Влез

View Full Version : Бели зъби

elitovt
09-21-2012, 21:28
Здравейте. Искам да ми предложите някакви методи за избелване на зъби. Например вие какво използвате или ваш приятел, както и фактори благоприятстващи избелването на зъби. Мислила съм си за избелването на зъби при зъболекар,обаче долкото знам е много скъпо. Дори бавно и славно да е ... важното е да е ефективно. Мерсиии предв. !! :):) :*

mirki4a
09-21-2012, 22:11
На мен паста Hollywood Smile ми помага.Избелва ги,но като я спра пак си пожълтяват...

Tikche
09-25-2012, 20:12
Във всяка паста за зъби се съдържа малко "Карбамид пероксид". С него се избелват и зъбите при зъболекар. Лошото е, че в пастите се съдържа много малко количество (към 1%). Максималната доза е 16% и, ако ползваш по-голямо количество може да последват гадни странични реакции (като при боядисването-държиш повечко блондора и ще ти "изгори" косата). Та можеш просто да си добавяш малко в пастата за зъби. Към 10% да станат общо е напълно добре. Много бързо ще ти се избелят зъбите. Безвредно е. Хората ползват Карбамид пероксид за лечение на възпаления в гърлото, за екземи за избелване на зъбите...за какво ли не. Аз така си ги избелвам през няколко месеца и резултатът е супер. Пуша, а зъбите ми са бели.

BrainDamage
09-25-2012, 20:26
От аптека ли трябва да се вземе този Карбамид пероксид ?

cheburashka
09-26-2012, 11:59
и на мен ми стана интересно :)

SoulStripper
09-28-2012, 19:25
Да, да, и на мен ми е много интересно. Откъде може да се закупи? :p

mirki4a
09-28-2012, 21:52
Я казвай откъде се взима!Видяло се е че всички ще ходим да купуваме хаха

dirty mind
10-03-2012, 07:56
За домашни условия помага: Лимонов сок - прясно изстискан и полвин чаена лъжичка сол. Потапяме памук, след като се накисне го изстискваме и го слагаме на зъбите (като шини) и така стоим 5 минути. Правите го в продължение на 10 дена, защото няма да има голям резултат веднага (но да има пауза след 10те дена, ако пак е правите, защото емайла може а се наруши или изтънее). Дано да съм помогнала на някого.

пAteNцЕ
10-03-2012, 08:03
Купи си свестна четка за зъби и паста с антиплака действие ! -.-

elitovt
10-03-2012, 12:12
Апък иначе от аптеката ли може да се закупи този Карбамид пероксид и най-вече това което ме интересува е колко пари е ..? :))