View Full Version : Имали ли сте връзка с зодия везни?
muhtesemfan
09-28-2012, 19:41
Имали ли сте връзка с зодия везни?Вие коя зодия сте?Колко време бяхте заедно,как бяха нещата?Особено,ако сте морска зодия-рак,скорпион,риби. :)
sweetycherry33
09-28-2012, 19:45
РАЧЕТАТА СМЕ НАЙ - ЯКАТА ЗОДИЯ!!!... нянянянянняян...
the lil legend
09-28-2012, 19:57
Аз не съм от водните зодии(водолей съм), но съм имала връзка с везни и мога да кажа, че са много добри партньори и са супер разбрани хора :) Връзката ни беше нормална, не сме се карали почти, и продължи 11 месеца :)
muhtesemfan
09-28-2012, 20:23
up :)
YoUcANNOtiMaGiNe
09-28-2012, 21:56
С коя везна - лявата, дясната, средната?
И какво ,ако сме имали? Има ли значение? :shock:
А Л И С А
09-29-2012, 06:06
РАЧЕТАТА СМЕ НАЙ - ЯКАТА ЗОДИЯ!!!... нянянянянняян...
Да,да,да!!! На 100% съм съгласна, най-хубавата зодия смеееее. Хихи
TheBeliever
09-29-2012, 08:21
И какво ,ако сме имали? Има ли значение? :shock:
И аз това се чудя.
Иначе, да. Аз съм Риби, половинката е Везни и сме заедно повече от 3 години. Има си ups and downs като при всяка друга връзка. Не смятам, че взаимоотношенията ни са плод на подредбата на звездите, нито че бъдещето ни се определя от това коя планета накъде е. Каквото си го направиш - такова ще е.
Colouring
09-29-2012, 08:55
Да кажем, че съм била в много близки отношения с везни от мъжки пол.
Не съм от тия, които са запознати много със зодиите и не твърдя, че всички везни са такива, но това съм забелязала при дадения човек - Несериозност, обичат много да говорят, усещат всякакъв вид промяна около себе си, артистични са, чрез това изразяват себе си, умни, обичат да спорят, търсят внимание, леко неразгадаеми на моменти, стремят се да създадат обърканост у другия, владеят сладкодумието и лесно ти влизат под кожата за дълго време.
anonymous708973
09-29-2012, 15:18
Не смятам, че взаимоотношенията ни са плод на подредбата на звездите, нито че бъдещето ни се определя от това коя планета накъде е. Каквото си го направиш - такова ще е.
Точно.
Моят приятел е везни, заедно сме от почти година. Както каза потребителката над мен, красноречието им е силна черта и лесно влизат под кожата. Бих добавила и че лесно стават център на внимание, а "претеглянето" на дадена ситуация и поставянето на мястото на другия (или поне опит за това) им е сила номер 1.Като цяло обаче, моето човече е нетипична везна - решителен, целеустремен, не много приказлив (нетипично за въздухарите).
DisappointedDreamer
09-29-2012, 15:39
^Близнаци и везни = въздушни знаци, привличане. (теория)
Иначе, най-добрия ми приятел от 8 годишна е везни. Ама съм съгласна с ДъБеливър. Зодиите не определят взамоитношенията на хорицата.
''Морска зодия''... :grin: :D
Прощавай, но уж съм запозната с всички зодии, пък така и не съм разбрала, че и морски има. Бааааааахмааму! :oops:
Я, като си тръгнала... да вземеш да ми изброиш и планинските... :oops: :D /шегувам се, не го приемай лично :)/
Имала съм, мнооооооого кратка и все още въпросният си остава любовта на живота ми.
Стрелец съм. Имахме много общи черти, но не се получи. Дълго време го преследвах и тъкмо когато ми беше омръзнал, той ме потърси и се започна един флирт, който всъщност продължи по-дълго от самата връзка. :D
Какъв беше?-мил, любвеобилен, шегаджия, чаровник/всъщност се запознахме в един театър, където цялата трупа беше луднала по него и всяка го искаше за себе си :D/ и още много добри думи мога да кажа... както казах е любовта на живота ми.
НО беше много ревнив, искаше пълно внимание, много комплименти и пр. Все той да е най и не приема конкуренция, а явно за него аз бях такава. Е, аз предприех мерки за раздялата и да си призная-много страдах... НО не съжалявам.
Доколкото знам съм единствената, която първа е успяла да... да речем ''да скъса синджира'' с него и това ме праща една крачка пред другите. :D
П.С. Винаги ще го обичам, все пак... НО не сме един за друг.
Мразя жените Рак, между другото. Жалко, че АС ми им принадлежи. :oops: :grin:
ShtrudeL
09-29-2012, 16:05
Чак мен ме дразнят леко такива теми. ^^
Везните не са за нас водните. ^^
Colouring
09-29-2012, 19:57
^Близнаци и везни = въздушни знаци, привличане. (теория)
По статистика, хах, 90% от връзките между тези двамцата свършват зле. Ама определено привличането е силно. За последствията да не говорим..
anonymous708973
09-29-2012, 20:25
Абее, я тихо :Д
NambyPamby
09-29-2012, 20:32
Имали сме.
Като направите тема за мъжете Близнаци или Овен, свиркайте.
muhtesemfan
09-30-2012, 09:06
Аз съм рак и не мисля,че сме толкова гадни ;д
NambyPamby
09-30-2012, 09:57
Жените Раци не са гадни, просто са... жени. Неуверени, неорганизирани, с доста комплекси, които периодично изкарват на показ.
Но са и пичове в доста ситуации. Просто трябва да им напипаш слабото място и са твои.
Wednesday666
09-30-2012, 10:06
Аз вярвам в зодиите. Обаче не толкова, че например да следя гаджетата ми коя зодия са, да им следя хороскопи и разни такива 8-) ..
Иначе, ходила съм с везна. Доста любвеобилен човек беше. До ден днешен ме обича, но аз от доста време нямам нищо към него. Все пак, щастлива бях с него, не съм срещала по-добродушен човек от него. Предполагам това, че е везни играе голяма роля в рова, защото всички везни, които познавам, са много милички и добрички.
Жените Раци не са гадни, просто са... жени. Неуверени, неорганизирани, с доста комплекси, които периодично изкарват на показ.
Е, ще поспамя малко, ама ми е неизбежно... :oops:
Именно подчертаното в поста ти у тях ме дразни. Аз като Стрелец съм доста пряма, директна, свободолюбива и обичам големи компании, фън да има... Да, ама Рачките са ми тоооооолкова скучни понякога, че няма накъде. Затворени, фалшиви и чувството им за хумор е просто покъртително. :smt105 Не знам дали се дължи на АС ми, който както вече споменах е Рак :smt118, но ми стига и 2 думи да разменя с тях и ги познавам по-добре от тях самите. Разбирам се и с тях, но тези техни комплекси ме хвърлят в тъч и общо взето паля и бягам с 200...:smt080
За Раците знам, че са най-странните в зодиака и смея да кажа /колкото и да не ми се нрави :D/, че това и някои други неща явно от тях ще да съм ги взела, щото нямат нищо общо с моята... прекрасна зодия...:smt033
NambyPamby
09-30-2012, 10:51
Жените Стрелец пък са ми по-отчайващи от жените Рак, ако щеш ми вярвай. 8-)
Меркантилни са. Мързи ги здраво да работят. Иначе пък са страшно контактни и забавни, магнит са за мъжете. Като родители позволяват прекалено много на децата си и изпускат ситуацията от контрол.
Безумно ме дразнят тия същества в началото, както и аз тях, докато се напаснем минава мноого време, ала след това много рядко да се породят някакви конфликти.
Ааа, как няма да ти вярвам... :D Вкъщи всички се бяха отчаяли, че няма да се оправя, щото като малка бях много дива. :D Майка ми все си мислеше, че съм родена за момче, а татко, че от мен по-странен човек нЕма. /тя Козирог, той-Риби-все реалисти, че дори и на песимизъм го докарват понякога:smt108/ Така де... оправих се. Сега съм дама... :D ...наистина! :D
Общо взето единственият човек, с който си пасвам по акъл /от родата/ е чичо ми... Везни. :smt040
И до ден дн. като се събираме той е в единия край, а аз в другия, щото съберем ли се е много лошо. :D За останалите имам предвид, разбира се... :oops:
Мързелива съм, да, но дето вика моя приятелка... в това ми е чара. :smt080 Е, колко да съм мързелива... работя си, осигурявам се почти сама, но вярно, че вкъщи е много зор да ме накарат да пипна нещо. :D
Иначе пък са страшно контактни и забавни, магнит са за мъжете. Като родители позволяват прекалено много на децата си и изпускат ситуацията от контрол.
