View Full Version : Разлики и прилики при свършването от....
BloodyMeri
09-21-2012, 16:13
Така да питам нещо и аз.Ама питам всичко живо из тоа форум или поне тва дето е останало.Така та нали ся има момичета дето им харесва аналния и го правят редовно,но не са свършвали от него.Има и такива дето го праят от дъжд на вятър и са свършвали.Та аджеба тва свършване значи не зависи поне според мен от това колко често правиш анален секс ,то май тва е идентично с вагиналния.Та мисълта ми като имат двата такова сходство - вагиналния и аналния - оргазмите им идентични ли са?Баси надявам се ме разбрахте :D:D:D
Казват, че аналния оргазъм е много по-силен. Правя анален секс, но рядко и не съм свършвала, но усещането е яко.
SisiStrange
09-21-2012, 18:12
Аз също не съм свършвала анално, но самото усещане от двата вида секс ми се вижда съвсем различно.
mimsssssss
09-22-2012, 08:47
1.Клиторен
2.Анален
3.Вагинален
По моята класация са така - по сила на действие и по продължение. Има известна разлика във всеки един от тях - да кажем по разпространение на "вълната" ахаха. Примерно вагиналния е точно на едно място, докато аналния обхваща свинктера и не е нужно докосване на определена точка.
Не знам някой случвало ли му се е 2в1 - вагинален и клиторен или анален и клиторен - ама там си губиш акъла просто.
Като цяло май и времето на действие при всички е различно. Вагиналния ми е супер кратък, да речем след 2 минути мога пак да свърша. Клиторния ми е дълъг, след това си усещам как продължава да пулсира и не мога да свърша изобщо в близките 30мин. Дори ми става кофти ако се барам, много е чувствително.
Аз не мога да определя кой е най- силен, всеки си е различен и хубав сам по себе си въпреки, че само анален без клиторен не съм изпитвала, но пък комбинирания е невероятен и така свършвам за секунди направо.
GiveMeLove
09-23-2012, 20:52
Аз също не съм свършвала анално, но самото усещане от двата вида секс ми се вижда съвсем различно.
И не дай си Боже, да свършиш анално.. :D :D
BloodyMeri
09-26-2012, 20:03
1.Клиторен
2.Анален
3.Вагинален
По моята класация са така - по сила на действие и по продължение. Има известна разлика във всеки един от тях - да кажем по разпространение на "вълната" ахаха. Примерно вагиналния е точно на едно място, докато аналния обхваща свинктера и не е нужно докосване на определена точка.
Не знам някой случвало ли му се е 2в1 - вагинален и клиторен или анален и клиторен - ама там си губиш акъла просто.
Като цяло май и времето на действие при всички е различно. Вагиналния ми е супер кратък, да речем след 2 минути мога пак да свърша. Клиторния ми е дълъг, след това си усещам как продължава да пулсира и не мога да свърша изобщо в близките 30мин. Дори ми става кофти ако се барам, много е чувствително.
Боже аз един трудно изпитва па вие за 2х1 ми говорите.Ся наистина ще искам да свърша анално ма то не зависи от мен само.Пък как съвршваш и клиторно бе ,като мастурбираш докато праиш анален ли?
Боже аз един трудно изпитва па вие за 2х1 ми говорите.Ся наистина ще искам да свърша анално ма то не зависи от мен само.Пък как съвршваш и клиторно бе ,като мастурбираш докато праиш анален ли?
ДА
whysosad
09-28-2012, 16:05
Сладко,сладко.. много сладко хаха
добре бе , как да свърша и аз бе , гледам тука всеки се изказал как аз все не мога и анален сме пробвали и всичко и .... кво да правя , кво чувствате как се подтиквате по - лесно . :D дано не задавам идиотски въпроси , ама се интересувам . :D
Scarface_
09-30-2012, 02:39
еми 1во трябва да си много възбудена , да си свършила вагинално ... за да е по-лесно да стигнеш анално...трябва ти яка възбуда на ануса като за начало след това леко вкарване докато се отпусне и после постепателно все по силни и по-дълбоки вкарвания...като момчето според мен трябва също да се възбужда ,така че да вкарва максимално повече кръв при всяко проникване ... позата трябва да е настрани или задна ,също е доста добре крака на раменете фейс-то-фейс(ако ти си отгоре по-трудно ще стане) и така сама трябва да си искаш да ти го набие целия до вътре в кулминационния момент... поне при мен така се случват нещата момичето откача ,трепери и усещам силно пулсациите и на ринговете,доста по силно в сравнение с вагиналния... та така всичко е нагласа , практика и страст ...
