View Full Version : Съвет ?
Аз съм момче на 16, досега съм имал 6-7 приятелки но само една от тях съм харесвал,другите просто така щот така се получиха нещата.Бях 8-ми клас когата ходихме на екскурзия и там едно момиче от другия клас ме хареса и почнахме да си пишем и така цяло лято.Почна даскало държахме се сякаш нищо не се е случило и не се познаваме, но продължихме да си пишем и аз й предложих.Излизахме няколко пъти говорихме,но до там не сме се целували за около 3 седмици излязохме 4 пъти и само една прегръдка и скъсахме, щото тя искаше да излизаме редовно и всеки ден да съм с нея и се дразнеше като играя някоя игра и така скъсахме.Тази учебна година започна отново и разбрах,че още ме харесва и само да й предложа и пак ще тръгнем и е станала и по красива ..... но не я харесвах мислех си че я харесвам.Не съм изпитвал никакви чувства към нея или към предишните ми,само една харесвах но беше детско харесване.Гледам другите имат си приятелки, някой от тях се обичат а аз само гледам донякъде се радвам щото повечето в повечето случаи завършват с разбито сърце но искам да имам нормална връзка да изпитам нещо, а не да стоя безчувствен ........не знам какво да правя а това се случва доста доста рядко ...
Ехе,бая бройка.Мисля,че не знаеш истинската част свързана с връзките.Мисля,че трябва да изчакаш и любовта просто ще те сполети.Не мисля,че е толкова от значение ,че е станала по-красива.Проблема е,че нещата не са потръгнали още от самото начало.Защото явно ти не си готов да се обвържеш.Естествено е да иска да прекарва повече време с теб,да те опознае и т.н.Мисля,че чувствата не идват с някаква нагласа,а просто се случва.Клиширано ,но много вярно-"Всичко с времето си".
sexa_na_kompleksa
09-29-2012, 15:11
И за какво по-точно искаш съвет?
Какво да правя?- да съм пак с нея или просто да чакам нещо да се случи или сам да го направя ?
RainBerry
09-29-2012, 16:32
А тей, вземи тръгни с нея, щот била станала по-красива, останал си без приятелка, а всички разбираш ли чувствали нещо. Отделно, много често искала да се виждате, чакай малко, предлагаш и чрез ФБ/Скайп, не ви знам кво сте правили, даже не излизате, не си говорите и ко.. голямо ходене и гаджосване ще да е било. Искал да чувства. Ами, ти като "търсиш" ей така да забиеш някога нз какво ще почувстваш. Като му дойде времето ще се намерите с "твоето" момиче, после си чувствай каквото си искаш. Не дири навсякъде някоя ей-така, за бройка. Ако толкова искаш да бройкаш, има много момичета, които ще се вържат за нещо по-различно, знам ли. : ) Само не тръгвай с момичето, което спомена.. :) Най-много след време пак да скъсате, щот разбираш ли искала да се виждате... фейспалм.
Седи си на гъза, изчакай да се повия някоя ,която си заслужава. Като гледам бая ще почакаш,избий си думата харесвам от речника засега,не знаеш кво значи, за по-силни думи да не говорим.
Може да си мислите,че аз съм виновен, но имаше и други фактори,които оказваха влияние на връзката ни,исках да се получи и то много даже,но не стана помня,че се скарахме като скъсахме. Просто се случи и не беше само за бройка,не съм такъв,мислих за бройка,като бях на 12-13.
А тей, вземи тръгни с нея, щот била станала по-красива, останал си без приятелка, а всички разбираш ли чувствали нещо. Отделно, много често искала да се виждате, чакай малко, предлагаш и чрез ФБ/Скайп, не ви знам кво сте правили, даже не излизате, не си говорите и ко.. голямо ходене и гаджосване ще да е било. Искал да чувства. Ами, ти като "търсиш" ей така да забиеш някога нз какво ще почувстваш. Като му дойде времето ще се намерите с "твоето" момиче, после си чувствай каквото си искаш. Не дири навсякъде някоя ей-така, за бройка. Ако толкова искаш да бройкаш, има много момичета, които ще се вържат за нещо по-различно, знам ли. : ) Само не тръгвай с момичето, което спомена.. :) Най-много след време пак да скъсате, щот разбираш ли искала да се виждате... фейспалм.
Съгласна.
И честно... много се смях докато четох темата. Оправи си правописа.
Amore-Mio*
09-30-2012, 14:00
Не се забърквай, щом дори една симпатия нямаш към нея. Глупаво е просто и безсмислено,да тръгваш с някоя, само защото другите си имат приятелки. Не ти е време, не си пораснал достатъчно за връзки. Трай си. И твоето време ще дойде, ще срещнеш правилното момиче и така нататък.
Има една сила наречена от хората ''съдба''. Сам ще разбереш кога пред теб стои твоето момиче. Търпение. :)
Може би трябва да изчакаш любовта ама да дойде при теб :)