А, благодарим!... знаем си го де, казвали са ни го... :D И много е важно, да не пропусна-по-скромни от нас... нЕма! :smt033
Да не си Дева, бе душа? :D
NambyPamby
09-30-2012, 11:18
оО Ъъ... да? оО
Сериозно?! :razz:
Е, личи си де... ;-) Любимата ми зодия за жена. Мнооооого сте различни от нас, затова ви харесвам.
И в друга тема писах, но ще се повторя-дано в другия си живот съм Дева, та и аз да видя какво е то да си педантичен... :oops:
embraceme
09-30-2012, 12:18
Не,Слава Богу ^-
Слава Богу чак...сигурно убиват хора и се хранят с плътта им :lol:
embraceme
09-30-2012, 13:23
Слава Богу чак...сигурно убиват хора и се хранят с плътта им :lol:
Мм не ,просто всички везни ,които познавам са едни такива...странни , не ме кефят
klimatronik
09-30-2012, 13:32
близнаците са яки
Така е. \\:D/
И би трябвало да си подхождат с Везни, но всички индивиди от този ''произход'', които познавам, са свършвали с развод...
близнаците са яки
Oh, stop it you.. :lol:
klimatronik
09-30-2012, 14:08
искам да съм въздушна зодия ;d
DisappointedDreamer
09-30-2012, 15:47
Подкрепям мнението на Намби за раците. Не се спогаждаме с тях. Пълна противоположност съм им.
NambyPamby
09-30-2012, 15:48
О, боже. Не съм педантична. Въобще даже. Нито подредена, нито чистница, нито обичам да готвя, нито мога да спестявам.
При мен чертите на асцедента преобладават, слънчевия само откъм дата го докарвам.
Да не си с АС Стрелец? :D
Разочарования/ата, това изказване на Уважаемата беше по адрес на Стрелците, бре, душко... :)
DisappointedDreamer
09-30-2012, 15:53
О, боже. Не съм педантична. Въобще даже. Нито подредена, нито чистница, нито обичам да готвя, нито мога да спестявам.
При мен чертите на асцедента преобладават, слънчевия само откъм дата го докарвам.
Да, ама познах че си девичка. Смисъл, има земно което говори при теб честичко. Но да, асцедентът преобладава повече. Кой е той?
Иначе, леля ми и баща ми (близнаци) са дева. Чистиници, критици, но със страшно големи сърца. Стремят се към усъвършенстване, много са умни. Харесват ми като цяло.
DisappointedDreamer
09-30-2012, 15:54
Да не си с АС Стрелец? :D
Разочарования/ата, това изказване на Уважаемата беше по адрес на Стрелците, бре, душко... :)
Но са и пичове в доста ситуации. Просто трябва да им напипаш слабото място и са твои.
Това, бе душо :)
NambyPamby
09-30-2012, 16:12
Скорпион ми е асцедентът. И понеже темата е за Везни - и такова имам. 8-) Затова и все налитам на въздушните, де.
DisappointedDreamer
09-30-2012, 16:18
Скорпион ми е асцедентът. И понеже темата е за Везни - и такова имам. 8-) Затова и все налитам на въздушните, де.
Личеше си че е водна зодия :) заради творческата личност, начина на писане, странната романтичност..
Не разбрах, че за този и пост говориш, понеже тя не е споменавала, че не се спогажда с Раци... по-скоро ги поласка мен, ако питаш. Сори. :-)
Моята Луна пък е в Овен. Най-много ми влияе тя и самата зодия. АС по-малко. Може би в по-късен етап ще се прояви рачешкото е мен. Аз, за щастие, земно и въздушно в себе си нямам много. Добре, че е така, че голяма мешавица щеше да настъпи... :D НО това, разбира се, не ме спира да им налитам... както казах, голямата ми любов е Везни. :oops:
DisappointedDreamer
09-30-2012, 16:26
Аз съм ужасна. Зодия телец, асцедент Стрелец, луна в Козирог. Все луди зодии. Прекалено земна съм.
NambyPamby
09-30-2012, 16:53
Дриймър, ти затова си такава нахакана, казваш си мнението, удряш по масата и дотам. 8-) От Стрелеца е.
А аз мъничко излъгах в една друга тема, като казах, че няма нищо водно в мен. Бъркам Скорпиона със Стрелеца, та мислех Скорпиона за огнена зодия, пък то било водно. 8-)
Дадада, готина е мацката... ;-) 8-)
Земните зодии ме кефят, но Телецът ми е скучен и превзет.
Разочарованата, не се засягай. Ти си изключение, щом АС ти е Стрелец... :p
purplegrass
09-30-2012, 19:26
Зодиите са ми една от любимите теми, а пък тука и задълбочавате.. Кефите мЪ
Аз съм Овен (момиче) :Д За Везните мога да дам мнение само за женския пол хаха
А да ви питам откъде ги занете тия неща за Луната.. Смисъл аз си знам Асцендента или поне го гледах в някакъв сайт и излезе,че е Дева... Ма хич не ми се вярва :Д
sweetycherry33
09-30-2012, 19:32
Раците са единствената зодия, докосната от бога.Другите зодии казват, че раците вървят назад, но всъщност именно раците са със светлинни години по - напред от другите и затова почти никой не ги разбира обикновено.
bilqnavod
09-30-2012, 20:50
^^^ хехехехе, така е вярно е!
anonymous708973
10-01-2012, 06:42
Раците са единствената зодия, докосната от бога.Другите зодии казват, че раците вървят назад, но всъщност именно раците са със светлинни години по - напред от другите и затова почти никой не ги разбира обикновено.
И ти си рак, естествено.
anonymous708973
10-01-2012, 06:45
Аз съм ужасна. Зодия телец, асцедент Стрелец, луна в Козирог. Все луди зодии. Прекалено земна съм.
Трябваше да имаш нещо водно/въздушно.
Един асцедент близнаци и щеше да си хем някво земно и рационално, хем някво гонещо облаците, разсеяно и непостоянно. Голям майтап. И вечна дисхармония.
Psyko Nuts
10-01-2012, 08:44
Един асцедент близнаци и щеше да си хем някво земно и рационално, хем някво гонещо облаците, разсеяно и непостоянно. Голям майтап. И вечна дисхармония.
Я кажи тогава за зодия Скорпион, асцендент Козирог и луна Водолей :D
Винаги съм била очарована от везните,както и те от меен :D но не съм имала връзка с кантар -.-
DisappointedDreamer
10-01-2012, 10:00
:lol:
Права си. Щеше да е смешничко.
И все пак, въпреки зодиите и другите ми боклуци, харесвам романтиката (макар и не в класическия смисъл на думата) и съм нежна душа (не за всеки; черти на водните знаци). Пък и съм наистина шашава и спонтанна на моменти (черта на въздушните знаци) - примери за това бол. Но пък най-много мразя разсеяността и непостоянството, да.
klimatronik
10-01-2012, 11:29
А ти каква си? :?
Водна , скорпи :P
klimatronik
10-01-2012, 11:30
Ботев е бил Козирог ;)
klimatronik
10-01-2012, 11:35
Затова знаеш 5 езика и се справяш с предизвикателства без проблем ';)
И не , единствената ужасна и луда зодия може да бъде само моята :D
sweetycherry33
10-01-2012, 12:51
Ботев е бил Козирог ;)
А Левски е бил рак. ;)
klimatronik
10-01-2012, 12:54
А Левски е бил рак. ;)
хах, ти,ако сравняваш тази шматка Левски с Ботев ,значи хич те няма с историята :D
sweetycherry33
10-01-2012, 13:00
хах, ти,ако сравняваш тази шматка Левски с Ботев ,значи хич те няма с историята :D
Ауу, не ... тва не е реално ... да, ама заради тази шматка ти си свободна, бе, мойто момиче !
klimatronik
10-01-2012, 13:05
Ауу, не ... тва не е реално ... да, ама заради тази шматка ти си свободна, бе, мойто момиче !
Вярно ,че и той е велика личност ,но не може да се мери с Ботев
Това дето сме учили по учебник и ни го преподават по история в началните класове за възхвалата и качествата на Левски изобщо не е било така , или поне голяма част е манипулация
Както и да е ,не отричам нищо,но не случайно Ботев е наречен геният и той най-близо се докосва до духовните качества за живота и смъртта бла бла бла! :D
klimatronik
10-01-2012, 13:06
и не съм момиче ,моето момче :D
DisappointedDreamer
10-01-2012, 13:07
Ботев е наречен геният и той най-близо се докосва до духовните качества за живота и смъртта бла бла бла! :D
Това къде го прочете? Линк, моля.
sweetycherry33
10-01-2012, 13:13
Вярно ,че и той е велика личност ,но не може да се мери с Ботев
Това дето сме учили по учебник и ни го преподават по история в началните класове за възхвалата и качествата на Левски изобщо не е било така , или поне голяма част е манипулация
Както и да е ,не отричам нищо,но не случайно Ботев е наречен геният и той най-близо се докосва до духовните качества за живота и смъртта бла бла бла! :D
Добре, не отричам това, но замисли се - представяш цяла ЗОДИЯ с ЕДИН ЧОВЕК.
klimatronik
10-01-2012, 13:13
DisappointedDreamer
кое по-точно?
