PDA

View Full Version : Проблем или НЕ ?

Frodi
09-26-2012, 20:40
Здравейте на всички.
На 23 г съм приятелката ми и тя.Заедно сме около 2-3 месеца и правим секс много рядко :( на седмица по 1 път или на две седмици по 1 път. Няма друго момче заедно сме постоянно ,ако сме разделени си пишем било то във фф или по скайп.
Не сме изгубили комуникацията помежду си говорим си и не сме се изчерпали.Първоначално даже на вечер правехме по два пъти (но и тогава на голям интервал) ,но с течение на времето оредя по 1 път на вечер и то през седмица две?
Вярно понякога свършвам бързо 10-15 мин , понякога отива и доста по дълго ,но не мога да разбера защо :(
Някои имал ли е подобен проблем ? Вярно позите са 2-3 пробвали сме и други ,но малкия клюмва :(
И всеки път сценария е един и същ..... Дори в любимата и поза не правим вече :/
Любовната игра гледам да е по дълга за компенсация не джаста праста ,но все същото.Сега почна и работа още по голяма мъка ;(
Чудя се какво да правя как да променя нещата.А на мен ми се чука всяка вечер или поне през вечер.
По-тъпото ,е че ми е споделяла ,че с предишния е правила редовен секс ........да не кажа с бившите си :(
Тя живее в тях аз в нас.Аз съм сам ,а тя с родителите си.

Guardian02
09-26-2012, 20:43
Взимай я да живее при теб и всичко ще се нареди :)

PyCoKoCkA93
09-26-2012, 20:48
Бъди по-нападателен,но и покажи и че държиш на нея.Т.е не се нахвърляй грубо,ами по-внимателно я предразположи.Повтаряй го по-честичко и ако има необходимия интерес към теб,сама ще схване намека и в близко време не трябва и да ти се налага да си просиш хаха :D

DragonLady
09-26-2012, 20:49
+1
Тогава не само ще оправите проблема със секса, но и ще заздравите самата си връзка. Но добре си помисли опознал ли си я достатъчно, и тя ли е човека за теб, за да правиш подобна голяма крачка в отношенията ви.

GiveMeLove
09-26-2012, 20:49
Брат, незнам какво да ти кажа.. един разговор няма да е зле.. преди него обаче, удари 2-3 питиета за кураж - просто за да се отпуснеш и гадните мисли да те напуснат.. :)
После я хвани и я чукай подсъдно - смело я карай да прави неща, които ти харесват... Ако това не стане, поговорете.. Ако и това не стане, не е твоята мацка.. :)

PyCoKoCkA93
09-26-2012, 20:55
Брат, незнам какво да ти кажа.. един разговор няма да е зле.. преди него обаче, удари 2-3 питиета за кураж - просто за да се отпуснеш и гадните мисли да те напуснат.. :)
После я хвани и я чукай подсъдно - смело я карай да прави неща, които ти харесват... Ако това не стане, поговорете.. Ако и това не стане, не е твоята мацка.. :)

Не мислиш ли,че това ще я изплаши?Изведнъж да го види в съвсем различна светлина,като разярено животно,доколкото схванах намека ти...Според мен грубостта и директността не са най-добрият подход.По-добре да опита внимателно и ако и тогава няма промяна,да говори с нея директно по проблема...