добре бе , как да свърша и аз бе , гледам тука всеки се изказал как аз все не мога и анален сме пробвали и всичко и .... кво да правя , кво чувствате как се подтиквате по - лесно . :D дано не задавам идиотски въпроси , ама се интересувам . :D
По принцип ли не можеш да сършиш или за анален оргазъм говорим?
BloodyMeri
09-30-2012, 19:08
еми 1во трябва да си много възбудена , да си свършила вагинално ... за да е по-лесно да стигнеш анално...трябва ти яка възбуда на ануса като за начало след това леко вкарване докато се отпусне и после постепателно все по силни и по-дълбоки вкарвания...като момчето според мен трябва също да се възбужда ,така че да вкарва максимално повече кръв при всяко проникване ... позата трябва да е настрани или задна ,също е доста добре крака на раменете фейс-то-фейс(ако ти си отгоре по-трудно ще стане) и така сама трябва да си искаш да ти го набие целия до вътре в кулминационния момент... поне при мен така се случват нещата момичето откача ,трепери и усещам силно пулсациите и на ринговете,доста по силно в сравнение с вагиналния... та така всичко е нагласа , практика и страст ...
Досега не съм свършвала вагинално и хоп веднага анален секс.Иначе както казваш по тоя начин ми го набиват го отзад - предимно на задна,но не се получава.Явно ключа е във вагиналния секс ,предществащ аналния.
Scarface_
09-30-2012, 20:07
Не мога да ти дам точен отговор ...Ако не си свършвала досега вагинално , то наистина изглежда малко по-невъзможно да свършиш анално , въпреки че пак си е индивидуално...Има и много елементи , които спомагат/пречат ... Обстановка , разгорещеност , изминало време от последния АКТ и най-големия - момчето ти ... Но при положение ,че го практикуваш значи не те боли , а сигурно ти е приятно , което означава ,че се доближаваш до това ,което чакаш ... Продължавай и търси , и наблягай на това ,което те възбужда
BloodyMeri
09-30-2012, 20:12
Не бе имах впредвид ,че не съм свършвала вагинално преди аналния иначче съм свършвала.И да не ме боли само в началото малко ма дали се доближавам...нз.Но си прав,че когато ме помпи яко хард кефя е по-силен.Тоест нз как да го кажа ,но ми се струва,че чукането в задника е по-яко ,но свършването отпред е ненадминато...
Scarface_
09-30-2012, 20:19
незнам сега си на това мнение , след време може да се промени ... а относно якото чукане отзад трябва приятеля ти да направи така , че 6тата му скорост да е точно когато свършваш ... да има няква градация , а не в началото да те избузи и после да не ти е толкова яко...
BloodyMeri
10-01-2012, 03:26
Постоянно съм на макс избузена както казваш и само като менкаме позите е почивката .Или пък не трябва да ги менкаме?!
По принцип ли не можеш да сършиш или за анален оргазъм говорим?
попринцип . бих казала , че положението е доста отчайващо все едно съм безчувствена . Хората свършват почват пак , ние правим секс той свършва след 20 мин , а при мене никога не може да се случи . :D
попринцип . бих казала , че положението е доста отчайващо все едно съм безчувствена . Хората свършват почват пак , ние правим секс той свършва след 20 мин , а при мене никога не може да се случи . :D
А френска и с пръстчета пак ли не можеш, защото ако е така това вече е странно?
Ако и така не можеш пробвай първо сама, а ако сама ти се получават нещата, а по време на секс не....спокойно няма се предаваш. Един ден и на теб ще ти се усмихне щастието.
BloodyMeri
10-02-2012, 19:15
Аре да не ми спамите темата ,а?
Аре да не ми спамите темата ,а?
Е какво лошо сме ти направили? Нали заради това сме тук , да си оказваме взаимна помощ....?
BloodyMeri
10-02-2012, 19:30
Е какво лошо сме ти направили? Нали заради това сме тук , да си оказваме взаимна помощ....?
Ако няма кво да кажеш по тая тема по-добре не се обаждай!Като иска мацката помощ да си пусне тя конкретна тема Окей?!
youonlyliveonce
10-04-2012, 11:13
Ако няма кво да кажеш по тая тема по-добре не се обаждай!Като иска мацката помощ да си пусне тя конкретна тема Окей?!
Защо трябва раздела да се пълни с 3164214652641 подобни теми???? ;))
BloodyMeri
10-12-2012, 10:21
А защо да не е какъв е проблема!?
don't say anything.
10-15-2012, 11:11
Голям праз, 'айде сбийте се.. :lol:
adoreher
10-15-2012, 17:28
Не знам някой случвало ли му се е 2в1 - вагинален и клиторен
omnomnomnom <3
спамя само.