PDA

View Full Version : Ето го и моя проблем

lq4ko
09-28-2012, 19:23
Срещнах едно момче ,което не е от моя град .. по малък е от мен с около 3 години .Проблема ми е следният.. не мога да спра да мисля за него.. идва почти всяка седмица в моя град .събираме се заедно компания.Уж щяхме да си изясним какво става м/у нас но така и не стана понеже .. не можахме много да говорим(сещате се какво се е случило) . Как да постъпя искам да си изясним с него какво правим ние двамата в каква насока сме дали ще е само за единият секс както се казва или е нещо по сериозно.. Искам да го чуя от него не да ми казват неговите приятели .. но понеже той е срамежлив и не знам как да го предразположа а аз като съм около него и загубвам ума и дума ... Как да се отсрамя и да се разберем като големи хора .. Не мисля че телефона би ми помогнал понеже искам да е очи в очи .
Надявам се някой да ми помогне .. кажете си мнението за моя проблем .Благодаря предварително и дано няма такава тема ако има се извинявам

filmimilmi
09-28-2012, 19:47
И вие на колко години сте? Покажи му как да се целува и го питай дали иска да си станете гадженца...

lq4ko
09-28-2012, 20:01
И вие на колко години сте? Покажи му как да се целува и го питай дали иска да си станете гадженца...

ами добре ама ако му покажа как се целува (понеже той знае отлично ) едва ли някога ще стигна до отговор, като се има на предвид последния ни "разговор" .. а иначе съм голяма но се чувствам като 13 годишна около него ...

sexa_na_kompleksa
09-29-2012, 07:58
Не знам на колко сте, но постъпките ви не звучат никак сериозни. Останете само двамата, виж дали ще започне да те сваля, целува... и го попитай какво търси в една връзка - дали иска нещо по-неангажиращо, или сериозна..

filmimilmi
09-29-2012, 11:01
ами добре ама ако му покажа как се целува (понеже той знае отлично ) едва ли някога ще стигна до отговор, като се има на предвид последния ни "разговор" .. а иначе съм голяма но се чувствам като 13 годишна около него ...

И какво значи голяма? Питах те на колко си. Сама казваш, че се чувстваш като 13 годишна. Сега на колко си? На 15?

balu4ka
09-29-2012, 14:33
От значение е възрастта,наистина.Но мисля,че и ти си виновна донякъде да се стига само до единият секс.Дали той не желае само това,след като дори не говорите помежду си за нещата ,които ви вълнуват?По-голяма си от него ,защо не ползваш тази си превилегия и да го попиташ?Срамът не е лошо нещо,стига да не пречи,както в твоят случай.

Amore-Mio*
09-30-2012, 14:24
Изобщо, като гледам постъпките ви - нищо сериозно не виждам. Като че ли ще си напълно готова, когато той ти предложи /например/, да сте приятели с привилегии - т.е. да е само за секса.

ivcheto0o
09-30-2012, 14:53
Така както го описваш не мисля че е нещо сериозно.Намери начин да седнете да поговорите и да се изясните.

imahater
09-30-2012, 15:50
Ъм,т'ва не е много хуманно..Ето ти и съвет от мен - Не е единствен,потърси някого на твоята възраст,с твоите итнереси ;) Колкото до малчугана ( ако е такъв ) той също ще си намери :P .

Wednesday666
09-30-2012, 17:05
Добре, не си писала на колко сте.
Но от начина ти на писане и разсъждаване мнението ми е, че ти не си на повече от 16-17.
Което ще рече, че той е хептен малък.

Защо не си намериш някого, който да е по-близо до годините ти?
Точно в този период от живота разликите в годините, дори и минимални такива, си личат и се превръщат в проблеми.