Геният в българската литература във всеки един учебник може да го прочетеш
А за другата част от изречението - аз съм източника ! :D
klimatronik
10-01-2012, 13:15
Добре, не отричам това, но замисли се - представяш цяла ЗОДИЯ с ЕДИН ЧОВЕК.
омъга ,тва беше ирония ,че прекалено много се гордееше и хвалеше в темата-за твоята зодия :D
sweetycherry33
10-01-2012, 13:39
хм, много слабо .. -.-
klimatronik
10-01-2012, 13:52
хм, много слабо .. -.-
давай ,насъскай котката да ме изяде :D
IseeDEADbodies
10-01-2012, 13:56
Втф ?!? До какво водят хороскопите :Д :Д
klimatronik
10-01-2012, 13:57
Втф ?!? До какво водят хороскопите :Д :Д
от една страна и до психятрията :D
sweetycherry33
10-01-2012, 14:02
давай ,насъскай котката да ме изяде :D
хах :ДД :D прав си, я я виж ква е злобна ... :lol:
klimatronik
10-01-2012, 14:17
виждам, издебва някое врабче да го зграбче и измъчвайки го изяжда гръбначния му мозък
А след броени сукунди се превръща в чудовища нападайки всяко живо същество http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTF0RYabzdS02VwFodL4gvjeBKstZP2Y 85yMTvEz4SLSRfz5eHRYA :D
anonymous708973
10-01-2012, 17:50
Замълчи, моля те. Просто си затвори устата, защото толкова много се излагаш, че трябва да те покажат по телевизията и да ти се смеят повече, отколкото се смяха на Златка.
Да не говорим, че частта с "духовните качества за живота и смъртта" е абсолютно невярна.
DisappointedDreamer
10-01-2012, 17:53
Да не говорим, че частта с "духовните качества за живота и смъртта" е абсолютно невярна.
Точно заради нея попотих за линк. ^^
purplegrass
10-01-2012, 19:33
Айде кажете как да си видя асцендента и къде ми е Луната ;д
И изкажете мнение за Овните, и за двата пола.
DisappointedDreamer
10-01-2012, 19:36
Айде кажете как да си видя асцендента и къде ми е Луната ;д
И изкажете мнение за Овните, и за двата пола.
http://www.beinsadouno.com/old/astro/my_ascendant.php
не ми се пише отново за всички зодии, има такава тема в същия раздел малко по-назад, потърси.
dandelion24
10-01-2012, 20:17
Аз съм скорпион (водна зодия), не съм имала връзка с везни, но пък през целия си кратък живот съм имала вземане-даване с тях. Майка ми и две мои приятелки са везни. Разбирам се с тях (но аз като цяло се разбирам с всички), но определено не бих казала, че са невероятни хора. Могат да бъдат доста изнервящи понякога, но и добри страни си имат, разбира се. :D
А иначе принципно водните зодии (рак, скорпион, риби) се води, че най-много се разбират със земните (телец, дева, козирог), а огнените (лъв, стрелец, овен) с въздушните (близнаци, водолей, везни). Аз не бих казала, че със земни се разбирам най-добре, най-близките ми хора са огнени и те са ми най-интересни, после са въздушните и накрая чак земните. ;)
Мнението ми за овните - и от двата пола са ми супер интересни, може би защото са големи инати и са много проклети. :D
А за скорпиони какво мислите? :D
Psyko Nuts
10-01-2012, 20:29
Малииии :D Мисля, че скорпионите се праскат яко или поне така съм чел по хороскопите (Аз съм скорпион :D ). И не знам как се харесваш с девите о.О, аз много рядко ги понасям.
DisappointedDreamer
10-01-2012, 20:33
А иначе принципно водните зодии (рак, скорпион, риби) се води, че най-много се разбират със земните (телец, дева, козирог)
ШЕГУВАШ ЛИ СЕ :lol: :lol: :lol:
dandelion24
10-01-2012, 20:39
Е, то да се разбираш и да се харесваш са две мноого различни неща, девите са ми доста назад в класацията по любимост. :D
Иначе, не, не се шегувам, наистина така се води, но както казах - при мен изобщо не е така. :D
Да, така се води. :)
Някой попита за Овен-за Овен и Лъв или добро, или тишина. :smt033 Щото иначе... :smt068
Все пак и аз съм огнена зодия и трябва да си браня племето. 8)
Баааааахмааму... :D
DisappointedDreamer
10-01-2012, 20:54
Изобщо не харесвам водните знаци. Хората които познавам, които са също земни знаци, не ги харесват също. Не знам за какво говорите....
разбира се, има изключения :3
пък и тези зодии.. писнаха ми вече. смисъл, интересни са ми на теория, хубаво ми е, ама ми писна когато някой почне да определя тоз и онзи според зодията му.
anonymous708973
10-02-2012, 05:30
Аз съм скорпион (водна зодия), не съм имала връзка с везни, но пък през целия си кратък живот съм имала вземане-даване с тях. Майка ми и две мои приятелки са везни. Разбирам се с тях (но аз като цяло се разбирам с всички), но определено не бих казала, че са невероятни хора. Могат да бъдат доста изнервящи понякога, но и добри страни си имат, разбира се. :D
А иначе принципно водните зодии (рак, скорпион, риби) се води, че най-много се разбират със земните (телец, дева, козирог), а огнените (лъв, стрелец, овен) с въздушните (близнаци, водолей, везни). Аз не бих казала, че със земни се разбирам най-добре, най-близките ми хора са огнени и те са ми най-интересни, после са въздушните и накрая чак земните. ;)
Мнението ми за овните - и от двата пола са ми супер интересни, може би защото са големи инати и са много проклети. :D
А за скорпиони какво мислите? :D
объркАл си се нещо.
Въздушните знаци най-много общуваме и се разбираме с други въздушни знаци, трябва да се пазим. :д
Малко като с идеята на Хитлер за нация от чистокръвни германци :D
NambyPamby
10-02-2012, 05:54
Абе, не е баш така, щото аз примерно най-добре се разбирам с Близнаци.
И понеже темата беше за Везните, пък и вече тотално мога да кажа, че е в минало време - е, с тях точно не ми се получава. Забавни са, интересни са като събеседници, но са много импулсивни и запалват от най-малкото. В компания са перфектни, обаче опре ли до връзка... Труден характер са. Опитват са все да са отгоре, злопаметни, отмъстителни... Ама не са отмъстителни, както са Близнаците - нанасяш удар, мълчание, минава-заминава, ти си забравил за какво иде-реч и точно тогава Близнакът ти го нахаква. Преди това обаче се опитва да проведе нормален разговор, казва си какъв му е проблемът директно, "дразни ме това-това и онова", получи ли разбиране - окей. Ако не получи - търпи, търпи, търпи, много търпи - до едно време. После ти го нахаква здравата. Ама ти го нахаква по толкова интелигентен начин, толкова премислен, че чак се възхищаваш на изобретателността му; рядко можеш да го хванеш на къс пас. Докато Везните са като деца - дразни ги нещо, премълчават, таят в себе си, трупат ли, трупат, и накрая избълват всичката помия. И ти го връщат баш по същия начин, по който и ти си ги наранил. И разбираш, че ти го връщат, щото правят точно онова, което си направил и ти. В което няма лошо, танто за танто, както се казва, въпросът е, че тва да имаш проблем и да говориш за него, за да стигнеш до консенсус - забрави.
Пък колко меки Марии са... Не искат повече да поддържат дадени отношения, ама от няква криворазбрана дипломатичност продължават да тъпчат на едно място. Докато се решат на раздяла, другия отдавна е затръшнал вратата и е започнал нов живот.
Това ми е наблюдението от няколко мъже Везни, повече май нямам и желание да опознавам. С такива - само на "здравей и здрасти" или евентуално за по кафе.
DisappointedDreamer
10-02-2012, 06:00
" много импулсивни и запалват от най-малкото. В компания са перфектни, обаче опре ли до връзка... Труден характер са. Опитват са все да са отгоре, злопаметни, отмъстителни... "
ъхъ точно.
Сърдят се за най-малкото нещо, все те да са най-най, много отнесени и разсеяни. Не ме кефят като хора. 8 години с най-добрия ми приятел (везни) :Д са ми достатъчни. Връзка? Хелл но.