Frodi
09-26-2012, 21:05
Винаги подхождам деликатно към секса.Никога не съм груб ,но винаги аз съм инициатора.Всеки път ,когато дойде в нас все така става ,че правим секс предполагам е нормално да си поискам.Но спря да иска и да идва в нас.
:(
Направо ми се плаче не знам ,какво да правя вече.
Държа на нея помагам и много ,с каквото мога съобразявам се с нея.Тя е на 1-ви план винаги.Не я игнорирам по някакъв начин.Цветя и подарявам от време на време.Казвам и и показвам ,че я обичам има милувки и целувки.И като казах целувки спряхме да се целуваме ,като преди :(
Все едно сме женени вече една мляска и до там :(
Когато е на друго място и говори с мен по телефона е по сдържана от към емоции.Няма миличко,пухи и т.н.Няма емоция в гласа и ,а когато някой и звънне все едно се обажда приятеля и.Това го прави със всеки , колега , приятел приятелка .Със мен липсва или поне е рядкост.
Вярно Фб не е критерии или нещо ,но искам да се обвържем там. Отговора е "Нали сме заедно другото не е важно"
Съгласен съм , но ми изкарва всякакви доводи ,че и се бъркали във връзките ? Оправдания ?
Не съм някой грозен недъгав тип.Добре сложен съм имам си самочувствие според статуса си. Просто съм си аз естествен , не някой друг.
Имам разговор с приятелките и и познатите и ? Обаче отношенията между нас куцат спрямо секса ?

GiveMeLove
09-26-2012, 21:09
Приятелю.. сексът е 90% от една връзка.. :) Пробвай моя вариант, не казвам да си някакъв изверг в леглото.. разбери къде е корена на проблемите, без да говорите, за да не изглеждаш неловко.
Пак казвам, пробвай моя вариант, но не баш селската - опипвай почвата, но удряй смело.. :)

PyCoKoCkA93
09-26-2012, 21:12
От написаното бих могла да кажа,че май куцат не само в секса.По-скоро в личен план,а оттам това се отразява и върху сексуалния ви живот...Проблемите ви са в липсата на толкова силни чувства от нейна страна и фактът,че те приема за даденост като и угаждаш за всичко.Остави малко нещата в нейни ръце и спри с милите жестове и думички,да видиш дали няма да я жегне нещо.Ако и тогава няма ефект,значи не си заслужава и проблемът ви не е бил секса,а това,че не сте били един за друг в емоционален план...

Frodi
09-26-2012, 21:14
;(
И аз май на там клоня ;(
Благодаря за съветите !

PyCoKoCkA93
09-26-2012, 21:15
Приятелю.. сексът е 90% от една връзка.. :) Пробвай моя вариант, не казвам да си някакъв изверг в леглото.. разбери къде е корена на проблемите, без да говорите, за да не изглеждаш неловко.
Пак казвам, пробвай моя вариант, но не баш селската - опипвай почвата, но удряй смело.. :)

Под 90% са,ама айде :D Коренът на проблема,както казах,далеч не е само в секса...поне за мен.И аз никъде не казах първо да говори и да се унижава предварително.Нека действа,а разговор евентуално след това.Ако има смисъл от него изобщо де...

anonymous708973
09-26-2012, 21:21

Лоша идея.

Сядате и говорите сериозно. Ама сериозно, не с "миличко, защо така се получава".

psychopath
09-26-2012, 21:29
Не мислиш ли,че това ще я изплаши?Изведнъж да го види в съвсем различна светлина,като разярено животно,доколкото схванах намека ти...Според мен грубостта и директността не са най-добрият подход.По-добре да опита внимателно и ако и тогава няма промяна,да говори с нея директно по проблема...

Много си е прав пича.

Scarface_
09-26-2012, 21:55
според мен проблема е в малкия ти и теб самия ... кво значи свършваш бързо 10-15 мин нормално , след това не продължаваш ли... правиш си тоалета-миене,пикаене и продължаваш без почивки , без нищо ... сменяш на любимите пози за секунди състоянието му ще се върне в работен вид... а пък и сте от 1-2 месеца заедно дето се вика - може да не те кефи толкова , но по принцип първите месеци не тряаа да имаш насита , като си с ново гадже ... нз бъди по уверен , по мъжката е карай ... Отношенията ви куцат , щото прекалено си го слагаш присърце и си много предпазлив спрямо нея... след като не си и 1ви и 2ри не мисля , че тряаа да е подготвяш психически за секс...скочи и като диво куче Динго :Д

