View Full Version : Разстояние
moneymaker
09-25-2012, 20:52
Здравейте. Честно казано и аз не знам защо го пиша при положение, че съм говорил с момичето ми вече много пъти по тази тема и се надяваме да няма проблеми относно това и също така до преди няколко минутки от скука прочетох тук-там за тези връзки. Въпреки всичко искам да ви попитам какво мислите и как ще се развият нещата при връзка от разстояние, започнала преди 1 месец? Познаваме се от много малки, но нещата станаха скоро, техните и нашите се познават също много добре. В месеца можем да се виждаме по 1-2 пъти за около седмица, също така и през ваканциите. И 2-та сме на по 16-17 години. Тя след като завърши ще учи в Пловдив, където никога не съм оставал за повече от час и като цяло нямам връзка в този град. Таа, имайки в предвид тези неща, какво ще се получи?
Нищо. Връзки от рязстояние няма, освен ако не са за по - малко от 6 месеца. Ако няма изгледи да се съберете заедно скоро, по добре прекъсни това мъчение, така и така ще се стигне до там рано или късно.
Amore-Mio*
09-26-2012, 05:56
Всичко си зависи от вас, макар че аз също съм на мнение, че тия тип връзки са доста трудни, почти невъзможни. Възможни са, може би, когато двамата имат сериозна връзка от дълго време - тогава се предполага, че знаят какво искат, имат си изградено доверие помежду си и така нататък.
paradosou
09-26-2012, 07:29
В месеца можем да се виждаме по 1-2 пъти за около седмица, също така и през ваканциите.
Не е толкова малко + имате уикендите; аз не бих го възприемала като връзка от разстояние чак. Тя има поне година докато завърши и замине за Пловдив, използвайте това време пълноценно и не мислете за евентуалната раздяла.
И преди съм го казвала, но ще се повторя - взимай всички хубави неща, които животът ти предлага. :)
Връзките от разстояние сработват, когато и двамата имат желание за това.
Остави клишетата, че очи дето не се виждат, се били забравяли.
Има ли желание, има и начин.
Няма ли желание, има причина.
sexa_na_kompleksa
09-26-2012, 07:36
Не е толкова малко + имате уикендите; аз не бих го възприемала като връзка от разстояние чак. Тя има поне година докато завърши и замине за Пловдив, използвайте това време пълноценно и не мислете за евентуалната раздяла.
И преди съм го казвала, но ще се повторя - взимай всички хубави неща, които животът ти предлага. :)
Съгласна съм. Освен това имате още време до университета, може да си промените мнението няколко пъти в кой град искате да учите...
Me4encety
09-26-2012, 07:38
Аз съм в същото положение т.е. с връзката от разстоянието,ама моето е маааалко по различно.Бях така до преди около седмица.Тя каза че спираме,защото мисли като Шадоу.Ам като цяло ще ти кажа,че е трудно,но е възможно.Трябва обаче да си имате доверие и да си контактувате поне един път на ден по телефона/скайпа/фейсбука/някой чат.Иначе се пригответе за караници понякога и те няма да са заради друго,а заради напрежението събрало се покраи това,че си липсвате.Пригответе се също за ревност,за сълзи и всякакви гадости.Нда знам,че до тук на го описах като нещо хубаво,но (тук идва голямото но) ще имате една доста специална връзка,ако се справите.А и момента в който не си виждал човека до себе си малко по-дълго време (да кажем няколко седмици) и след това се видите е невероятен.Не мога да ти го опиша,но някой който го е преживявал ще ме разбере.Ако мислиш,че ще се справите - опитайте се.
moneymaker
09-26-2012, 10:41
Имаме си доверието, всеки ден си говорим я по скайп я по телефона, ранните уговорки, подаръците и т.н.. та надявам се да се получи. Мерси на всички. :)
FuCKkK13
09-26-2012, 11:18
Връзките от разстояние сработват, когато и двамата имат желание за това.
Остави клишетата, че очи дето не се виждат, се били забравяли.
Има ли желание, има и начин.
Няма ли желание, има причина.
+
и много зависи от хората... ако и двамата сте много ревниви,не си вярвате и т.н. ще ви е трудно и ще трябва да решите тези проблеми като си помагате взаимно
и след като отиде да учи какво пречи ти да и ходиш на гости ?
moneymaker
09-26-2012, 12:42
Честно казано.. нямам си на идея. Просто има много време до тогава и не се знае какво ще стане до тогава, но все пак не мисля, че ще имам проблем като се замисля понеже щом си наумя, че искам нещо го правя въпреки всички и всичко. :)
Ще се виждате често ,дори за мен това трудно се нарича от разстояние.Има хора ,които живеят в един град и се виждат през 3 дни,примерно.
Имала съм такава връзка,човекът с който бях ме правеше много щастлива както никой,въпреки това ,че се виждахме много рядко.Бяхме заедно година и половина,въпреки това пусто разстояние.Понякога точно тази пречка,сплотява и сближава много повече хората.Вярно ,че понякога е било трудно и самотно,но знаеики,че той въпреки километрите е там и ме подкрепя,за мен е било достатъчно.А чувството да го видиш след като не сте се виждали много време,изживяването е прекрасно.Връзката е пълноценна ,ако и двата знаете в какво се забърквате,ако сте готови и сигурни в намеренията си един към друг.Ако човек има желанието ,намира начин.
moneymaker
09-27-2012, 15:29
Благодаря на всички, но просто понякога се замислям какво ли щеше да бъде, ако можехме да сме заедно всеки ден..
marin4itu
09-27-2012, 17:48
И в други теми съм го писала.. Аз имах връзка от разстояние година и 2, 3 месеца. Сега с момчето живеем заедно повече от година. Бяхме на 200 км един от друг, виждахме се само събота и неделя, но издържахме. Всичко е възможно стига и двете страни да го искат!