Colouring
10-02-2012, 06:14
'Айде бе, ще резнете някое хубаво момче, с което се разбирате, 'щото е Везни, така ли? :Д
То хубаво всички тия работи за зодиите, интересни са наистина, ама никога не бих тръгнала да съдя човек спрямо това.
nor4eto99
10-02-2012, 07:21
Не съм имала връзка със везни, но искам да имам защото ТОЙ е везни
NambyPamby
10-02-2012, 07:21
Добре де, какъв ви е проблемът? Скучно ми е - чеша си пръстите. Много ясно, че няма да прецакам евентуална връзка само щото е огнен знак, пък аз съм земен, или щото асцедентът му не ме кефи.
Просто споделям какво ми е направило впечатление на първо четене.
То две теми на кръст има в тоя раздел, които са интересни и най-сетне съживиха мъртвилника, и вие искате една от тях да заключат.
Земята рядко харесва огъня, докато при него е обратното. :D
Сигурно, защото може да я изпепели... :-| Шегувам се , разбира се, ама си е вярно! :D
pepochko
10-02-2012, 07:27
мхм на 14 съм и имах такава връзка - 6 месеца ;) аз съм телец ии нямахме никакви проблеми но накрая си омръзнахме и ся от 2 месеца сме разделени но смятаме пак да се съберем
NambyPamby
Пак съм изключение явно, щото аз предимно на огнено и въздушно налитам. 8-)
DisappointedDreamer
'Айде бе, ще резнете някое хубаво момче, с което се разбирате, 'щото е Везни, така ли? :Д
То хубаво всички тия работи за зодиите, интересни са наистина, ама никога не бих тръгнала да съдя човек спрямо това.
Няма да го отрежа, защото е везни. Ще го отрежа защото притежава черти на везните. Може пък да е някакъв нетипичен мъж везни :Д
anonymous708973
10-02-2012, 07:31
Абе, не е баш така, щото аз примерно най-добре се разбирам с Близнаци.
И понеже темата беше за Везните, пък и вече тотално мога да кажа, че е в минало време - е, с тях точно не ми се получава. Забавни са, интересни са като събеседници, но са много импулсивни и запалват от най-малкото. В компания са перфектни, обаче опре ли до връзка... Труден характер са. Опитват са все да са отгоре, злопаметни, отмъстителни... Ама не са отмъстителни, както са Близнаците - нанасяш удар, мълчание, минава-заминава, ти си забравил за какво иде-реч и точно тогава Близнакът ти го нахаква. Преди това обаче се опитва да проведе нормален разговор, казва си какъв му е проблемът директно, "дразни ме това-това и онова", получи ли разбиране - окей. Ако не получи - търпи, търпи, търпи, много търпи - до едно време. После ти го нахаква здравата. Ама ти го нахаква по толкова интелигентен начин, толкова премислен, че чак се възхищаваш на изобретателността му; рядко можеш да го хванеш на къс пас. Докато Везните са като деца - дразни ги нещо, премълчават, таят в себе си, трупат ли, трупат, и накрая избълват всичката помия. И ти го връщат баш по същия начин, по който и ти си ги наранил. И разбираш, че ти го връщат, щото правят точно онова, което си направил и ти. В което няма лошо, танто за танто, както се казва, въпросът е, че тва да имаш проблем и да говориш за него, за да стигнеш до консенсус - забрави.
Пък колко меки Марии са... Не искат повече да поддържат дадени отношения, ама от няква криворазбрана дипломатичност продължават да тъпчат на едно място. Докато се решат на раздяла, другия отдавна е затръшнал вратата и е започнал нов живот.
Това ми е наблюдението от няколко мъже Везни, повече май нямам и желание да опознавам. С такива - само на "здравей и здрасти" или евентуално за по кафе.
Леле... това трябва моето човече да го прочете. Ще се хване за главата. Нищо вярно няма.
Имала съм да, и с друг човек и постоянна връзка със себе си имам. И??
Не си мислете, че след като знаете зодията на човек го познавате изцяло и можете да го преценявате. :?
pepochko
10-02-2012, 07:33
але човек не може да се определи по зодията му ;) просто няма начин
DisappointedDreamer
10-02-2012, 07:38
Леле... това трябва моето човече да го прочете. Ще се хване за главата. Нищо вярно няма.
ти ни кажи дата, час, минута и локейшън, та да му видим асцедента :Д
и твоя къв беше?
''Умни'' фрази от типа ''зодията не определя човека'', ако обичате, редете извън астрологичните теми! :x
Бахмааму! Общо взето, във всяка тема си чешем пръстите-има ли значение на каква основа е тя, т.е. какво и е заглавието?!
Намби, това винаги ме навежда на мисълта на една моя приятелка /Дева/, която беше обвързана няколко пъти с един и същ Стрелец, че по-голямо бедствие от него няма и че ни мрази зодията до дъното на душата си. :razz:
Имах връзка с една Везна аз. Само хубави спомени пазя, прекрасен човек. Беше ми толкова предан и такива неща изтърпя за мен, каквито не съм си представяла, че някой би преглътнал.
Не съм се замисляла дали се е дължало на зодията му, обаче.
с везни май съм нямала вземане-даване
имам близка приятелка, която е везничка и не ми харесва, много е непостоянна и е като фурнаджийска лопата ,иначе е душичка
anonymous708973
10-02-2012, 08:09
ти ни кажи дата, час, минута и локейшън, та да му видим асцедента :Д
и твоя къв беше?
Все се каня да проверявам асцедента и луната му, ама забравям. Той е везни иначе.
Аз съм близнаци, асцедент риби, луна в овен :)
DisappointedDreamer
10-02-2012, 08:46
Хубави комбинации!
anonymous708973
10-02-2012, 09:04
Аа, преди беше казала, че е ужас :Д
DisappointedDreamer
10-02-2012, 09:56
Аа, преди беше казала, че е ужас :Д
абе, разноцветно е :lol:
Все се каня да проверявам асцедента и луната му, ама забравям. Той е везни иначе.
Аз съм близнаци, асцедент риби, луна в овен :)
важно е къде и какъв ти е Марса, примерно, защото показва какъв тип мъж те привлича. също кой знак е на върха на 7-мия ти и 5-тия ти дом, които отговарят за партньорството и любовта, както и как са разположени планетите им управители в натала. някакви такива неща.
//не искам да се меся в темата. когато се опитах да направя една по-изследователска по въпроса, само Шадоу и сие бяха наоколо, така че явно няма интерес, а и моето желание не е на перпетуум мобиле.
и все пак, нека всеки, който има претенцията да не отговаря на слънчевия си знак, да си пусне картата в темата. (само карти от astro.com, грозни графики никой не обича да разглежда) ;
titinkaa
10-02-2012, 10:00
С везни съм нямала връзка,но Риби с Близнаци много си подхождат.Имала съм връзка с Близнаци и бяхме заедно 1г. и 3м.,и мога да кажа,че като цяло връзката ни беше повече от прекрасна,и нито един път не сме се карали.
DisappointedDreamer
10-02-2012, 10:22
важно е къде и какъв ти е Марса, примерно, защото показва какъв тип мъж те привлича. също кой знак е на върха на 7-мия ти и 5-тия ти дом, които отговарят за партньорството и любовта, както и как са разположени планетите им управители в натала. някакви такива неща.
//не искам да се меся в темата. когато се опитах да направя една по-изследователска по въпроса, само Шадоу и сие бяха наоколо, така че явно няма интерес, а и моето желание не е на перпетуум мобиле.
и все пак, нека всеки, който има претенцията да не отговаря на слънчевия си знак, да си пусне картата в темата. (само карти от astro.com, грозни графики никой не обича да разглежда) ;
дай линк блаб
ShtrudeL
10-02-2012, 10:33
Женските ми харесват много повече.
Мъжките ми изглеждат несериозници, ебливи и готови да се намърдат между краката на всяка, която отговаря на критериите им за външност. Иначе са забавни.
klimatronik
10-02-2012, 11:37
Замълчи, моля те. Просто си затвори устата, защото толкова много се излагаш, че трябва да те покажат по телевизията и да ти се смеят повече, отколкото се смяха на Златка.
Не аз , а ти се излагаш с твоите сравнения с тази Златка ли Невестулка ли ще е участничка в някое порнографско предаване!
И дали,ако те питам ще ми отговориш кои са столиците на Казахстан, Монголия или Чили без да гледаш атласа? Май и пред теб да е ще ми ги търсиш като ви знам момичетата колко разбирате от география или история .-Учителките истерички ;D
Както казах Левски е велика личност и нищо не отричам
А Ботев е човек ,който успява да съчетае реалността с художественото
DisappointedDreamer
10-02-2012, 12:05
'Що си мислиш, че момичетата разбират по-малко от география, отколкото момчетата?
