Влез

View Full Version : Мастурбиране<->Секс

YouRmoUtHmyHome
09-29-2012, 13:24
Навъдиха се няколко теми за първия оргазъм.Когато прочетох първите отговори един въпрос се надигна в мен.
Ама само аз ли съм правила секс и после съм почнала да мастурбирам... и то сравнително късно (21-22)... В смисъл преди да правя секс дори не съм се сещала за подобно нещо... Та и доста след като правих секс също, не съм го правила

ПС: Не казвам, че на 22 съм правила секс за 1-ви път.
Или пък не съм разбрала и вие също сте правили секс преди да започнете да се опознавате??

Честно казано, не помня супер ясно, възбуждала съм се естествено, когато съм била с приятеля си, но дори не съм си и помисляла за подобно нещо...
Сякаш преди да правя секс не съм имала нужда и имам предвид абсолютно никаква??

Та споделете при вас по различно ли беше или аз не съм разбрала правилно отговорите Ви????

YourFavouriteDrug
09-29-2012, 14:57
амии аз си имах нужди и от преди това и си ги задоволявах :D а секс почнах да правя година и половина след това

marilyn
09-29-2012, 16:02
На мен не ми харесва да се самозадоволявам, не ми е интересно и не може да ми се замести секса. Иначе често пъти свършвам на сън и преди да бях правила секс пак ми се случваше. Но никога не ми е било интересно да мастурбирам. :)

xXxPETYAxXx
09-29-2012, 16:34
амии аз си имах нужди и от преди това и си ги задоволявах :D

+

sexblqn
09-29-2012, 16:45
Аз започнах доста мака. Може би..... не знам.... 2-3 години да почна да правя секс т.е. на 11 или 12 години, а защо не мога да кажа. Вече не си спомням :)

Psyko Nuts
09-29-2012, 17:52
О моля ти се. Ти с твойте теми дето си на 20 години и гаджето ти не искаше да се целува с теб. Сега късно си получила оргазъм. След седмица ще има нова тема, в която питаш на колко сме започнали да се заглеждаме по момичета и момчета.

FuCKkK13
09-29-2012, 17:58
не мога да приема,че ще се възбудя от себе си един вид ... т.е. не се самозадоволявам ... не знам защо просто ми е странно ....

chushkopek
09-29-2012, 18:47
Само ти си....

YouRmoUtHmyHome
09-29-2012, 18:53
О моля ти се. Ти с твойте теми дето си на 20 години и гаджето ти не искаше да се целува с теб. Сега късно си получила оргазъм. След седмица ще има нова тема, в която питаш на колко сме започнали да се заглеждаме по момичета и момчета.

Глупости, първо целуването беше на психологическа основа и вече всичко е наред. Второ сме на 24 и двамата. Трето може да ме имаш и за задръстена, но не знаех, че хора , които не са почнали да се тряскат на 14 15, трябва да обясняват и да им се чудят за късен оргазъм. Сигурно ако бях получила на 11 12 щеше да е по-модернo... Пфф

И има голяма разлика м-у това да не иска да се целува и това да неможе да се целува с език, но впоследствие да се подреждат нещата.

Може да съм странна, че съм почнала късно със секса и след това мастурбирането, но коментара ти е адската смешка.

Аз на 12 години, даже и по-късно незнаех и не се интересувах от неща, които тук 10 годишните практикуват като за жълти капачки, така че ... Please Bitch...

YouRmoUtHmyHome
09-29-2012, 18:56
Само ти си....

Ясно... Това ме интересуваше