

marilyn
09-21-2012, 17:28
DisappiontedDreamer го каза. А, авторке, ако презерватива е бил здрав защо се притесняваш?!?!?!

asd789
09-21-2012, 17:45
DisappiontedDreamer го каза. А, авторке, ако презерватива е бил здрав защо се притесняваш?!?!?!

еми такава съм си :) за всичко се притеснявам , много Ви благодаря

nymphadora
09-21-2012, 19:28
като не знае кви ги върши,ще се притеснява.