Влез

View Full Version : цикъл

diditu97
09-27-2012, 07:57
Здравейте! преди 3 дена трябваше да ми дойде, но не ми дойде. Сега съм болна и малко депресирана. Полов живот не съм водила от 7 8 месеца някъде мисля. Може ли да закъснява от това, че съм болна (пия антибиотици) или от това, че съм депресирана. По принцип преди да ми дойде ме боли кръста около 1 ден. до преди по миналия месец ми идваше като часовник. От какво може да е това закъснение ?

dimitar_ak
09-27-2012, 08:02
Може и от двете неща.

PyCoKoCkA93
09-27-2012, 08:03
Първо:Темата ти е за раздел Здравни проблеми и болести.
Второ:Може да ти закъснява от хилади неща-психическо или здравословно състояние,смяна на климат,птомяна на сезоните,стрес и т.н.Не се филмирай,щом не си бременна на тия години и преди това си имала редовен цикъл,значи всичко ти е наред.Радвай се повече на живота и на хубавото в него. :)

mechone
09-27-2012, 10:13
На колко си ? Може още да не ти се е нормализирал. Не се притеснявай, щом няма шанс да си бременна. Преди една година на мен не ми дойде цял месец и гинеколожката ми каза, че в резултат от диета, стрес или дълго пътуване съм нямала овулация предния месец. Даде ми някакви хапчета и от тогава всичко си е нормално. Ако ти закъснее повече от седмица ходи да се прегледаш.

xXxPETYAxXx
09-27-2012, 12:34
От антибиотиците е най-вероятно, но може и от други неща да е. И все пак - 3 дни не са нищо фрапантно. Аз заради антибиотици съм имала 2 менструации за 1 месец, а понякога не съм имала въобще...

Amore-Mio*
09-28-2012, 06:23
Да, възможно е.