PDA

View Full Version : Разлики и прилики при свършването от....

BloodyMeri
09-21-2012, 16:13
Така да питам нещо и аз.Ама питам всичко живо из тоа форум или поне тва дето е останало.Така та нали ся има момичета дето им харесва аналния и го правят редовно,но не са свършвали от него.Има и такива дето го праят от дъжд на вятър и са свършвали.Та аджеба тва свършване значи не зависи поне според мен от това колко често правиш анален секс ,то май тва е идентично с вагиналния.Та мисълта ми като имат двата такова сходство - вагиналния и аналния - оргазмите им идентични ли са?Баси надявам се ме разбрахте :D:D:D

marilyn
09-21-2012, 17:39
Казват, че аналния оргазъм е много по-силен. Правя анален секс, но рядко и не съм свършвала, но усещането е яко.

SisiStrange
09-21-2012, 18:12
Аз също не съм свършвала анално, но самото усещане от двата вида секс ми се вижда съвсем различно.

mimsssssss
09-22-2012, 08:47
1.Клиторен
2.Анален
3.Вагинален
По моята класация са така - по сила на действие и по продължение. Има известна разлика във всеки един от тях - да кажем по разпространение на "вълната" ахаха. Примерно вагиналния е точно на едно място, докато аналния обхваща свинктера и не е нужно докосване на определена точка.
Не знам някой случвало ли му се е 2в1 - вагинален и клиторен или анален и клиторен - ама там си губиш акъла просто.
Като цяло май и времето на действие при всички е различно. Вагиналния ми е супер кратък, да речем след 2 минути мога пак да свърша. Клиторния ми е дълъг, след това си усещам как продължава да пулсира и не мога да свърша изобщо в близките 30мин. Дори ми става кофти ако се барам, много е чувствително.

sexblqn
09-22-2012, 13:25
Аз не мога да определя кой е най- силен, всеки си е различен и хубав сам по себе си въпреки, че само анален без клиторен не съм изпитвала, но пък комбинирания е невероятен и така свършвам за секунди направо.

GiveMeLove
09-23-2012, 20:52
Аз също не съм свършвала анално, но самото усещане от двата вида секс ми се вижда съвсем различно.

И не дай си Боже, да свършиш анално.. :D :D

BloodyMeri
09-26-2012, 20:03
1.Клиторен
2.Анален
3.Вагинален
По моята класация са така - по сила на действие и по продължение. Има известна разлика във всеки един от тях - да кажем по разпространение на "вълната" ахаха. Примерно вагиналния е точно на едно място, докато аналния обхваща свинктера и не е нужно докосване на определена точка.
Не знам някой случвало ли му се е 2в1 - вагинален и клиторен или анален и клиторен - ама там си губиш акъла просто.
Като цяло май и времето на действие при всички е различно. Вагиналния ми е супер кратък, да речем след 2 минути мога пак да свърша. Клиторния ми е дълъг, след това си усещам как продължава да пулсира и не мога да свърша изобщо в близките 30мин. Дори ми става кофти ако се барам, много е чувствително.

Боже аз един трудно изпитва па вие за 2х1 ми говорите.Ся наистина ще искам да свърша анално ма то не зависи от мен само.Пък как съвршваш и клиторно бе ,като мастурбираш докато праиш анален ли?

sexblqn
09-28-2012, 15:53
Боже аз един трудно изпитва па вие за 2х1 ми говорите.Ся наистина ще искам да свърша анално ма то не зависи от мен само.Пък как съвршваш и клиторно бе ,като мастурбираш докато праиш анален ли?
ДА

whysosad
09-28-2012, 16:05
Сладко,сладко.. много сладко хаха

peti123
09-29-2012, 23:05
добре бе , как да свърша и аз бе , гледам тука всеки се изказал как аз все не мога и анален сме пробвали и всичко и .... кво да правя , кво чувствате как се подтиквате по - лесно . :D дано не задавам идиотски въпроси , ама се интересувам . :D

Scarface_
09-30-2012, 02:39
еми 1во трябва да си много възбудена , да си свършила вагинално ... за да е по-лесно да стигнеш анално...трябва ти яка възбуда на ануса като за начало след това леко вкарване докато се отпусне и после постепателно все по силни и по-дълбоки вкарвания...като момчето според мен трябва също да се възбужда ,така че да вкарва максимално повече кръв при всяко проникване ... позата трябва да е настрани или задна ,също е доста добре крака на раменете фейс-то-фейс(ако ти си отгоре по-трудно ще стане) и така сама трябва да си искаш да ти го набие целия до вътре в кулминационния момент... поне при мен така се случват нещата момичето откача ,трепери и усещам силно пулсациите и на ринговете,доста по силно в сравнение с вагиналния... та така всичко е нагласа , практика и страст ...

sexblqn
09-30-2012, 08:28
добре бе , как да свърша и аз бе , гледам тука всеки се изказал как аз все не мога и анален сме пробвали и всичко и .... кво да правя , кво чувствате как се подтиквате по - лесно . :D дано не задавам идиотски въпроси , ама се интересувам . :D

По принцип ли не можеш да сършиш или за анален оргазъм говорим?

