View Full Version : Срамувам се от външност ста си
Здравейте, незнам дали е това е правилният раздел но ;х
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/185258_107113549443988_582781746_n.jpg
Това съм аз ... просто мисля че съм супер грозен искам момичетата да ми кажата бивам ли поне ? В смисъл неисакм да ми кажете че съм супер красив искам да ми кажете истината ?
(Между Другото тая веждата е направих 4fun)
black pearl
09-26-2012, 11:00
Не си грозен,спокс ! :)
FuCKkK13
09-26-2012, 11:04
не си ли малко малък да мислиш хубав ли си или не ? след време ще започнеш да се харесваш.. хората се променят много през годините
Съвсем нормално и симпатично момче си си :)
ccdesigns
09-26-2012, 11:52
То на по 12 години всички са грозни, ако на 20 си грозен, тогава се притеснявай.
На 16 съм ;д просто съм супер мега гига слаб ;д т.е 60 кила ;д Благодаря искам още мнение ИСКАМ ИСТИНАТА неискам да ме лъжете само и само
DragonLady
09-26-2012, 12:14
Добре си, само смени тая нацупена физиономия.
GiveMeLove
09-26-2012, 12:32
60 кила не си супер-мега слаб.. :)) Смени прическата, прави ти главата голяма.. Усмихни се и си готов! :)
FuCKkK13
09-26-2012, 12:47
На 16 съм ;д просто съм супер мега гига слаб ;д т.е 60 кила ;д Благодаря искам още мнение ИСКАМ ИСТИНАТА неискам да ме лъжете само и само
честно мнение: не ми приличаш на момче на 16 ама изобщо... направи промени по външния си вид/тяло и т.н.
bilqnavod
09-26-2012, 14:52
Мисля, че си нормално момче. Те първа ще си изграждаш самочувствието! :)
Когато бях на твоите години мислех същото за себе си. Спокойно всичко ще си дойде на мястото!
bilqnavod
09-26-2012, 14:53
60 кила не си супер-мега слаб.. :)) Смени прическата, прави ти главата голяма.. Усмихни се и си готов! :)
+1
Amore-Mio*
09-26-2012, 15:15
Изглеждаш по - малък от възрастта си.
Иначе, тая тема, за да си повдигаш самочувствието ли е или ?
Спортувай, ще си изградиш самочувствие, ще израснеш по всевъзможни начини, ще се почувстваш по-добре и евентуално ще се харесаш :D ии като цяло не си грозен, просто малко/много липса на самочувствие и собствен стил на живот да го кажа ;д не знам и аз как, но си малък.. живота променя ;)
Съвсем нормално и симпатично момче си си :)
.
pifiella
09-26-2012, 18:42
Живей си живота и се радвай,че си здрав...
PyCoKoCkA93
09-26-2012, 19:33
Или лъжеш за годините си,или начинът ти на изразяване далеч не отговаря на тях...И в двата случая интелектуално говори зле за теб.На външност си добре,нищо ти няма,симпатяга си,стига да не се снимаш като кифла пред огледалото...
sunrisee6
09-26-2012, 19:40
не си грозен. мисля, че ще станеш готин като пораснеш и възмъжееш :)
Angelous
09-26-2012, 19:52
Нормално момче си.
Само не се снимай като някоя кифла :D
Здравейте, незнам дали е това е правилният раздел но ;х
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/185258_107113549443988_582781746_n.jpg
Това съм аз ... просто мисля че съм супер грозен искам момичетата да ми кажата бивам ли поне ? В смисъл неисакм да ми кажете че съм супер красив искам да ми кажете истината ?
(Между Другото тая веждата е направих 4fun)
Добре, ето това ме изнервя.
Обяснете ми защо когато едно момиче направи такава тема бива веднага нападната, но когато е момче - милия той, мяу, мяу, мяу.
Не казвам, че защитавам гореспоменатите момичета, напротив - смятам и двата случая за изключително малоумни.
Ми като се смяташ за грозен, бе, мойто момче, не слагай твой снимки в публичен форум.
ccdesigns
09-27-2012, 09:54
"Everybody want a shortcut in life, my guidebook is simple: YOU WANNA LOSE WEIGHT? Stop eating, fatty! YOU WANNA MAKE MONEY? Work you ass off, lazy! YOU WANNA BE HAPPY? Find someone you like and never let em go!"
Сам трябва да намериш смисъла, не е трудно.
ForzaFelipe
09-27-2012, 10:56
"Everybody want a shortcut in life, my guidebook is simple: YOU WANNA LOSE WEIGHT? Stop eating, fatty! YOU WANNA MAKE MONEY? Work you ass off, lazy! YOU WANNA BE HAPPY? Find someone you like and never let em go!"
Сам трябва да намериш смисъла, не е трудно.
Friends with benefits 8-)
Малко фитнес или друг спорт мисля, че ще наклони везната в твоя полза, ако малко заякнеш ще си си супер, но не разбирай че и сега не си :)
Visokomeren
09-28-2012, 20:22
Според мен не бива да давате съвети на момчето кое е хубаво да прави и кое не. В крайна сметка той е на години в които може да си позволи всякакви грешки, а следователно да се учи от тях. Всички сме минали през такива периоди и това ни е направило по-добри и по-сигурни в себе си.
Ориентирай се така както ти прецениш относно това как да се обличаш, какво да спортуваш, как да се снимаш и т.н., Това е твоя лична преценка и никой не може да ти я променя, дори и да иска.
cartoonnetwork
09-28-2012, 21:56
Да , брат като те гледам на снимката с зимните дрехи да сложиш ушанки , кожуси , даже няма да ги хванеш 60 килограма :D
П.С -Темата за реклама ли си е пусна ?
Ако имаш спам на лс от женски индивиди казвай и ние да пускаме !
Може да избием рибата покрай теб ! :D
!
Ivetooo0
09-30-2012, 00:44
и не се снимай като кифла....
strawberry88
09-30-2012, 06:43
Не си грозен, спокойно.Започни да тренираш нещо.Ще си вдигнеш самочувствието и тялото ти ще изглежда по-добре предполагам.8-)И не се снимай на огледалото и с токива физиономии.Отвратителни са ми особено за момче. (puke)
Благодаря това не е реклама и това ми е първата и последната снимка с тези физиономии напрао незнам защо точно тази качих просто наистина искам мнение не ми се подигравайте не го правя нарочно просто искам да чуя и мненията на другите хора. Благодаря Ви можете да заключите темата :)
IseeDEADbodies
10-01-2012, 14:42
Срамувай се повече от правописа си.
И дишай, има и по-грозни.