View Full Version : Малките неща, които те карат да се усмихваш :)
Предварително се извинявам, ако има такава тема. Спомням си, че ми се мяркаше някъде, но не съм сигурна дали беше в този форум :D. Ако има, пратете ми линк.
Исках да разбера кои са малките неща, които ви карат да се усмихвате :3.
Аз например се усмихвам, когато някой ме попита как е минал денят ми, може би звучи доста глупаво :D Просто така чувствам, че някой се интересува от мен. Също така се усмихвам, когато малко дете ми каже, че съм мила :3
Случи ми се миналата седмица и усетих такава топлота, никой досега не ми го беше казвал.
А вас какво ви кара да се усмихвате? :)
Ами някакви такива малки нещица.. примерно когато непознат ти се усмихне на улицата просто ей така, когато приятел ти каже нещо миличко, когато любим човек ти прати сладък смс, когато се прибера и кучето ми се хвърли от вратата да ми се радва и не ме оставя намира докато не го нагушкам... за това се сещам в момента. :)
pifiella
09-30-2012, 14:00
Това,че съм жива и всяка сутрин се будя.
Когато видя близките си хора, любовта ми, приятелите ми.
Мисълта, че в този момент умира един и този един не съм аз
Когато съм вложила във нещо много и труда ми е възнаграден и подобни малки и на първо око обикновени моменти :)
А Л И С А
09-30-2012, 15:46
Усмихвам се, когато виждам, че любимите ми хора са щастливи.
Усмихвам се, когато видя някое сладко, бузесто бебче. /те всички бебчета са сладки :дд/
Усмихвам се, когато виждам влюбения поглед на любимия човек.
Усмихвам се, когато се събуждам сутрин.
Усмихвам се, когато чувам "Благодаря!" от някого, защото знам, че съм направила нещо за някого.
.
Усмихвам се, когато чувам "Благодаря!" от някого, защото знам, че съм направила нещо за някого.
Взела си ми думите от устата. Това ме радва и мен най-много.
Независимо дали е близък или непознат, обичам да правя хората щастливи! Нямам по-красиви спомени от тези... :-#
Supernaturalfan
09-30-2012, 17:37
Усмихвам се, когато видя двама човека на улицата, които се обичат, усмихвам се, когато се справя добре с нещо, усмихвам се на красивите неща, усмихвам се, когато пуснат любимата ми песен накъде, когато чета хубава книга, усмихвам се, когато някое животинче се гушка в мен да го погаля или гушна :3
Angelous
09-30-2012, 17:53
Усмихвам се когато някое малко детенце дойде при мен и ме попита нещо *толкова са сладички хд* Когато някой ми благодари. Когато виждам любимите ми хора < 3
Amore-Mio*
09-30-2012, 20:43
Малките жестове, минутите - времето прекарано с приятеля ми. Като цяло с него ми е най - добре, макар да имаме и напрегнати моменти, в които се сдърпваме за някаква простотия. Или просто, когато забележа някоя добрина, направена от другите или направена от самата мен.
Colouring
09-30-2012, 21:00
Току-що осъзнах, че съм прекалено песимистична.
Хах.
brutaLxxbunny
10-01-2012, 14:56
Усмихвам се, когато момчета помагат на малки деца или стари хора.
Усмихвам се, когато някой навън чете моя любима книги или слуша моя любима песен.
Усмихвам се, когато ми е мноого горещо и изведнъж повее готин ветрец.
Усмихвам се, когато ям сладоледд...
justmee19
10-01-2012, 16:09
Усмихвам се,когато виждам приятелите ми щастливи,когато направят нещо мъничко,но много мило за мен. Усмихвам се ВИНАГИ,когато видя някое бебенце!!! Винаги съм казвала,че малките деца могат да те накарат да се усмихнеш,независимо дали имаш настроение или не. И аз също като другите се усмихвам,когато някой ми каже " Благодаря! ". Усмихвам се,когато някой ми направи някакъв комплимент.Усмихвам се,когато ми кажат да продължавам да бъда същото усмихнато и лъчезарно момиче,каквато съм била винаги. Като цяло винаги съм усмихната.Винаги има какво да ни накара да се усмихнем,просто трябва да се научим да виждаме онези мънички неща и тогава ще разберем колко ценни са те! :)
~The Smile~
10-01-2012, 16:46
Усмихвам се,когато видя момчето,в което съм влюбена (той е моята любов и мога само да го гледам и да мисля за него...) :) Усмихвам се,когато видя сладко малко детенце или бебенце. :) Усмихвам се на близките ми. Усмихвам се на приятелите! Усмихвам се на хората ,които ми кажат "Благодаря" . Усмихвам се,когато някоя приятелка ме гушне! Усмихвам се на кученцето ми. :) Усмихвам се,когато чуя любимата ми песен. :)
Your.Passion
10-01-2012, 16:49
Усмихвам се когато видя тръпчинките на някой.
