View Full Version : Какво Ви дразни..?
Dreams12
09-28-2012, 11:35
Моля темата да бъде изтрита, щом не се харесва на потребителите.
Благодаря.
DesireToFire
09-28-2012, 11:48
Йъп, от хора, които не си гледат собствения живот и собственото щастие, а правят цели теми, само и само да охранят процент от населението, като изложат повече от очевидни доводи и само пълнят форума с негативни чувства. Ех, отдавна не съм срещала от хубавите,с мислени теми, бъкани с положителни емоции. От такива могат да се поучат хората и да разберат на какво се вика хубава и здравословна връзка. А като направи тази хейтърска тема според теб какво се промени?
На мен от нищо не ми е писнало, щот' не ебавам другите ;)
Dreams12
09-28-2012, 12:04
.
FuCKkK13
09-28-2012, 12:34
и ние какво да направим ? това,че ти до сега не си имала гадже не означава че другите не могат да си се обичат ... за всяка възраст си има любов... то и в детската градина хората са имали гаджета ама са си ги държали само за ръчичка... и сега ти е смешно като се сетиш нали ? като станат по големи почват целувките,после секса и после сериозните връзки,които клонят към създаване на семейство.. не виждам нищо лошо в това.. и да.. на по 13-14 всяко гадже ти се струва първо и последно и си мислиш че много се обичате и т.н. . и ПАК не виждам нищо лошо... егати злобата и негативизма лъха от тая тема...
someonerandom
09-28-2012, 13:15
Пак изпуснах :(
BreakingDawn
09-28-2012, 13:27
Пак изпуснах :(
Аха и аз :( :D
FuCKkK13
09-28-2012, 14:49
Аха и аз :( :D
абе поредната дето не и харесва като види някой да се целува или прегръща ... поредната разочарована от това,че момичетата на нейната възраст - 14 си хващат гаджета и като скъсат обясняват по фейс как им е трудно и след 2 дни пак с ново и как тя нямала гадже до сега...
Дразнят ме кифлите, лицемерите, хората които не си гледат собственият живот, хората които не учат, хората които нямат лична хигиена и една даскалка от училище 8-)
Amore-Mio*
09-30-2012, 14:51
Дразнят ме много неща, на главно място: егоизма, лъжата и лицемерието. Хора, като тебе, които се придържат към хорското мнение, вместо да държат на своето. Какво като на нас/тях не им харесва това, което мислиш и така нататък, дръж си на своето.