И, защо споменаваш страни като Казахстан, Монголия и Чили? Защо не попита за столиците на Зимбабве, Фиджи и Мадагаскар? 'Щото и ти не ги знаеш, затова.
klimatronik
10-02-2012, 12:45
Да , то оставя и тя да ги знае ,че и на Туркменистан, Таджикистан
Ами щото по принцип на жените не са им интересни тези предмети :p
DisappointedDreamer
10-02-2012, 12:52
Гледай да не обобщаваш така. Не само че е грешно, но пък е и грозно.
klimatronik
10-02-2012, 12:58
По-грешно ли е от тва ,че жените не са хора? :D
99 % от момичетата учат с големи мъки по тези предмети
Точка и край! Казах нещо! :D
DisappointedDreamer
10-02-2012, 13:03
По-грешно ли е от тва ,че жените не са хора? :D
99 % от момичетата учат с големи мъки по тези предмети
Точка и край! Казах нещо! :D
Покажи ми статистики и изследвания, които подкрепят твоето твърдение.
Да , то оставя и тя да ги знае ,че и на Туркменистан, Таджикистан
Ами щото по принцип на жените не са им интересни тези предмети :p
Душице, ще те пръсна на география и история!
Недей приказва глупости.
Ти да не би да можеш да ми кажеш Долно Нанагорнище на колко километра се намира от Къртожабене?
Или столицата на Узбекистан, на прима виста???
klimatronik
10-02-2012, 13:14
Пиленца шарени :D
Не всичко е статистика :)
Ако успявате да зубрите по география, по история не става така :)
Трябва човек да го учи с влечение и любов
Иначе,ако не бяхте вие жените сега човечеството вече щеше да е еволюирало :) :p
Пиленца шарени :D
Не всичко е статистика :)
Ако успявате да зубрите по география, по история не става така :)
Трябва човек да го учи с влечение и любов
Иначе,ако не бяхте вие жените сега човечеството вече щеше да е еволюирало :) :p
Куха лейка си, ейй :)
И историята, и географията ми бяха едни от най-силните предмети и досега помня почти всичко, което съм учила.
Не ми говори за еволюция, че ако не бяха жените, такива като теб и досега да се катерят по дърветата за банани и фурми.
klimatronik
10-02-2012, 13:25
Куха лейка си, ейй :)
И историята, и географията ми бяха едни от най-силните предмети и досега помня почти всичко, което съм учила.
Не ми говори за еволюция, че ако не бяха жените, такива като теб и досега да се катерят по дърветата за банани и фурми.
Не обръщай света на долу гугутке златна
Ева първа е нарушила правилника
И да- злото не умира
За всяка гибел е виновно женско
Апокалипсиса ще е заради вас
и не може да шофирате :D
само не се оправдавайте с мен :D
само не се оправдавайте с мен :D
Кво да се оправдаваме с теб.
Теб Бог достатъчно те е наказал.
klimatronik
10-02-2012, 13:30
Кво да се оправдаваме с теб.
Теб Бог достатъчно те е наказал.
не завиждай мила,няма да смениш пола :)
и аз те обичам :)
DisappointedDreamer
10-02-2012, 13:31
:lol: :lol:
Боже, Лейди, защо изобщо се занимаваме?
не завиждай мила,няма да смениш пола :)
и аз те обичам :)
Има мъже, на които завиждам, че са мъже, да.
В тоя ред на мисли, ти нима смяташ, че в теб има нещо мъжко, заслужаващо моята женска завист? ;)
Човек да не ви обърне внимание. Веднага бързате да се почувствате значими.
:lol: :lol:
Боже, Лейди, защо изобщо се занимаваме?
Щот ми се спи и доклада от вътрешния одит не ми върви.
klimatronik
10-02-2012, 13:41
Има мъже, на които завиждам, че са мъже, да.
В тоя ред на мисли, ти нима смяташ, че в теб има нещо мъжко, заслужаващо моята женска завист? ;)
Човек да не ви обърне внимание. Веднага бързате да се почувствате значими.
пАК нераЗбра
Не съм имал предвид да завиждаш за мен, а ,че не си от мъж.род
-------
ПС
Чек сега ли разбрахте ,че аз съм прав и няма смисъл да се пънете и снасяте златни яйца :D
klimatronik
10-02-2012, 13:42
хахахХ мЕжду другото ми е много забавно с вас :* :*
мацинко, още много има да се доказваш в живота :)
дано ти вържат хората
klimatronik
10-02-2012, 13:53
къде е Niakoitam , някой да го извика,че ми е трудно сам срещу цяла тълпа разгневени биволици :D
Ти също имаш нужда от доказване зайче
малко заприличах на ей този от коментарите ми .. :D
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%B0%20%D0%B4%D0%B0%20%D0%B8 %D0%BC%D0%B0%D0%BC%20%D0%B2%D1%81%D1%8F%D0%BA%D0%B 0%20%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0%20%D1%87%D0%B0%D1%81% D1%82%202&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CB0QFjAA&url=http%3A%2F%2Ftv7.bg%2Fnews%2F2555952.html&ei=WfFqUOapGsT4sgbD5oHwCg&usg=AFQjCNEmAXDTDQ_1sfKiSwpQrl-308DiZQ
Не казвам нищо лошо за момичетата :D
аз съм се доказала където и както е необходимо :)
мама и тати отдавна не ме гледат
klimatronik
10-02-2012, 13:56
човек цял живот се учи ;)
IseeDEADbodies
10-02-2012, 13:57
човек цял живот се учи ;)
И пак си умира прост и неук..
klimatronik
10-02-2012, 14:14
И пак си умира прост и неук..
Умира и отива в рая ,където е щастлив .. но скоро... и жена му умира ... :D
мн як виц :D
PyCoKoCkA93
10-02-2012, 14:38
И аз съм рак,ама утрепи ме,последните 4 години и половина (+) с лъв съвсем са ми избутали всички спомени за зодиите на бившите :D Но от личен опит мога да кажа,че има нещо вярно в зодиите,но не на 100%.Винаги казват,че водна и огнена(може и да не е така термина,извинявам се за което) зодия не си подхождат,но аз съм на мнение,че противополжностите се привличат и може да има дълготрайни отношения между тях.Не знам дали и евентуално доколко съм ти била полезна,но... :)
klimatronik
10-02-2012, 14:47
но аз съм на мнение,че противополжностите се привличат и може да има дълготрайни отношения между тях.Не знам дали и евентуално доколко съм ти била полезна,но... :)
И аз си мисля така ,но все повече започвам да си меня тази теза...
зАщото не винаги е така .
PyCoKoCkA93
10-02-2012, 15:28
И друг път сме обсъждали тази тема във форума.Ще го кажа малко по-иначе:Да,противоположности те се привличат,но не пълните такива.Може да се различавате в доста неща,но трябва и в някои,по-важни,да си приличате и нещо да ви свързва.Не знам доколко адекватно се изразих,но се надявам,че що-годе ме разбра :D
ПС:Разбира се,не говоря под общ знаменател,винаги е имало и ще има изключения.
muhtesemfan
10-02-2012, 17:34
А връзка с близнаци или овен имали ли сте? :cool:
:shock: Това не го знаех, искрена съм. Та, проверих де и се оказа следното:
Марс- в Козирог
5-ти дом-в Козирог
7-ми дом-... в Козирог :razz:
...и продължавам да се чудя защо винаги са ме привличали тези рогати същества.
Всеки път, когато проверявам нещо, свързано с датата ми на раждане, все повече и повече се убеждавам, че има много вярно в зодиите. ;)
Впрочем, единствената сериозна връзка, която съм имала беше.... с Козирог. :D
А връзка с близнаци или овен имали ли сте? 8-)
Връзка не, но сме имали взимане-даване... особено с Овен... :oops:
PyCoKoCkA93
10-02-2012, 18:21
И като сте почнали с тези астрологични анализи,според вас кои са най-подходящите партньори за Рак и защо?Ако на някой му се отговаря...
anonymous708973
10-02-2012, 18:43
Не аз , а ти се излагаш с твоите сравнения с тази Златка ли Невестулка ли ще е участничка в някое порнографско предаване!
И дали,ако те питам ще ми отговориш кои са столиците на Казахстан, Монголия или Чили без да гледаш атласа? Май и пред теб да е ще ми ги търсиш като ви знам момичетата колко разбирате от география или история .-Учителките истерички ;D
Както казах Левски е велика личност и нищо не отричам
А Ботев е човек ,който успява да съчетае реалността с художественото
1) Отклоняваш темата. Какви са тия дрънканици за география и история
2) Също не можеш да кажеш столиците.
3) Специално столиците като цяло ги знам. Бяха ми слабо място до 10-ти клас, в момента знам столиците и на страни като Норвегия, Финландия, Либия, Ирландия, Малта, както и е нормално.
4) Кух си като лейка. Как ще наричаш Левски шматка, лапе тъпо? И не, не ме интересува на колко си, ако искаш 2 пъти на годините ми бъди, но си кух. И изречението ти беше пълна глупост.
