View Full Version : Първи път
WhereAreYouNow
09-26-2012, 20:41
Имам си приятел от месец и половина и искам да правим секс, обаче не знам как ще реагира майка ми. Попринцип си бяхме говорили и тя ми беше казала, че в 10 клас може да правя секс, а аз й казах, че 100 процента ще е по-рано. Аз в момента съм 9 на 15 и приятеля ми ме е лизал и ми каза, че когато съм готова - тогава. Единствения ми проблем е майка ми и ако някой е бил в подобна ситуация, ако може да даде някой съвет.
DragonLady
09-26-2012, 20:46
Не си длъжна да и казваш. Ако все пак решиш да споделиш с нея, и кажи, че си го искала, че си го направила по любов и с предпазни средства.
BloodyMeri
09-26-2012, 20:48
Ми ти пък що ще и казваш?Или пред нея ще го праите?:D
PyCoKoCkA93
09-26-2012, 20:52
Явно не иска да има тайни от майка си и си споделят всичко.Толкова ли е лошо да видите такъв тип отношения,че веднага нападате?
По темата:Изтъкни на майка си истинските причини поради които искаш да правиш секс...и ако не ти се сторят достатъчно убедителни пред нея,тогава преосмисли решението си. :)
WhereAreYouNow
09-26-2012, 20:58
При мен става по-зле, ако крия. Плюс това като си говорихме ми каза нали като правиш ще ми кажеш и няма да криеш и аз й казах, че ще й кажа. Ама все пак това е единствения път, когато сме си говорили по тази тема и тогава беше в добро настроение и си мисля, че може и да не реагира добре...
PyCoKoCkA93
09-26-2012, 21:06
В каквото и настроение да е била,колкото и да е демократична и да се "радва",ако е когато си готова и с подходящия,бла бла,това са само думи.Дори и да си го повтаря вътрешно,когато и сервираш истината,ще и стане гадно.Неизбежно е.Все пак малкото и момиченце вече няма да е "чисто и неопетнено" от мъжка ръка/член/.От характера и зависи колко зле ще реагира,но със сигурност няма вътрешно да те посрещне с цветя и рози.Може и нищо да не ти каже,може да те смрънка,може и да се разкрещи,но вътрешно състоянието и все ще е под графа "зле"...
Кажи й като станеш 10-ти клас :D
Amore-Mio*
09-27-2012, 06:24
И защо тя трябва да знае, че искаш или че вече водиш полов живот?
Това си е твой избор и решение, ако си напълно сигурно - действайте. Няма смисъл сега да кажеш на майка си, която 100% ще те разубеди до първата брачна нощ.
GiveMeLove
09-27-2012, 07:02
Като не искаш да я лъжеш и кажи.. "Майко, харесваме се, стигнахме до полов акт - ползвахме предпазни средства, беше внимателен и така".. Недей да я лъжеш, щом нещата стават по-зле..
Издебни я в добро настроение и й кажи. :)
Ако пък толкова те е страх, просто не й казвай .. Не вярвам да тръгне да те води по гинеколози, за да гледа..
Имам си приятел от месец и половина и искам да правим секс, обаче не знам как ще реагира майка ми. Попринцип си бяхме говорили и тя ми беше казала, че в 10 клас може да правя секс, а аз й казах, че 100 процента ще е по-рано. Аз в момента съм 9 на 15 и приятеля ми ме е лизал и ми каза, че когато съм готова - тогава. Единствения ми проблем е майка ми и ако някой е бил в подобна ситуация, ако може да даде някой съвет.
Първо не разбирам за къде бързаш. Сексът няма да избяга, имаш цял живот да се притесняваш дали ще ти дойде или не.
Второ - хубаво, решила си го, мислиш, че майка ти ще ти създава проблем? Тя за това е майка и факта, че го прави, означава, че те обича. Според мен не я лъжи, а обсъди нещата с нея, тя само може да ти помогне.
Ако си решила да правиш- какво те бърка мнението на майка ти?! То си е твоя работа, не е нужно да й казваш. Решението си е твое, ако мислиш, че можеш да поемеш и отговорностите свързани със секса- прави.
Аз на моята не й казах, защото знаех, че реакцията й ще е бурна, а и нямах особена потребност да й съобщавам. Просто решението си е твоя работа. :)