Усмихвам се на всички бебенца
Усмихвам се когато вида възрастни хора хванати за ръка.
Радвам се на къдравите коси :Д
Усмихвам се на добрите жестове към мен.
Усмихвам се на хората които обичам.Те ме карат да се усмихвам всеки ден.
Усмихвам се на хубавите моменти.
Усмихвам се когато чуя благодаря.
Усмихвам се когато нещо наистина ме е изненадало и зарадвало в гаден момент.
Усмихвам се когато любимата ми песен когато я чуя :ДДД
Усмихвам се когато го видя ..
УСМИХВАМ СЕ БЕЗ ПРИЧИНА !!!! (:
Schtefito
10-01-2012, 17:30
:) на първите есенни листа и цъфналите дървета през пролетта
:) на повечето малки деца
:) на мил жест
:) и когато видя, че кавалерството не е умряло
Daydreamer3
10-01-2012, 20:08
Това,че съм жива и всяка сутрин се будя.
drink to that
Колко хубава тема, а никой не е писал. Ако беше някой проблем или трол до сега да е станала ужасно дълга. Жалко.
По темата:
Когато непознат ми се усмихне. Когато ме събуди неговия глас. Начина, по който ходят малките кучета. Когато видя някой с книга навън, а не с цигара и кафе. Когато видя възрастна двойка да се държи за ръце. Усмихвам се когато видя някой да яде мъфини или куукис (тук не съм сигурна дали е съвсем бисквитка или курабийка или нещо такова затова казвам куукис). Усмихвам се когато някой ми подари нещо малко, направено от него и също когато аз подарявам такова малко нещо. Когато гледам забавно аниме или пък ми кажат нещо смешно. Усмихвам се когато подам на някого лист с написан от мен разказ и той го хареса. Усмихвам се когато говоря с моите си хора. Когато видя нещо красиво. И също когато предмета не е нищо особено, но притежава дух, положено е старание за направата му. Когато чуя хубава песен. Тогава и в още хиляди, милиони моменти от живота си.
хубавите, добри, слънчеви хора
доброто време като сегашното - не много жега, не много студ
симпатични! малки деца
животинки
странни ситуации
усмихнати стари хора
разговорливи хора
просто онова чувство, че днес във въздуха има еуфория ...
ShtrudeL
10-02-2012, 10:31
Много са нещата. Ще кажа кое ме усмихна днес.
Един дядо се спря на сред центъра, за да погали улично куче, което толкова много е искало да му се порадват.
Усмихнаха ме и врабчетата, които пиеха вода от чешмата.
Усмихна ме и слънцето в тролея, което ми блесна в очите.
Усмихна ме мириса на утро.
Сега ми се плаче.
усмихна ме едно момиче в автобуса, което помогна на една баба
една жена в метрото ми каза , че съм красива
усмихнаха ме приятелите
усмихнаха ме тати и мама
усмихнах се, когато си завърших домашното по математика
усмихнах се, когато едно приятелче ми каза, че мириша хубаво
усмихнах се на едно бебе, което гонеше едно врабче
усмихна ме дъждът преди малко
усмихнах се на последните добри оценки
усмихвам се, като ми кажат ''благодаря'' или просто ме поздравят сърдечно
усмихвам се, когато чуя хубава песен, напомняща ми нещо хубаво
усмихвам се, когато си представям неща в главата, които може би никога няма да се случат
усмихвам се при всичко, което ме кара да се чувствам поне малко по-добре от сега
Dagichka
10-03-2012, 16:47
най-често се усмихвам на небето и звездите. просто са прекрасни и ме карат да се усмихвам.
усмихвам се и на усмихнатите хора, дори тези които не познавам ;д
усмихвам се, когато чуя хубава песен по тв/радиото.
усмихвам се, когато видя сестра си на видео чата.