П.П. Ако се оприличаваш на тоя клоун от клипчето, мнооого жалко. Пълно лекенце е. Можел да има всяка жена. Златка го разката тогава.
АС ми е Рак... за жалост. :D
Ракът, доколкото съм чела, а и по мои лични наблюдения, е най-странният знак в Зодиака. Често си сменя настроенията и като цяло живее в свой собствен свят, често неразбираем за околните. Също е най-грижовният, най-чувствителният, любвеобилен, нежен и пр. Женски знак и като цяло това е знакът на майчинството, на семейната топлота.
Не са артистични, срамежливи, затворени са, та би трябвало да се разбират с другите водни зодии и най-вече с Рибите. Лично мнение, разбира се... Но зодията наистина не е единственият критерий. Трябва да се вземат предвид и АС, Луна, планети, домове, всичко като цяло. :)
DisappointedDreamer
10-02-2012, 18:52
:shock: Това не го знаех, искрена съм. Та, проверих де и се оказа следното:
Марс- в Козирог
5-ти дом-в Козирог
7-ми дом-... в Козирог :razz:
...и продължавам да се чудя защо винаги са ме привличали тези рогати същества.
Всеки път, когато проверявам нещо, свързано с датата ми на раждане, все повече и повече се убеждавам, че има много вярно в зодиите. ;)
Впрочем, единствената сериозна връзка, която съм имала беше.... с Козирог. :D
Връзка не, но сме имали взимане-даване... особено с Овен... :oops:
я, как проверяваш марс и домовете? :Д дай линк
klimatronik
10-02-2012, 18:54
1) Отклоняваш темата. Какви са тия дрънканици за география и история
2) Също не можеш да кажеш столиците.
3) Специално столиците като цяло ги знам. Бяха ми слабо място до 10-ти клас, в момента знам столиците и на страни като Норвегия, Финландия, Либия, Ирландия, Малта, както и е нормално.
4) Кух си като лейка. Как ще наричаш Левски шматка, лапе тъпо? И не, не ме интересува на колко си, ако искаш 2 пъти на годините ми бъди, но си кух. И изречението ти беше пълна глупост.
П.П. Ако се оприличаваш на тоя клоун от клипчето, мнооого жалко. Пълно лекенце е. Можел да има всяка жена. Златка го разката тогава.
Първо въобще не съм човек като този олигофрен от клипа
На втория ти въпрос ще те питам логично ли е да те питам за столиците на държавите , ако аз не ги знам?
На 4 - ти няма да ми казваш как ще си го наричам! Все пак коментара ми беше леко метафоричен и целеше съвсем друго
Въобще като не знаеш -,защо се буташ в чуждата паница?
Единствено и всичко започна с една ,която възхваляваше зодията си, а аз исках да се пошегувам с нея
Естествено ,че не мисля реално ,че Левски е шматка!
Заповядай! (http://www.beinsadouno.com/old/astro/my_horoscope.php) :)
PyCoKoCkA93
10-02-2012, 18:56
Ракът, доколкото съм чела, а и по мои лични наблюдения, е най-странният знак в Зодиака. Често си сменя настроенията и като цяло живее в свой собствен свят, често неразбираем за околните. Също е най-грижовният, най-чувствителният, любвеобилен, нежен и пр. Женски знак и като цяло това е знакът на майчинството, на семейната топлота.
Не са артистични, срамежливи, затворени са, та би трябвало да се разбират с другите водни зодии и най-вече с Рибите. Лично мнение, разбира се... Но зодията наистина не е единственият критерий. Трябва да се вземат предвид и АС, Луна, планети, домове, всичко като цяло. :)
Аз много много не разбирам от астрология и никога не ми е била кой знае колко интересна,ама напоследък ме заинтригува.Благодаря за отговора иначе. :)
DisappointedDreamer
10-02-2012, 18:58
Благодаря :)
Марс в телец :Д no surprise here. последните ми 2 гаджета бяха телци, потенциалния на хоризонта е също телец.
edit:
5-ти дом в овен и 7-ми дом в близнаци. Тц :Д
polinceto951
10-02-2012, 18:58
аз съм везни ,приятеля ми риби и сме заедно повече от година :)
Мечтателката, винаги има първи път... ;-) Пък и недей дърпа дявола за опашката... :D
DisappointedDreamer
10-02-2012, 19:02
^В овен и близнаци са, сега видях. Другото беше грешка.
Иначе, овните ме кефят, да. Може би защото асцедентът ми е стрелец и също се изживявам като лидер и т.н. С близнаците се разбирам, да, но са прекалено вятърничеви, за да бъда във връзка с тях.
PyCoKoCkA93
10-02-2012, 19:02
Благодаря :)
Марс в телец :Д no surprise here. последните ми 2 гаджета бяха телци, потенциалния на хоризонта е също телец.
edit:
5-ти дом в овен и 7-ми дом в близнаци. Тц :Д
Е,тук ме хвърли в тъча.Дай по-бавно и като за руси като мен :cool: Какви са тези планети и резултати или е много дълго и сложно?
DisappointedDreamer
10-02-2012, 19:06
ох, нямам представа :lol: питай блаб, тя знае.
Иначе, Марс предполагам, че означава към коя зодия съм привлечена най-много. И наистина е така. :Д
''В астрологията се смята, че Марс въздейства върху начина, по който се отнасяте към потенциален партньор и знакът и домът, в който се намира определят сексуалното ви поведение.''
Седми дом показва зодията, с която евентуално би могла да изградиш семейство, а пети-свалките, ако се не лъжа. :)
DisappointedDreamer
10-02-2012, 19:10
Ооооо, с близнаци никога не бих могла да изградя дом. Тц, семейство с тях? Не, не, не.
Овен и телец - със сигурност.
PyCoKoCkA93
10-02-2012, 19:11
Благодарим още веднъж.Явно,за да вникне навътре в нещата,човек трябва активно да се занимава,но поне благодарение на вас научих нещо ново от обща култира. :)
JungleJaguar
10-02-2012, 19:11
Имал съм платонична връзка не с везни,но с калкулатор !
Беше нетрадиционно и вълнуващо !
Имал съм платонична връзка не с везни,но с калкулатор !
Беше нетрадиционно и вълнуващо !
:smt104
Ко казА, ко? :-D
Русокоска, молим ти се... :) И аз не съм много навътре, но долу-горе ги 'фащам... :D
klimatronik
10-02-2012, 19:24
)
Честото сменяне на настроенията е характерно за близнаците
Живеенето в свой собствен свят, неразбираем за останалите - за рибите
Останалото, което изреди е характерно също толкова за скорпион и останалите водни зодии
klimatronik
10-02-2012, 19:27
ох, нямам представа :lol: питай блаб, тя знае.
Иначе, Марс предполагам, че означава към коя зодия съм привлечена най-много. И наистина е така. :Д
Марс е точно планетата на скорпиона
Марс е управител на Овен;
Дриймър, http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi
после ми прати картата си. благодаря;
klimatronik
10-02-2012, 19:38
Марс е управител на Овен;
Дриймър, http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi
после ми прати картата си. благодаря;
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BF%D0%B8%D0%BE%D0%BD&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CB8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.start.bg%2Flenta%2Fhoroskopi% 2Fharakteristiki%2Fskorpion.html&ei=jkJrUMWLPIfKtAbD0YFY&usg=AFQjCNEYAFA5ceCxzc1qg7Mk5z3fMeDRPQ
да, преди да открият Плутон, е така.
аз не живея в миналото; (Венера ми е във Водолей)
//старт.бг ме респектира като източник!:Д
Климатроник, не ме пали излишно, тези неща специално за Рака съм ги чела! :smt104
Както ти казах, АС ми е Рак и гледам да съм що-годе в такт!
Добре знам, че Рибите живеят в свой собствен свят-имам си един типичен представител у дома. НО същото се отнася и за Рака. Има достатъчно четиво, провери! ''Останалото'' може да се отнася И ЗА другите 2 водни зодии, но е най-характерно за представителите на зодия Рак!
Марс не е планетата на Скорпиона. Марс е планетата на Овен! /една прекрасна зодия, между впрочем/
purplegrass
10-02-2012, 19:47
Моя Ас е Водолей, а луната ми е във Везни..Обаче повече ме изненадва, че Марс ми е в Дева :О Имала съм само една връзка с Дева общо взето момчетата Дева не ме кефят.. 5-ти дом Близнаци, а 7-ми Лъв :д
А какво мислите за Козирозите особено момичетата... Аз много ги харесвам целеустремени са, упорти абе много яки...И момчетата Козирог и те не са за изпускане ;д
абе, то не е толкова простичко. гледаш си куспидата и 'айде. това със стихиите е първата работа. после къде са ви управителите на тези домове, какви аспекти сключват с другите тела и т.н.
