Влез

View Full Version : Много кръв по време на секс

risk.risk
09-28-2012, 12:38
Здравейте! Пиша ви за проблем, който много ме притеснява. Вчера правих секс за първи път от много време, като правих и анален секс за първи път. По време на секса обаче изглежда съм кървяла значително, защото имаше страшно много кръв след това. Под кръв всъщност имам предвид по-рядка от кръвта течност -нещо средно между червено и кафяво. Кръвта обаче съм сигурна, че е дошла от вагината, защото нямам абсолютно никакви проблеми с ануса, нито имах болки от какъвто и да е вид. Имате ли представа какво може да бъде ..? Лекар няма да пропусна, но просто искам да бъда подготвена и да чуя мнения, защото съм адски уплашена!
Подчертах, че не съм правила секс от много време, но не е като да не съм имала редовен сексуален живот преди... чудих се дали това не може да е причината; или по-грубата игра, макар че не бих я определила като много груба.
Освен това дори когато бях девствена прокървих съвсем малко - имаше малко кръв по презерватива, не като сега...

xXxPETYAxXx
09-28-2012, 13:19
Да не си започнала скоро да пиеш противозачатъчни?

risk.risk
09-28-2012, 13:57
Не, но пиех преди. Спрях ги, когато се разделих с последния си приятел.

sexblqn
09-28-2012, 14:38
A да не би да ти е дошъл цикъла по време на секса?! На мен ми се е случвало, обаче кръвта не беше толкова много....??????

risk.risk
09-28-2012, 14:49
не, цикълът ми свърши преди няколко дена.

bloodyF
09-28-2012, 15:44
или имаш хемороиди , или е бил много груб и се е наранило нещо отпред/отзад , не знам как може да не спрете като видиш , че има кръв,.или да не знаеш откъде е тая кръв..

risk.risk
09-28-2012, 15:51
нямам хемороиди и знам откъде е кръвта. Не сме спряли, защото аз попринцип се овлажнявам много и затова не помислих, че има нещо нередно... Макар че наистина не е кръв - а по-скоро течение. Не съм се и напикала, много лесно щеше да е, ако беше така :)