TalasamchoOOD
09-22-2012, 18:17
Здравейте на всички форумци .. искам да ви разкажа моята история .. всичко започна преди две години и нещо, когато се запознах с едно момиче .. тя не беше нищо особенно, но в крайна сметка се влюбих в нея. Явно и тя си е падала по мен, но аз естествено не знаех както и тя не знаеше дали я харесвам. За да провери тя реши да си направи един малък експеримент като се целуне с друго момче и ми каже и да отсъди по реакцията ми .. и ми казаа .. от нещата, които и казах още има следа от цигара по клавиетурата на компа си. След това не си говорихме известно време, но се оправихме и както мисля, че се досещате нещата не са такива каквито бяха .. аз все още съм влюбен в нея, но тя вече не иска да е с менн .. ии както и да ее и да е искала я беше страх, защото кой иска да е с бомба със закъснител. Естествено поправих тази неприятна черта в характера си, но я загубих .. ии както и да ее .. все още съм влюбен в нея до момента, в който не срещнах едно друго момиче .. тя наистина е много красива, забавна, приятна и умна. Всичко, което можеш да искаш от едно момичее .. :D но не знамм дали мога да съм с неяя .. не знам какво бих направил, защото предишната отпреди една година свърши меко казано гадно за момичето, което беше с менн .. аа това момиче (новото с което се запознах) е просто прекраснооо .. не искамм да я нараняя, ноо искам да съм с неяя .. оффф .. кажетее ми нещо хубавооо :D :D :D нещо от което да се почуствам по-добре :D :D :D някоя красива и мила дума :D