не ми се ловете за думите, като за нещо буквално. това са само посоки за изследване.
Sickness94
10-02-2012, 19:54
Противоположните зодии се привличат най-много...в случая везни-овен ии всичко е прекрасно
Аз пък съм на мнение, че противоположностите се привличат до определен период от време. После настъпва Третата световна...
DisappointedDreamer
10-02-2012, 20:09
Аз пък съм на мнение, че противоположностите се привличат до определен период от време. После настъпва Третата световна...
точно
Вярвате, че зодията определя някои или всички от вашите качества. Не е ли това отнемане на правото да бъдеш себе си? Вие ли сте? Или чрез вас говори зодията? Защо вярвате в нещо, което е равнозначно на отнето право на свобода? Защо близнаците са различни по характер, въпреки че са родени по едно и също време? Кое определя характера на човек?
Близнаците не са родени по едно и също време. ;-)
Цезарово сечение? Тази разлика от няколко минути, важна ли?
Не съм астролог, но доколкото съм чувала, да.
Другите въпроси бяха чувствително по-важни.
anonymous708973
10-02-2012, 20:57
Марс в Телец - забрави тая работа. Много земя, праволинейност, прагматичност, тцъ.
5-ти в Близнаци - мъж Близнаци не ща. Много приказливи, самохвалковци са.
7-ми в Лъв - Не познавам мъж от тая зодия.
ЗАЩО няма везни? НИКЪДЕ. Нито по домовете, нито по планети, омг :Д
Глупава работа е тая астрология :Д
Nam3less3
10-02-2012, 20:57
Вярвате, че зодията определя някои или всички от вашите качества. Не е ли това отнемане на правото да бъдеш себе си? Вие ли сте? Или чрез вас говори зодията? Защо вярвате в нещо, което е равнозначно на отнето право на свобода? Защо близнаците са различни по характер, въпреки че са родени по едно и също време? Кое определя характера на човек?Колкото по-слаб е човек, толкова повече би влизал в рамките на зодията си(ако изобщо е вярно това). Ако е силна личност, би се развивал, променял, толерирал други характери(независимо каква зодия са те) и така от зодията му ще остане само името и. Въобще от всички психологически и душевни въпроси и теми, зодиите са най-скучни и маловажни, не знам защо хората толкова говорят за тях, сигурно е като развлечение.
:D А, вярно, бе! :D Да отговарям ли? Ние с теб диалог си водим, ама кво да се прави...
Вярвате, че зодията определя някои или всички от вашите качества. Не е ли това отнемане на правото да бъдеш себе си?
Определя някои от типичните за мен черти на характера. Не мога да съм напълно уверена в това, но го вярвам. Нали все пак трябва да вярвам в нещо, та после да има с кво да си почеша я език, я пръсти... :)
Вие ли сте? Аз съм, разбира се... кой да е?! :D
Или чрез вас говори зодията? Тъждество. Аз говоря чрез нея.=Тя говори чрез мен.
И другаде съм писала-не вярвам в хороскопите на Алена, на Сульо, на Пульо и на не-знам-си още кой. Вярвам в характеристики и четивото, изписано като резюме /по някакъв начин, така да речем/ за всяка зодия. Ако се загледа, всеки може да открие малко или много в написаното.
Другият въпрос ме оставя безмълвна... Пардон!
Вярвате, че зодията определя някои или всички от вашите качества. Не е ли това отнемане на правото да бъдеш себе си? Вие ли сте? Или чрез вас говори зодията? Защо вярвате в нещо, което е равнозначно на отнето право на свобода?
какво е "свобода"? отново някаква условност, утопия, както искаш го наречи;
свободна ли съм аз да се родя, когато искам, където искам, при когото искам? свободна ли съм да вървя, където искам, или има и други, съществуващи наоколо? свободна ли съм да не ме блъсне кола, баща ми да не напусне майка ми, дядо ми да не умре, да не ме наядат кучета, да не ме ограбят, изнасилят, да не ме удари гръм, да срещна човек, когото да обичам, и той да ме обича и всичко да е такова, каквото го искам. свободна ли съм да съм свободна? свободна ли съм да искам? свободна съм да строя сама илюзиите си, мечтите си, представите си за света, после ВЪНШНИ сили/проявления да ги разрушават, менят, задраскват. свободна съм да вярвам, свободна съм и да не вярвам, свободна съм да виждам, както и да отмествам поглед и да си затварям очите. свободна съм що се отнася до моите собствени творения (материални или не), всичко останало, засягащо хора, предмети, изобщо природа, не зависи от мен. т.е. ме ограничава, репресира ме, влияе и ме контролира. отвратително е, но е факт. и да, космосът е космос, точно защото всичко е взаимосвързано. не сме малки вселени, не сме и всеки за себе си. друго е. не искам да го наричам. бъди свободен! доколкото ти го позволява светът.
а Пантерата я моля да не чете избирателно. вярно близнаците сте по бързата процедура, отгоре-отгоре, ама не се прави така. поне не винаги. за сериозните неща трябват сериозни хора и търпение. казах, че не се гледа кой знак е на върха на дадения дом, виж планетата, къде е, в кой дом. това е САМО НАЧАЛОТО.
разглеждах си картата в продължение на месец(и), преди да я разчета. на парче нещата са до 1 време;
БЛАБ... :D
Каква зодия си ти, душицо? Мен, щото Близнаците ме кефят. :D Все пак срещу мен стоят... :D
каквато и да съм, първо съм разумен човек.
вид род семейство разред клас тип царство, нали така?
Добре поне, че от биология разбираш...
добре поне, че не разбирам от всичко...
//многоточието ми е толкова любимо...
... :Д
Първо мислех да ти пиша ''аман от всезнайковци'', но добре, че не съм го направила. ;)
...
Блаб(че), много искам да ми разчетеш картата. Мъчих се сама, но се опетлах по-успешно и от котка в конци за гоблен.
приемам лични и съм в скайп още няколко минути;
klimatronik
10-03-2012, 03:52
Климатроник, не ме пали излишно, тези неща специално за Рака съм ги чела! :smt104
Както ти казах, АС ми е Рак и гледам да съм що-годе в такт!
Добре знам, че Рибите живеят в свой собствен свят-имам си един типичен представител у дома. НО същото се отнася и за Рака. Има достатъчно четиво, провери! ''Останалото'' може да се отнася И ЗА другите 2 водни зодии, но е най-характерно за представителите на зодия Рак!
Марс не е планетата на Скорпиона. Марс е планетата на Овен! /една прекрасна зодия, между впрочем/
АйДе бре , защото аз пък друго съм чел
И че най-загадъчната зодия не е била рак ,а скорпион го пише на всякъде
че скорпион най-големите любовчии и държали на дамът и семейството много - пак за моята зодия го пише
вЪобще започвам да си мисля ,че всичко е една илюзия с тез зодии
anonymous708973
10-03-2012, 06:23
а Пантерата я моля да не чете избирателно. вярно близнаците сте по бързата процедура, отгоре-отгоре, ама не се прави така. поне не винаги. за сериозните неща трябват сериозни хора и търпение. казах, че не се гледа кой знак е на върха на дадения дом, виж планетата, къде е, в кой дом. това е САМО НАЧАЛОТО.
разглеждах си картата в продължение на месец(и), преди да я разчета. на парче нещата са до 1 време;
Не знаех :)
DisappointedDreamer
10-03-2012, 07:00
Защо близнаците са различни по характер, въпреки че са родени по едно и също време? Кое определя характера на човек?
Ъхъ.
Това за близнаците винаги ми е било интересно. Аз и брат ми сме родени с цезарово сечение, 'щото той не е дишал и е било спешничко, и имаме 1 минута разлика. Различни сме в много отношения.
Баща ми и леля ми също са близнаци. Те имат 15 минути разлика. Не съм ги наблюдавала много, че да споделя дали си приличат, но от това, което съм видяла и те не са баш еднакви.
Интересно ми е. 8-)
Колкото до последния въпрос. Вярвам, че това което определя характера на един човек е средата в която е израснал, хората с които е израснал, изкуството, което е чел/видял/чул и опитът (всички решения, които е взел, и всички неща през които е минал).
purplegrass
10-03-2012, 08:06
Не казАхте какво мислите за Козирозите в специалност момичетата :Д
Не казАхте какво мислите за Козирозите в специалност момичетата :Д
Eдинственото козирог-момиче, с което съм имала вземане-даване е бившата ми шефка. Но я познавам доста добре.
Педанти до мозъка на костите си, всичко при тях е подредено, номерирано, прошнуровано и картотекирано в различен цвят, за по-добра ориентация :lol: Могат да са много верни, изключително работохолици, способни са да бачкат за чест и слава дет се вика или от сбъркано чувство за дълг. Но обидят ли ти се, прощават много трудно. Иначе са любезни, възпитани и могат много да си траят. Обаче избухнат ли веднъж... по-добре да си по-далеч от тях. Прилича на Чернобилска катастрофа :D
DisappointedDreamer
10-03-2012, 08:41
Eдинственото козирог-момиче, с което съм имала вземане-даване е бившата ми шефка. Но я познавам доста добре.
