View Full Version : НЕВИНЕН ФЛИРТ, КОАГТО СИ В СЕРИОЗНА ВРЪЗКА?
qwertyuiop123
09-24-2012, 12:34
Общо взето - какво смятате за невинния флирт (без целувки и повече от това), когато си в сериозна връзка? :)))
SisiStrange
09-24-2012, 12:35
Не си падам.
bilqnavod
09-24-2012, 12:38
Ами трябва да внимаваш да не се изложиш. Демек да не допуснеш някой да разбере, още повече половинката ти!
xXxPETYAxXx
09-24-2012, 12:52
В много леки форми - ДА! Но НЕ и няк'во съвсем мръснишко и долно поведение.
someonerandom
09-24-2012, 13:13
В наистина много леки форми всеки си го е позволявал,понякога дори неусетно.Зависи си от поведението на човека и от възприятията на околните-неведнъж ми се еслучвало момиче да си мисли,че я свалям,докато аз просто си се държа нормално и весело.Иначе сериозен и целенасочен флирт,докато съм във връзка-не.И наистина,основно правило е-дори и за теб наистина да е абсолютно невинна закачка,майтап или просто момент на лигавене-да не допускаш никой да усети на 100%,че флиртуваш,защото прави отвратително впечатление,излага и теб,и още повече половинката ти,а и не се знае как ще бъде разтълкувано от нея/него,ако разбере.
В наистина много леки форми всеки си го е позволявал,понякога дори неусетно.Зависи си от поведението на човека и от възприятията на околните-неведнъж ми се еслучвало момиче да си мисли,че я свалям,докато аз просто си се държа нормално и весело.Иначе сериозен и целенасочен флирт,докато съм във връзка-не.И наистина,основно правило е-дори и за теб наистина да е абсолютно невинна закачка,майтап или просто момент на лигавене-да не допускаш никой да усети на 100%,че флиртуваш,защото прави отвратително впечатление,излага и теб,и още повече половинката ти,а и не се знае как ще бъде разтълкувано от нея/него,ако разбере.
+
OutlawGirl
09-24-2012, 15:19
Аз съм ЗА. Не вредиш на никого, забавляваш се...съвсем невинно и непорочно е хах :)
TheBeliever
09-24-2012, 15:20
Целенасочено май не ми се е случвало да флиртувам докато съм обвързана. С приятелите си флиртувам на шега. Даже това е по-скоро лигавене, отколкото флирт.
Случва ми се обаче любезното отношение и лекият хумор да бъдат възприемани от отсрещната страна като флирт. Често при това. Вече започвам да се чудя аз ли правя нещо не-както-трябва, или някои индивиди са толкова отчаяни, че намират подтекст във всяка усмивка.
valdesbg
09-24-2012, 15:42
Ноуп.
Гледаш, но не пипаш.
Не виждам нищо лошо, само да не се прави зад гърба на половинката. Нормално е да се заглеждаме и по други, не трябва да го пазим като някаква строго секретна тайна. Това само ще развали отношенията с човека до нас.
Важно е също и да знаем къде е границата при тези взаимоотношения и да не прекрачваме.
Не го правя, случва се от другата страна да има интерес и опити за флирт към моята особа,но не си падам по такива изпълнения. Отколявам ги тактично, а ако са прекалено настоятелни вече не толкова.
Amore-Mio*
09-24-2012, 17:15
Против съм.
Щом си в сериозна връзка - не смятам, че има смисъл от тия флиртове. Имаш човек до себе си, който може да те дари с това, което искаш. Глупаво е да му губиш доверието, заради някакви си простотии. Познавам или по - точно познавах двойка, които скъсаха точно поради тая причина: момичето имаше такъв "невинен" флирт, момчето загуби доверието си, имаха проблеми и така нататък. Сега вече не са заедно, но тя осъзна чак сега колко тъпо е постъпила.
FuCKkK13
09-24-2012, 17:18
не!!!... ревнив човек съм и съм против всякакви криввания дори и съвсем леки да са
LeprikonA
09-24-2012, 17:50
Всъщност никога не е "невинен", ако осъзнаваш, че флиртуваш, а си във връзка :Д. Ако си грешно разбран, тогава вече е друго. Не го правиш с цел, не се опитваш да се харесаш и от твоята старана не е флирт.
brutaLxxbunny
09-24-2012, 18:30
Това, че един човек е във връзка, не значи, че няма нужда от малко "повдигане" на самочувствието. Флирта действа точно така.
А Л И С А
09-25-2012, 13:12
Та то човек може да си повдига самочувствието и по други начини. Примерно разхождаш си се по улицата, някой те загледа, продължаваш, друг те загледа - това също влие на самочувствието. Аз знам колко е неприятно половинката ти да флиртува с друга уж невинно.
chushkopek
09-25-2012, 17:03
Ако е с ясна цел добро впечатление на даден човек, заслужил го и нищо повече съм ок с това, иначе категорично не.
anonymous708973
09-25-2012, 19:50
Всъщност никога не е "невинен", ако осъзнаваш, че флиртуваш, а си във връзка :Д. Ако си грешно разбран, тогава вече е друго. Не го правиш с цел, не се опитваш да се харесаш и от твоята старана не е флирт.
А колко от "грешно разбраните" са наистина такива?
anabel_lee
09-25-2012, 21:04
Мисля, че ако съм в наистина сериозна връзка въобще няма да изпитвам нуждата от флирт с други. Така че съм против.
LeprikonA
09-26-2012, 03:44
За другите не знам, ама мен не ме бъркат. Не съм попадала в ситуация на грешно разбрана или поне не съм разбирала за това от евентуални следващи драми.
Но имам примери с приятелка. Доброто държание и флиртът могат да бъдат объркани от някого само, ако никогa не е познавал някое от тях (по-вероятно флирта). Индивиди тип "отчаян съм за внимание, усмихваш ми се, значи имаш нещо към мен" - стил момичнце на 12, не са особена рядкост все пак.
Да, има хора, които си вдигат самочувствието, независимо във връзка ли са или не, като флиртуват наред и после се правят на погрешно разбрани, и такива познавам. Дават воля на комплексите си и се правят сами на интересни, което гледано от страни изглежда жалко. Общо взето и тези не са малко.
Извод : общо взето всеки се оправя както намери за добре, клишарано звучи, ама това е.
NambyPamby
09-26-2012, 18:37
Винаги.
Обвързана, необвързана - флиртувам стабилно и с мъже, и с жени. Смятам, че флиртът е в основата на правилното отношение.
И не, не прилагам същите женски хитрини върху касиерката в супермаркета или върху чичото на пазара, които прилагам, когато съм си поставила за цел да сваля даден субект от мъжки пол, но начина ми на общуване определено минава за флирт, макар и на по-различно ниво.
PyCoKoCkA93
09-26-2012, 18:42
Прекалено съм ревнива,за да позволя на себе си или на него такова нещо,хах :D :D И само на мен ли ми се струва,че целувките мноооооого преминават границите на флирта?!!
Винаги.
Обвързана, необвързана - флиртувам стабилно и с мъже, и с жени. Смятам, че флиртът е в основата на правилното отношение.
И не, не прилагам същите женски хитрини върху касиерката в супермаркета или върху чичото на пазара, които прилагам, когато съм си поставила за цел да сваля даден субект от мъжки пол, но начина ми на общуване определено минава за флирт, макар и на по-различно ниво.
Мдаааа. Ditto.