View Full Version : И пак тема за Връзка от разстояние..
speedemon5
09-26-2012, 15:13
Четох много по тази тема във форума и в разни уеб сайтове но просто искам индивидуален съвет,дори подкрепа.Цялата работа е че уча в чужбина и няма да ме има 2 пъти по 2 месеца и половина.Вмомента съм от няколко седмици далеч от приятелката ми,с която се обичаме ,но точно сега започна да ми става много тежко.Адски много ми липсва момичето,чувствам се кофти през целия ден и това се отразява дори и на ученето ми.С нея говорим всеки ден по няколко часа и все пак...Това е единия проблем.
Втория е че имам май някакъв страх от това да не и охладнеят чувствата,или да свикне без мен заради разстоянието.Точно заради това усещам как се вманиачавам един вид,ако не ми каже че ме обича,или отговори по странен начин,започвам да се питам дали не е започнало това охладняване.Знам че това което правя е пълна глупост обаче е породено от някакви обстоятелства върху които нямам контрол..И така,благодаря на всеки който прочете това :Д Надявам се на съвети и мнения по 2-та проблема и без много хейт:D
OutlawGirl
09-26-2012, 15:18
В същата ситуация съм и мога да кажа, че факта, че не се виждате може да ви закрепи връзката, така не си омръзвате толкова бързо, усещате липсата един на друг и започвате да оценявате повече миговете, прекарани заедно. Не се приемате за даденост и тръпката, която изпитвате като се видите отново след месеци разделени един от друг е незаменима. Тва е едно изпитание да проверите колко наистина държите един на друг. Чувствата няма да охладнеят, не бой се. По-скоро може да се засилят. Говорете си често, правете си някакви виртуални изненади и ще минат бързо месеците.
valdesbg
09-26-2012, 15:21
А от колко време сте заедно? Щото два пъти по два месеца не са чак такава болка за умиране. Но да, ти се вманиачаваш. Ако свърши някоя глупост ще е заради това.
Не знам аккви съвети очакваш, след като си знаеш проблемите и знаеш как да си ги решиш.
speedemon5
09-26-2012, 15:30
Заедно сме от половин година.Проблемите ги знам,обаче се чудя как да постъпя откъм решение.Когато съм с приятели или на лекции,не мисля толкова за нея,обаче прибера ли се,се усещам колко много ми липсва.А вманиачаването не и го показвам,остава си вътре в мен,за да не я притискам,но именно това ми се отразява много зле и се чува какво да направя за него.Мерси за отговора иначе
OutlawGirl
09-26-2012, 15:43
Тя изпитва същите притеснения, уверявам те. Намирай неща, с които да разнообразиш ежедневието си, за да минава по-бързо времето.
Amore-Mio*
09-26-2012, 19:06
Всичко си зависи от вас и вашите чувства. Нещата, изградени помежду ви са важните и определящи фактори. Принципно съм против връзките от разстояние, освен ако не сте заедно от доста време, имате сериозна връзка, чувства и всичко и трябва да се разделите за определено време. Та, така де. Впускам се в излишни подробности.
Успокой се, каза, че се обичате. Любовта не изчезва току - така, а някои обстоятелства дори я правят по - силна. Възможно е точно това да закрепи връзката ви. Остави нещата да се случат така, както са писани. Учи си, поддържайте редовно връзка и така. Животът ще покаже какво ще се случи.
ShtrudeL
09-26-2012, 19:36
кофти.
PyCoKoCkA93
09-26-2012, 20:16
Ако е само 2 пъти за по толкова имаш сравнително голям шанс и не е нужно да ставаш параноик.В противен случай забрави...
А Л И С А
09-27-2012, 13:48
Обикновено разстоянието не прецаква всичко, хората сами се прецакват като започват да си мислят, че чувствата на другия ще охладнеят. Мисли положително, не се поддавай на страховете си и ще видиш, че нещата ще станат по-лесни.
П.П.: Аз заминавам след няколко дни, приятелят ми охладня още от сега. Започна да ме обвинява, че съм избрала образованието си пред него и се опитва да ми го върне като избира всичко останало пред мен. Така че, ти завиждам /въпреки че и твоето положение не е цветущо/.Успех и дано си останете заедно! От все сърце ви го пожелавам!!! :)