View Full Version : Да е както преди
colombiana
09-21-2012, 18:51
Имам си приятел с който отначало всичко беше много хубаво всеки ден излизаме все си говорим ала бала, но както се знае това беше само първите 3-4 месеца когато всичко е розово и хубаво. Нормално ли е след 9 месечна връзка нещата да са по улегнали да се виждаме по-рядко да не е такава радост както първите месеци? При вас как се развиват връзките след първите няколко щастливи месеца? Понеже аз съм много обичлива и когато си имам приятел искам да стоя по 24 часа залепена за него и ми прави впечатление, че не е както отначало. Постоянно му мрънкам да се виждаме, все му звъня да си говорим, постоянно му пиша смси и не знам дали не го задушавам твърде много. Не знам той ли не ме обича вече или просто след толкова време както казах нещата са по улегнали.
Да се виждате в началото по-често е нормално, но не е нормално да искаш да си 24 часа с него. Не се превръщай в негова сянка. Обичайте си се, бъдете си заедно, но не го "тормози" по тоя начин. Все пак и ти предполагам имаш някакви задължения, приятели, хобита и тн- занимавай се с тях. Не може да мислиш, че не те обича, защото не сте постоянно заедно или не си говорите по 100 часа ...
Всеки човек има нужда от лично пространство и време за себе си,ако постоянно му досаждаш и искаш 24/7 да си с него е нормално да започне да се задушава.Поспри се,имате дълга връзка не я разбивай по този начин.Винаги в началото хората са си интересни,прекарват повече време заедно,след това свиквате един с друг и нещата малко или много се променят.Това не значи,че те обича по-малко,просто явно има нужда от малко пространство ,от което ти малко или много с параноята си му отнемаш.Замисли се...
Задушаваш го.
Човек колкото и да обича някой, едва ли може да понесе непрестанното му присъствие около себе си. Дай на момчето малко въздух.
Това сигурно е причината сега да не е като първите ви месеци.
Аз съм в 2+ годишна връзка и всеки път като се видим е като на първа среща. Чувството е почти същото (малко по-разумно е сега), очакването е същото, тръпката е дори по-силна... Но ние никога не сме навлизали прекалено в личното пространство на другия. Приели сме, че не можем да гледаме само себе си и да се затворим в някаква черупка само двамата. За това си и даваме пълна свобода един на друг.
br0ken_smile
09-22-2012, 08:11
Наистина всеки има нужда от лично пространство. Първите месеци е нормално да се чувствате така хормони и т.н. .. Забелязала съм, че при мъжете е малко различно, докато ние понякога имаме доста нужда от това те да са до нас, ам те са малко по различни :D . Те държат на личното пространство, за това просто отпусни малко, за да не го изгубиш. :))
Ми нормално е като свикнете един с друг, да не примирате от желание да сте нон стоп заедно. Това не значи, че не се обичате. Дай му повече лична свобода. Остави нещата в неговите ръце. Нека той те търси, когато има желание.
Ти си луда. Бих те зарязал веднага.
valdesbg
09-22-2012, 20:29
Ти си лепка, а той пъзльо. Не е нормално.
Amore-Mio*
09-23-2012, 20:06
Няма лошо да си привързана и да искаш да си с тоя човек, но трябва да му оставиш и пространство, в което да диша. Тоест да си има свободно време за хобита или просто излизане с приятели.
Иначе нормално е нещата да са улегнали вече, да сте свикнали един с друг - особено след като сте прекарвали сума ти време заедно. Макар, че ние вече с приятеля ми 7 месеца сме неразделни и все още ни е много яко и не ни е писнало.
Та, така де.
Дай му свобода малко.
Щом не ти е бил шута още, значи те обича... аз щях да те пратя в девета глуха. Явно тоя е мъж под чехъл... язък, още един падна зад борда. Всеки човек си има лично пространство и никой няма право да се бърка вътре. Какви са тия работи 24/7 - история "дупе-гащи". Хайде, стига! Ако искаш връзката ти да просъществува, по-добре поуспокой топката и разбери, че не можеш да притежаваш приятеля си и да е на разположение когато си пожелаеш.
За виждането,зависи от хората и от възможностите им.Аз и моят приятел сме заедно почти 2 години,но си се виждаме всеки ден и сме си нон стоп заедно,поради простата причина,че градът ни е малък,пък и живеем близо един до друг.
Просто не го задушавай,това ще се отрази зле на връзката ви,карай го спокойно.