Amore-Mio*
09-27-2012, 06:31
Струва ми се, че проблемите ви не са само при секса, но като цяло. Разяснете отношенията помежду ви какви са и дали тя + ти правите ние, ако ме разбираш. Някак , ми се струва, че тя няма чувства към теб или поне не силни, или друго момче.

qm_hora
09-27-2012, 09:02
Братле, вземи наистина мацката у вас.
Престраши се да направиш нещо екстравагантно, което не сте правили до сега.
Не ти говоря за обменяне на телесни течности или нещо такова, но примерно я напляскай по дупето, вържи я, нещо извън обичайното.

Frodi
09-27-2012, 11:00
Нямам идея ,какво става ,но изключено да има друго момче.По-скоро има доста хладни чувства както спомена по горе бе написано.Аз + ти го има ние правим си планове за в бъдеще уж ? Преместване в друг град.Може би по-голямата част от проблема съм аз.Питам я как е ,добре ли е ,с нещо да помогна ,да отида да я взема да я закарам някъде с цел да се видим.
Може би това я задушава по някакъв начин не знам. Пред колегите си не иска да ме целуне.Пред хората рядко се държим за ръце.Когато сме двамата на обществено място понякога има милувки и целувки ,но само от моя страна.Не се отпуска.
По телефона можем да си кажем всичко ,но очи в очи премълчаванки караници (когато се изнервя и аз понеже съм доста търпелив човек ,но и аз имам предел и той започва да се изчерпва)
По телефона силни думи на смс също на живо - нищо кръгла 0 .
нямам идея ще се отдръпна малко да видим ефекта .

xXxPETYAxXx
09-27-2012, 12:48
Мхмм, аз съм донякъде като нея относно някой неща. Примерно за поведението пред колеги или на обществено място-не съм особено мила.
Иии да още горе като прочетох, че постоянно сте заедно - не ми допада идеята. Някак е прекалено задушаващо и едва ли не се държите като най-добри приятели вместо като двойка, защото свиквате и сексуалното привличане някак отслабва(поне за нея).
Не я обгръщай с толкова много внимание, прекалено е. Един ден излез с някой приятел, гледай някой мач по ТВ-то, абе направи нещо сам/за себе си!

scandalousLady
09-27-2012, 19:57
Седнете и си поговрете серизно на 4 очи. Кажи и какво те мъчи, дано те разбере. Успех и дано всичко се оправи.

Frodi
09-28-2012, 10:32
Аз не съм я спрял ?
не я ограничавам , сега работи промяна няма :)
Сега и време за мен няма ,секс пак няма :)
тя ме търси и аз от време на време но 80% от случаите тя.Проблема вече не знам къде е знам ,че на мен ми гърмят ташаците :(
Промених се изцяло , станах по шеговит , предразполагам я според мен за излизане не е еднотипно винаги.Има разнообразие смеем се забавляваме се. НО:
Останалото скръб ...... милички смс ,обаждания преди лягане и т.н.
Обаче останалото никой ....

GiveMeLove
09-28-2012, 11:06
Аз не съм я спрял ?
не я ограничавам , сега работи промяна няма :)
Сега и време за мен няма ,секс пак няма :)
тя ме търси и аз от време на време но 80% от случаите тя.Проблема вече не знам къде е знам ,че на мен ми гърмят ташаците :(
Промених се изцяло , станах по шеговит , предразполагам я според мен за излизане не е еднотипно винаги.Има разнообразие смеем се забавляваме се. НО:
Останалото скръб ...... милички смс ,обаждания преди лягане и т.н.
Обаче останалото никой ....

Добре не ходите ли у вас, у тях.. не я ли натискаш малко поне.. ? Обясни нататък какво става, за да дадем съвет?

DragonLady
09-28-2012, 11:53
Покани я у вас, легнете на леглото уж да се погушкате и я натисни, тогава има шанс да те огрее.