View Full Version : може ли да съм бременна при отрицателен тест?
Здравейте! Знам, че може би има такива теми вече...
Проблемът ми е следният - миналия месец ми дойде на 14 август ,днес вече е 23 и не ми идва ..С приятеля ми правихме секс без презерватив HA 5 септември ,но не свърши в мен.. правих ТЕСТА ЗА БРЕМЕННОCT -ОТРИЦАТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ . ОТ ВЧЕРА имам болки в гърдите МИ..може ли да съм бременна при отрицателен тест? :( Моля ви, кажете си мнението ......Благодаря предварително!
1во - купи си още един тест и го направи,може да се е бъгнал
2ро - имаш болки в гърдите вероятно заради ПМС
3то - от притеснение и стрес може да ти закъснява
4то - ако не си бременна,това да ти е за урок; следващия път с презерватив и да ти е мирна главата
SisiStrange
09-23-2012, 08:47
1во - купи си още един тест и го направи,може да се е бъгнал
2ро - имаш болки в гърдите вероятно заради ПМС
3то - от притеснение и стрес може да ти закъснява
4то - ако не си бременна,това да ти е за урок; следващия път с презерватив и да ти е мирна главата
По-точно няма как да ти се отговори. Бих добавила само, че напоследък климатът се променя и може заради това да се бави. При много жени го има тоя фактор.
TheBeliever
09-23-2012, 08:54
Тестовете не са 100% верни. Симптомите на ПМС и тези на ранна бременност си приличат доста. Направи си още един-два теста и ако не ти дойде до седмица отивай на гинеколог.
xXxPETYAxXx
09-23-2012, 08:54
Съгласна съм с горните мнения.
По принцип може теста да сгреши, но не мисля, че в случая е така.
Но за лично успокоение си направи още един, защото закъснението може да се дължи и на притеснение.
Също може и да правите секс(аз когато очаквам да ми дойде, но закъснява малко, като правя секс на другия ден си ми идва :D )
prosto_chovek
09-23-2012, 09:36
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/23329427.jpg :)
Климатът напоследък се променя (както вече споменаха) и е много вероятно това да е причината за закъснението, може и да е от притеснение...Всъщност причините може да са много. И аз имах същия проблем този месец. Това, което ще те посъветвам да направиш, е да си пресметнеш овулацията и да разбереш дали денят, в който сте правили секс без презерватив е бил опасен. Ако ли не-отивай за нов тест и го направи с първа сутрешна урина утре или там, когато си решиш. :)
ShtrudeL
09-23-2012, 15:33
но не свърши в мен..
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9uhzobUOf1rb3ea0o1_500.gif
AnarchyBoy
09-23-2012, 16:31
Защо ли си мисля , че щрудела изпитва душевен оргазъм при вида на анимационни котки, кучета и всякакви такива гальовни анимационни твари. :D
По темата: горе-долу всичко каквото казаха по горе, нов тест (сутринта с първа урина) може да е от времето , а пък и от притеснение , успокой се и това е. С реване,тръшкане и притеснение , нищо не се оправя, напротив нещата се влошават.
Amore-Mio*
09-23-2012, 18:51
Кога направи теста за бременност? След колко време от рисковия акт?
SuperBadSuperFresh
09-24-2012, 16:17
Направи си още един текст и ако е отрицателен,бъди напълно спокойна
теста направих след 14.15 дена, но утре сутринта пак ще правя дано пак да е отрицателен... :x
направих си теста пак е отрицателен ,но не ми идва ...
TheBeliever
09-25-2012, 07:26
Направи си още един текст и ако е отрицателен,бъди напълно спокойна
Мда. Защото липсата на менструация е нещо, за което не й трябва да се притеснява въобще, нали?
Авторке, ако са минали повече от 40 дни от датата на последната ти менструация, отивай на гинеколог. Има причина за това закъснение и колкото по-скоро я узнаеш, толкова по-скоро ще вземеш мерки.
добро утро , днеска ми дойде много съм щастлива.. Мерси на всички :*
Grudi_SeXa
09-26-2012, 06:16
честитутка
dimitar_ak
09-26-2012, 08:13
Това "тестовете не са верни" го забравете. Тестовете разчитат на Хормонът на бременността - ЧХГ (hCG) и това е най-сигурният начин за установяване на бременност (след прегледа с ехограф разбира се). Ако се направи с първата сутрешна урина и достатъчно дни след рисковия полов акт възможността за грешка е нищожна. Същият хормон се търси и при кръвен тест.
Хормонът на бременността - ЧХГ (hCG)
Хормонът, наречен човешки хорион-гонадотропин, по-често срещан като ЧХГ (hCG), се произвежда по време на бременността. Това е хормонът, чиито нива отчитат и уринарните тестове за бременност. Той се произвежда от клетките, които изграждат плацентата (плацентата изхранва ембриона и е закрепена за маточната стена). ЧХГ може да бъде регистриран най-рано с нормален кръвен тест около 11 дни след зачеване, а с обикновен уринен тест най-рано след 12 до 14 дни. В общия случай ЧХГ ще се удвоява на всеки 48-72 часа, като нивата му ще достигнат своя пик (връхна точка) в 8 до 11 гестационна седмица и след това ще намаляват през останалата част от бременността.