BloodyMeri
09-30-2012, 19:08
еми 1во трябва да си много възбудена , да си свършила вагинално ... за да е по-лесно да стигнеш анално...трябва ти яка възбуда на ануса като за начало след това леко вкарване докато се отпусне и после постепателно все по силни и по-дълбоки вкарвания...като момчето според мен трябва също да се възбужда ,така че да вкарва максимално повече кръв при всяко проникване ... позата трябва да е настрани или задна ,също е доста добре крака на раменете фейс-то-фейс(ако ти си отгоре по-трудно ще стане) и така сама трябва да си искаш да ти го набие целия до вътре в кулминационния момент... поне при мен така се случват нещата момичето откача ,трепери и усещам силно пулсациите и на ринговете,доста по силно в сравнение с вагиналния... та така всичко е нагласа , практика и страст ...

Досега не съм свършвала вагинално и хоп веднага анален секс.Иначе както казваш по тоя начин ми го набиват го отзад - предимно на задна,но не се получава.Явно ключа е във вагиналния секс ,предществащ аналния.

Scarface_
09-30-2012, 20:07
Не мога да ти дам точен отговор ...Ако не си свършвала досега вагинално , то наистина изглежда малко по-невъзможно да свършиш анално , въпреки че пак си е индивидуално...Има и много елементи , които спомагат/пречат ... Обстановка , разгорещеност , изминало време от последния АКТ и най-големия - момчето ти ... Но при положение ,че го практикуваш значи не те боли , а сигурно ти е приятно , което означава ,че се доближаваш до това ,което чакаш ... Продължавай и търси , и наблягай на това ,което те възбужда

BloodyMeri
09-30-2012, 20:12
Не бе имах впредвид ,че не съм свършвала вагинално преди аналния иначче съм свършвала.И да не ме боли само в началото малко ма дали се доближавам...нз.Но си прав,че когато ме помпи яко хард кефя е по-силен.Тоест нз как да го кажа ,но ми се струва,че чукането в задника е по-яко ,но свършването отпред е ненадминато...

Scarface_
09-30-2012, 20:19
незнам сега си на това мнение , след време може да се промени ... а относно якото чукане отзад трябва приятеля ти да направи така , че 6тата му скорост да е точно когато свършваш ... да има няква градация , а не в началото да те избузи и после да не ти е толкова яко...

BloodyMeri
10-01-2012, 03:26
Постоянно съм на макс избузена както казваш и само като менкаме позите е почивката .Или пък не трябва да ги менкаме?!

peti123
10-02-2012, 16:04
По принцип ли не можеш да сършиш или за анален оргазъм говорим?

попринцип . бих казала , че положението е доста отчайващо все едно съм безчувствена . Хората свършват почват пак , ние правим секс той свършва след 20 мин , а при мене никога не може да се случи . :D

sexblqn
10-02-2012, 19:12
попринцип . бих казала , че положението е доста отчайващо все едно съм безчувствена . Хората свършват почват пак , ние правим секс той свършва след 20 мин , а при мене никога не може да се случи . :D

А френска и с пръстчета пак ли не можеш, защото ако е така това вече е странно?
Ако и така не можеш пробвай първо сама, а ако сама ти се получават нещата, а по време на секс не....спокойно няма се предаваш. Един ден и на теб ще ти се усмихне щастието.

BloodyMeri
10-02-2012, 19:15
Аре да не ми спамите темата ,а?

sexblqn
10-02-2012, 19:24
Аре да не ми спамите темата ,а?
Е какво лошо сме ти направили? Нали заради това сме тук , да си оказваме взаимна помощ....?

BloodyMeri
10-02-2012, 19:30
Е какво лошо сме ти направили? Нали заради това сме тук , да си оказваме взаимна помощ....?

Ако няма кво да кажеш по тая тема по-добре не се обаждай!Като иска мацката помощ да си пусне тя конкретна тема Окей?!

youonlyliveonce
10-04-2012, 11:13
Ако няма кво да кажеш по тая тема по-добре не се обаждай!Като иска мацката помощ да си пусне тя конкретна тема Окей?!

Защо трябва раздела да се пълни с 3164214652641 подобни теми???? ;))

BloodyMeri
10-12-2012, 10:21
А защо да не е какъв е проблема!?

don't say anything.
10-15-2012, 11:11
Голям праз, 'айде сбийте се.. :lol:

adoreher
10-15-2012, 17:28
Не знам някой случвало ли му се е 2в1 - вагинален и клиторен
omnomnomnom <3

спамя само.