PDA

View Full Version : искам да си хвана гадже

simba5
09-29-2012, 09:01
Момиче съм на 16. Искам гадже, но не мога да разбера защо момчетата са такива-когато двама се харесат, момчето очаква момичето да предприеме нещо. Не трябва ли да е обратното? Или поне и двамата. Какво мислите?

fenastz
09-29-2012, 09:05
Не е така. Почти всеки път аз правя първите крачки.

~The Smile~
09-29-2012, 09:05
Е,ти харесваш ли някого от класа си? За момче говоря. :lol:

~The Smile~
09-29-2012, 09:06
Хох...и аз мноогоо искам да си имам приятел(гадже) ... :)

vauliuo
09-29-2012, 09:08
Кви са тия "момчета", които са покрай вас бе :D

Luidgie
09-29-2012, 09:38
Хвани холера по-лесно е... к'во ни боли нас, че ти не можеш да си хванеш гадже и си се впуснала в "дълбоки" размишления кой първи трябва да предприеме крачката. Сигурно очакваш да се случи нек'ва филмова история.. като искаш гадже па направи ти нещо бре...

JungleJaguar
09-29-2012, 11:03
Аз искам да ям пържоли и отивам да ги ям.Чао.

Anonyss
09-29-2012, 12:41
Пример за ваще момчета : Искам да ям храна обаче чакам тя сама да ми влезе в устата. Facepalm

YoUcANNOtiMaGiNe
09-29-2012, 13:20
Аз па не щем.

mechone
09-29-2012, 13:59
Кви са тия "момчета", които са покрай вас бе :D

И аз това се чудя.... Ако момчето не поеме инициативата - не става. НЕ живея в 19 век, просто това е най-правилното според мен.

marilyn
09-29-2012, 16:35
Много му мислите за тия 1ви крачки. Не можете да очаквате само единия да поема инициативата. Не можете да очаквате и че обектът на желанията ви, ви е прочел мислите и е разбрал колко го харесвате без да сте му дали нито някакви сигнали, нито повод ...

Защо ти не поемеш инициативата, в 21ви век сме...

SirLeX
09-29-2012, 16:40
Не е така. Почти всеки път аз правя първите крачки.

Слушайте Jet Li, той знае за какво говори!

RainBerry
09-29-2012, 16:40
Напиши във ФБ "Някой за обвързване, ако има, да хареса тоя статус" и после пиши на всичките по едно "ахахах" и готово.
>.<
Първи крачки, мрачки, голямо стратегическо мислене, направи си план за нещата, така не става от нищото. :)

strawberry88
09-29-2012, 19:37
Оф, не е срамно момичето да направи първата крачка!Действай!С чакане и оплакване само нищо няма да стане. |(

NambyPamby
09-29-2012, 19:53
Да ви таковам терминологията тъпа.
И разбиранията също да ви таковам.

Първа крачка, втора крачка, колко са на брой въобще? И кво - ръцете ли, краката ли, реномето ли ще ви падне, ако кажете "здрасти" или "искаш ли да пием кафе"?
Въобще не съм се замисляла кой, как, кога, какво е направил първи или втори. Сигурно главата ми щеше да експлодира в противен случай. Много по-важно е кой как ще се държи след като нещата потръгнат.
Инак, ако за първа крачка се брои заговарянето - значи аз съм я направила. Това не ме прави по-малко женствена или него - по-малко мъжествен.
Друг е въпросът, че тоя подход "искам к.у.р сега и веднага" не е правилен, независимо дали ще си го ползваш за една нощ или по-дълго време. Лъха на отчаяние. А това никак не е привлекателно. Мислите тип "ще отида да купя хляб и току-виж съм срещнала принца" няма да ти помогнат.
Човек трябва да си живее живота, да си гледа ученето/работата, да се забавлява, пък то другото си идва все някак. Излизаш, запознаваш се с най-различни хора, завързваш контакти и си се получават нещата. И това не е само с първото, ми с n-тото гадже подред.

raror
09-29-2012, 20:13
Направи 'нещо'. То не става туй - "Бръкни-вземи си"...

SHPAIdURmeN
09-29-2012, 21:56
Аз искам да ям пържоли и отивам да ги ям.Чао.

+1 :D . Ако искаш да си хванеш гадже хвърляш една кука и каквото се закачи :D , зависи от момчето ако срамежливо, би му отнело повечко време да направи първата стъпка той. Затова както по горе ^ като ти се "яде паржола" отиваш и я "изяждаш". :)

DarkTemplar
09-29-2012, 22:00
Ясно, ти искаш момчето да поеме инициативата, а после ти ще поемаш друго.

IseeDEADbodies
09-29-2012, 22:09
^ ХАХАХХАХХАХАХ !

По темата - за к'во ти е, бе ? Знаеш ли ти колко е гадно ... ? Т'ва са нерви, и нерви, и нерви, ииии... май са само нерви оО ;д

Amore-Mio*
09-30-2012, 13:57
Не е задължително момчетата да правят първите крачки.
Ако наистина се харесвате - действай ти, какво ти пречи?

Богиня
09-30-2012, 16:09
И аз не бих предприела първата крачка! Това, разбира се, не означава, че ще се чувствам неудобно, ще го отбягвам, няма да му говоря и т.н. Та той как да разбере, че го харесвам и как, по дяволите, аз да разбера що за човек е?!
От него бих очаквала да ме покани на среща, разходка и ала-бала, също бих очаквала и подаръци, изненади...
Ееех, добре, че около мен има само мъжкари, че какво щях да правя иначе?... :oops: :D

NambyPamby
09-30-2012, 17:04
Очакваме непрестанно подаръци, изненади, ако може и вила на Бахамите...

Богиня
09-30-2012, 17:11
Така е... ;-) Възприемам се като дама, все пак...
И това не означава, че спекулирам с добротата на мъжете.
Аз също правя изненади и подаръци. Няма нищо по-ценно от това да видиш
изненадан и щастлив ценен за теб човек и да чуеш неговото ''благодаря''... ;-)