усмихвам се, когато чуя как в другата стая наще спорят за някви елемнарни неща и майка ми започне да мрънка какъв дървен философ е баща ми и тн. просто това ми дава сигурност, знам че всичко е наред, когато така протичат вечерите ни. мълчанието е лошо, тогава нещата стават сложни..
усмихвам се, когато видя няколко души - приятлели, познати, непознати с които всяка ранна сутрин чакаме тролей заедно ;д
Усмихва ме това, че сутрин ставам и първото, което чувам/виждам е "добро утро" от любимия човек. Дали ще ми го прошепне в ухото, когато сме заедно или ще го прочета в скайп/фейсбук/на телефона, когато е далеч от тук, това пожелание ми прави целият ден по-добър.
Усмихвам се,когато се събудя сутрин,когато някой ми каже нещо мило,когато съм с приятелите ми..Старая се да се усмихвам винаги и да се радвам на всичко хубаво около мен! <3 :)
ThePainter
10-04-2012, 19:25
Може би най - дребните. Примерно, през лятото ходех да тичам в парка, ама понякога толкова много ми се спеше, че просто се разхождах и ми беше страшно приятно да слушам как пиленцата пеят, как бабите си разхождат внучетата, самата природа ме караше да се усмихвам. Усмихвам (-ах) се, когато я видя, когато я гушна и я усещам с цялото си същество, когато я целувах, когато усещах мириса на косата й, когато хващах ръката й, когато и обяснявах разни работи, а тя се правеше, че ги разбира и ме гледаше с ония големи кафяви очи, когато сутрин, първото нещо, което виждах, беше тя. Когато я дразнех и трябваше да се надига на пръсти, за да ме целуне....
Усмихвам се, когато 4 - годишната ми братовчедка ми идва нагости и ме кара да и свалям количките от етажерката да си играе с тях и когато примерно замине някоя врата ми се извинява и ме кара да я гушкам - много е сладичка.
~The Smile~
10-07-2012, 09:47
Еее,тази тема ме кара да се усмихвам!!!
heartshapedbox
10-08-2012, 13:15
Когато видя дядо и баба да се държат за ръка, когато гушна приятелят ми, когато вали и се сетя, че имам чадър в чантата, когато сестра ми се е сетила да ми остави шоколад.. :)
BrainlessROCKBABY
10-08-2012, 19:28
някой като ми пише; или някой, когото съм забравила
Усмихвам се, когато чуя някоя добра новина.
Усмихвам се, когато някое животинче дойде и започне да ми се радва само.
Усмихвам се на въпросите на малките деца, както и на спонтанните им прегърдки и целувки.
Усмихвам се, когато помисля за баба си, дядо си и всички останали роднини, които са на небето.
Усмихвам се, когато видя човещина в някое малко дете или във възрастен човек.
Усмихвам се, когато видя щастлив възрастен човек или възрастна двойка, вървяща бавно, хваната за ръце, през парка или някоя друг част на града.
Усмихвам се, когато видя родителите си и семейството си щастливи.
Усмихвам се, когато видя някой човек да храни бездомно кученце или друго животно.
Усмихвам се, докато пускам няколко стотинки в шапката на някой уличен музикант.
Усмихвам се, когато видя изстиналите сандвичи, приготвени за мен от някой вкъщи.
Усмихвам се на доброто.
Рано сутрин като вляза в даскало,когато хич не ми е до никого,първият човек,който ми се усмихне или ми задържи вратата ме кара да се усмихна,който и да е :) Всеки един момент с приятелите ми,дори да мълчим.Когато пиша с НЕГО.. :) Малки кученца или котенца,ароматът на кафе сутрин,когато чуя песен и тя ми навява спомени.. доста са,не ми се изброява повече :)
Нещата, които ме карат да се усмихвам са много:
-когато сутрин приятеля ми се прибере и се метне в леглото още с якето, за да ме нагушка, понеже съм му липсвала.
-когато видя двойка с детенце навън
-когато видя двойка да се прегръща и да се обичат
-когато ходим на пикник с приятеля ми и той ми подарява цветенце от полянката или камъче или шишарка, която да си пазя за спомен от мястото и този миг.
-когато храним патетата по каналите в Холандия
-когато гледаме как чайките тъпчат на едно място неуморно
-когато с приятеля ми караме колело из непознати села и градове, а аз се возя в/у багажника на колелото, прегърнала го.
-когато приятеля ми ми крие корнфлейкса в/у някой висок храст, за да не се наям преди вечеря и аз се катеря по храста, за да го стигна.
