View Full Version : Вие какво мислите за това...
За вас вярно ли е твърдението:,,Сърце,което обича прощава всичко''.Какво мислите вие за това? :)
до едно време. ако си толкова емоционално лабилен/привързан към някого, да, факт, прощаваш(неясна за мен дума) всякакви тъпотии, дело на лицето Х. тази любов/обич е слабост. това мисля. когато позволиш на някого да ти се качи на главата, вярвай ми, той никога няма да се сети да слезе оттам. ако го направи - чудесно, значи си е заслужавал прошката, ако ли не, с отработено движение го хвърляш на земята, защото паразитирането е особено гнусна работа, а и срамна, когато имаш ръце да се пощиш;
Вярно е, но всяко нещо си има и изключения... Например, ако убие родителите ти надали ще го обичаш... :lol:
valdesbg
09-24-2012, 07:21
Глупости.
sexa_na_kompleksa
09-24-2012, 07:23
Доста клиширано. Всяка ситуация е различна и се подхожда по различен начин. Кажи каква е твоята, за да може да бъдем по-обективни и полезни.
Amore-Mio*
09-24-2012, 08:07
Не, не е вярно.
Колкото и да обичам човека до себе си, ако ми е изневерил - няма да му го простя, колкото и да боли.
complicated_
09-24-2012, 08:23
и аз не бих простила всичко..
По-скоро сърце, което иска да бъде обичано.
Всичко с мярката си.Има неща ,които трудно бих преглътнала,неща които трудно се забравят.В моят лист изневярата е на първо място,нещото което никога не бих простила.За всеки е индивидуално,според характер и много други белези и ситуации.
xXxPETYAxXx
09-24-2012, 13:08
Мда. Така се получава понякога, което обаче НЕ ЗНАЧИ, че така трябва да бъде! По-добре човек да разсъждава с мозъка си, а не със сърцето си. Иначе простиш ли едно нещо, то ще се повтори, защото човека ще знае, че пак може да те залъже и да му простиш...
klimatronik
09-24-2012, 13:36
Да се забрани любовта! Всички жени да се затворят в затвора! фъък ми мадааа факааа
DisappointedDreamer
09-24-2012, 13:43
до едно време. ако си толкова емоционално лабилен/привързан към някого, да, факт, прощаваш(неясна за мен дума) всякакви тъпотии, дело на лицето Х. тази любов/обич е слабост. това мисля. когато позволиш на някого да ти се качи на главата, вярвай ми, той никога няма да се сети да слезе оттам. ако го направи - чудесно, значи си е заслужавал прошката, ако ли не, с отработено движение го хвърляш на земята, защото паразитирането е особено гнусна работа, а и срамна, когато имаш ръце да се пощиш;
Мда.
Тряа си ебиси тъпата патка, или тъпия паток, за да прощаваш на човек, който те е наранил.. или да си бахти извратения мазохист.. и в двата случая не е добре. Вярно е ,че любовта прощава, ама всяка прошка има своя предел.. откъде накъде ще простиш на някой, който те бие? Или те унижава? Или нещо такова.. а да си иммаме уважението, всеки трябва са обича най-вече себе си и да мисли за собствения си "задник". Сори ако прозвуча грубо, ама брат, така си е.
Само наивните прощават всичко
YoUcANNOtiMaGiNe
09-25-2012, 19:41
Не е необходимо да обичаш някого, за да му простиш, нито да му простиш, само защото го обичаш.
psychopath
09-26-2012, 01:01
Еми не е точно така.
Да се забрани любовта! Всички жени да се затворят в затвора! фъък ми мадааа факааа
И като ги затвориш в затвора, кой ще те фъкне, мада фака?
Както казаха,до едно време.Не може вечно да те тъпчат и да се подиграват с теб.
psychopath
09-26-2012, 21:19
И като ги затвориш в затвора, кой ще те фъкне, мада фака?
малко е ретард момчето
Wednesday666
09-26-2012, 22:26
Глупости.
Какво да кажа повече.
Сърце, което обича бла-бла-бла.
Дай сега като обича всичко да му минава през едното ухо, та в другото и навънка.
Няма такова животно като вечно търпение. Или като вечна любов.
малко е ретард момчето
Може просто да е хомо. Знаем ли...
А Л И С А
09-27-2012, 15:33
Прошката е до време. Винаги идва един момент, в който колкото и да обичаш лицето Х, не можеш да му прощаваш повече, защото се чувстваш унижен/а,наранен/а и т.н.
Violenza
09-27-2012, 15:49
Поредната простотийка.
Корем, който обича, е капризен.
Крак, който ходи, стига далеч.
Ръка, която работи, успява.
Ухо, което чува, забравя.
Око, което вижда, се заблуждава.
Нос, който надушва, се отвръщава.
Хуй, който... абе просто хуй.
Изпратете ми СМС с текст мъдрост.
JoLLiE92
09-27-2012, 16:04
Не.
shmatarok
09-27-2012, 16:07
Корем, който обича, е капризен.
Крак, който ходи, стига далеч.
Ръка, която работи, успява.
Ухо, което чува, забравя.
Око, което вижда, се заблуждава.
Нос, който надушва, се отвръщава.
Хуй, който... абе просто хуй.
Изпратете ми СМС с текст мъдрост.
:lol:
иначе за мен е голяма глупост. не знам колко трябва си наивен, за да се водиш по нещо такова.