Педанти до мозъка на костите си, всичко при тях е подредено, номерирано, прошнуровано и картотекирано в различен цвят, за по-добра ориентация :lol: Могат да са много верни, изключително работохолици, способни са да бачкат за чест и слава дет се вика или от сбъркано чувство за дълг. Но обидят ли ти се, прощават много трудно. Иначе са любезни, възпитани и могат много да си траят. Обаче избухнат ли веднъж... по-добре да си по-далеч от тях. Прилича на Чернобилска катастрофа :D
типичен земен знак
дева и телец са същите.
Климатроник, нормално е всеки да харесва своята си зодия, но ти прекаляваш! Никой нищо
не ти е казал-прави си го, ама не тук. Поне не докато не се пообразоваш на темата.
Ако сам не можеш да си намериш четиво, пиши ми на ЛС и ще ти пусна някой и друг линк.
Аз пък съм чела, че Стрелците сме най-богатите/красивите/умните/сексапилните/сексуалните и пр. Да, ама не!
Малко по-сериозно: Скорпион са най-сексуалният знак, така е, НО барабар със Стрелците. ;-) Това какво означава?
/Бааахмааму! Горките останали 10 знака. Представяш ли си какъв скучен полов живот ще да водят... О, боже!/
Има, само че, една разлика: Скорпионът държи на половинката си, не ги смяна често, докато при Стрелец не е така, колкото и да не ми се иска и в това отношение шапка му свалям на Скорпиона. ;-)
klimatronik
10-03-2012, 11:07
Климатроник, нормално е всеки да харесва своята си зодия, но ти прекаляваш! Никой нищо
не ти е казал-прави си го, ама не тук. Поне не докато не се пообразоваш на темата.
Ако сам не можеш да си намериш четиво, пиши ми на ЛС и ще ти пусна някой и друг линк.
Аз пък съм чела, че Стрелците сме най-богатите/красивите/умните/сексапилните/сексуалните и пр. Да, ама не!
Малко по-сериозно: Скорпион са най-сексуалният знак, така е, НО барабар със Стрелците. ;-) Това какво означава?
/Бааахмааму! Горките останали 10 знака. Представяш ли си какъв скучен полов живот ще да водят... О, боже!/
Има, само че, една разлика: Скорпионът държи на половинката си, не ги смяна често, докато при Стрелец не е така, колкото и да не ми се иска и в това отношение шапка му свалям на Скорпиона. ;-)
брррр къде хваля зодията сиии???
Чел съм най-различни статии и текстове
Не съм спец, но явно наистина се повтарят характеристики !
Мразя си зодията, колко пъти да казвам
не е сексапилна , а забила
На кой автор може да вярваш ?
Има най-различни -както и съвсем лъжливи писания , така и истинни
Но това за живеенето в свой собствен свят е характерно най-вече за рибите
а близнаците са като два различни човека- менят си настроението
Me4encety
10-03-2012, 12:47
Ако става въпрос за мъж везни - баща ми е везни.Никога,за нищо на света недеи да се обвързваш с везни.По какъвто и да е начин.Ужасна зодия.
Ако става въпрос за мъж везни - баща ми е везни.Никога,за нищо на света недеи да се обвързваш с везни.По какъвто и да е начин.Ужасна зодия.
wtf... :X
майка ми е везни пък, какъвто и да й е характера, не мисля,че изобщо има общо със зодията o_O
PyCoKoCkA93
10-03-2012, 12:57
Мразя си зодията, колко пъти да казвам
не е сексапилна , а забила
Коя зодия си? :D
klimatronik
10-03-2012, 13:45
скорпи ;d аз съм ловеца777 ,но ме банна една котка :D
IseeDEADbodies
10-03-2012, 14:29
ЗВЕЗДИТЕ МИ ГО ГОВОРЯТ, БАТЕ ! :lol:
PyCoKoCkA93
10-03-2012, 14:31
скорпи ;d аз съм ловеца777 ,но ме банна една котка :D
Ех,знаех си,че си или той,или Флъфи :D Иначе к'во ти е зодията,скорпионите са готини хора,поне аз се разбирам с тях като цяло :)
IseeDEADbodies
10-03-2012, 14:33
Като чуя изказване от такъв тип и ме напушва на смях.
Т'ва със зодиите, според мен, са такива глупости, че просто няма на къде.
Човек не е еди какъв си, щото е нек'ва зодия. Той е еди какъв си, щото просто си е такъв.
Мое мнение :)
klimatronik
10-03-2012, 14:53
Като чуя изказване от такъв тип и ме напушва на смях.
Т'ва със зодиите, според мен, са такива глупости, че просто няма на къде.
Човек не е еди какъв си, щото е нек'ва зодия. Той е еди какъв си, щото просто си е такъв.
Мое мнение :)
Да ,ам като се загледаш - хората от една и съща зодия доста си приличат
klimatronik
10-03-2012, 14:55
Ех,знаех си,че си или той,или Флъфи :D Иначе к'во ти е зодията,скорпионите са готини хора,поне аз се разбирам с тях като цяло :)
ЕМ таквоз ,че сме прекалено мълчаливи например ;)
Дам ,т я тАС калпазанка сигурно и него(fluffy) го е клъвнала :D
PyCoKoCkA93
10-03-2012, 15:01
Да,и той отиде в банановата плантация :D Е,то зависи от хората.И аз докато не се поотпусна пред някого съм по-мълчалива,но като се стопи напрежението е друго нещо :D
ПС: IseeDEADbodies и аз съм на това мнение като цяло,но в някаква степен има и нещо вярно в зодиите.
IseeDEADbodies
10-03-2012, 15:29
Да ,ам като се загледаш - хората от една и съща зодия доста си приличат
Дали ? Аз не мисля така, но както и да е. Няма да "налагам" мнение. Всеки има свободата да вярва в каквито си иска простотии :lol
klimatronik
10-03-2012, 15:33
Дали ? Аз не мисля така, но както и да е. Няма да "налагам" мнение. Всеки има свободата да вярва в каквито си иска простотии :lol
Всеки трябва да има вяра в нещо
Независимо дали в зодиите или в Исус Христос и тнт
Не е възпитано да наричаш простотия, каквато и да е вяра :)
purplegrass
10-03-2012, 18:14
Наистина всеки има право да прави каквото иска.. А за Козирозите те са ми любимци.. Във всеки един аспект са супер :Д Ех как си мечтая за някой Козирог ^^ ;д
На мен не са ми любимци, ама ми действат като магнит. И после много се мразя, че съм се поддала, ама кво да правя... :D
Жените са готини... като мамчето. :oops: Личи си де, щом аз съм и дъщеря... :-D
embraceme
10-03-2012, 20:21
а близнаците са като два различни човека- менят си настроението
Аз мислех че това се отнася за нас - Рибите О.o
Аз мислех че това се отнася за нас - Рибите О.o
и за нас, и за нас
embraceme
10-03-2012, 20:28
и за нас, и за нас
КОПИРАЧИ!
embraceme
10-03-2012, 21:31
ъъххх сори <3 (хъг) (хъг)
klimatronik
10-04-2012, 06:28
ми .. тo и за мен се отнася
a другите зодии ще кажат ,че за тях се отнася :D
Аз съм зодия Везни и до сега не ми се е случвало да имам връзка с човек същата зодия. За везните другите могат да кажа. Някой мнения ги подкрепям съдейки по мене си, но според мен това със зодиите е индивидуално за всеки, има хора който грам не отговарят на зодиите си.
embraceme
10-05-2012, 14:37
Не знам дали Везни и Везни си отиват обаче Рибка с Рибка <3333 или Рибка и Козирогг аwwww дано някой ден жена ми да е Риби :D
JungleJaguar
10-05-2012, 14:40
Аз съм козирог и един свестен риби не съм срещал.И жени включително.
Абсолютни шарани !
embraceme
10-05-2012, 14:43
Има и хора ,които не си отговарят много много на зодията , не ни обиждай ве ей ! O.o Рог Кози
Koketkata
04-20-2020, 22:05
И аз съм зодия Везни и много пъти ми се е случвало, като го кажа това на някое момче, да ми каже: Супер, любимата ми зодия за жена!))
Везни: Елегантност
Истинските представители на зодия Везни излъчват стил, класа и елегантност. Те имат една особена аура, като на холивудска звезда от златното поколение. Освен това те са дипломатични и излъчват хармония, което е очарователно.
Тук може да видите повече информация https://www.khoroskop.com/khoroskop-2020