-когато правя нещо добро за някой
-когато вървя по улицата и всички ме познават и ме заговарят
Barbie47
10-27-2012, 07:39
-когато след сън отивам в кухнята и лакомо изяждам лъжица мед;
-когато в петък бие звънеца след последния час;
-когато навън е сурова зима, а аз тъкмо се прибирам от училище и си приготвям горещ чай, а след това заспивам под одеялото"
- когато мама се прибере от работа и съзерцавам шоколад в сака й с покупки. <3
Усмихвам се, когато видя учтиви и усмихнати хора, малки дечица, истински приятели и много други дребнички, но значими за мен емоции и жестове.
- когато сутрин чуя любимото си парче
- когато кучето ми ме погали с лапичка за "добро утро"
- когато през зимата ми замирише на мандарини и канела
- когато видя близки на сърцето ми хора
- когато направя нещо откачено, което съм си мислила, че никога няма да свърша
- когато взема решение и с цялото си същество усещам, че е правилно..ства ми едно такова...леко на душата и усмихващо
- когато погледът ми запечата красиви моменти, които фотоапаратът не може
- когато погледна през прозореца навън сутрин, събуждайки се
- когато гаджето ми ме изненада (а Бога ми, винаги успява това момче!) с нещо
Knightley
11-29-2012, 21:00
Котките ми, те са съвсем дребнички, и на 100% ме карат да се усмихвам. Едно пъррр или мърр, малко пухено погледче или малка целувка и готово :)
Когато адски ми се спи сутрин и някой мил шофьор ми спре на пешеходната пътека. Когато продавачките са мили и учтиви в магазините.
fenikss_
12-01-2012, 05:07
Усмивките на хората около мен.
Ако мога да помогна на някой с нещо.
~The Smile~
12-07-2012, 16:21
Щастливите хора около мен.
Усмихвам се на момчето,което харесвам.
Усмихвам се и на семейството ми.
buXti4Ka
12-07-2012, 16:40
Усмихвам се когато видя щастливи хора покрай мен,дори и непознати по улицата
когато слушам любима песен
когато се сетя за някоя смешна случка просто докато си вървя или докато се возя в рейса
когато видя най-любимите ми хора
когато чуя мелодията за СМС
когато някой ми направи място да мина,или ми отстъпи седалка докато се возя в градския
когато видя малки дечица и мн. мн. др..........
paradosou
12-08-2012, 21:29
Скоро имах ходене до поликлиниката и докато чаках пред кабинета на личната лекарка един малък сладур ми привлече вниманието - толкова енергичен, толкова любопитен за света, с такъв искрящ поглед...
Без повод подарена висулка за телефона, страхотно стилна, неочаквано позвъняване на вратата, последвано от готина филмова вечер, возене с колело под дъжда...
:)
~The Smile~
12-09-2012, 11:35
Усмихвам се,когато видя малката сладка усмивчица на момчето,в което съм влюбена!
Усмихнах се, когато видях статията за плуващите бебета в началната страница
когато тя ми хвърля мил поглед и се радва постоянно да ме гледа :з
хубава тема :)
Усмихвам се на малките деца винаги и много ме радват,когато почнат да ми се радват,че съм им се усмихнала или съм направила някаква физиономия(и най-вече обичам да го правя като сме в колата и в другата кола има малко дете просто не пропускам ;д ) Обожавам малките сладури !
Усмихвам се, когато слънцето пече в очите ми .
Усмихвам се, когато вляза в морето иииии това прекрасно чувство на свобода : )
Усмихвам се, когато чуя/видя нещо мило (хора, които се обичат примерно)
Усмихвах се, когато ми пишеше смс-и рано рано .. (жалко,че вече няма да получа никога от него)
Усмихвам се, когато се случи нещо хубаво,което не съм очаквала. (примерно да видя някой, който искам, да ми пише някой,който ме е забравил и т.н.)
Много малки неща ме радват и ме карат да се усмихвам, но и те отсъстват от деня ми вече..
magi_dark
12-14-2012, 19:35
Усмихвам се когота на улицата ми се усмихне непознат,усмихвам се когато видя двойка възрасти хора да се разхождат,все още хванати за ръце,усмихвам се когато мъжът ми се прибере сутрин от работа и ми каже,че ме обича,усмихвам се когато видя любимите си хора щастливи.....