Влез

View Full Version : Съвет ?

john41
09-29-2012, 14:37
Аз съм момче на 16, досега съм имал 6-7 приятелки но само една от тях съм харесвал,другите просто така щот така се получиха нещата.Бях 8-ми клас когата ходихме на екскурзия и там едно момиче от другия клас ме хареса и почнахме да си пишем и така цяло лято.Почна даскало държахме се сякаш нищо не се е случило и не се познаваме, но продължихме да си пишем и аз й предложих.Излизахме няколко пъти говорихме,но до там не сме се целували за около 3 седмици излязохме 4 пъти и само една прегръдка и скъсахме, щото тя искаше да излизаме редовно и всеки ден да съм с нея и се дразнеше като играя някоя игра и така скъсахме.Тази учебна година започна отново и разбрах,че още ме харесва и само да й предложа и пак ще тръгнем и е станала и по красива ..... но не я харесвах мислех си че я харесвам.Не съм изпитвал никакви чувства към нея или към предишните ми,само една харесвах но беше детско харесване.Гледам другите имат си приятелки, някой от тях се обичат а аз само гледам донякъде се радвам щото повечето в повечето случаи завършват с разбито сърце но искам да имам нормална връзка да изпитам нещо, а не да стоя безчувствен ........не знам какво да правя а това се случва доста доста рядко ...

balu4ka
09-29-2012, 15:02
Ехе,бая бройка.Мисля,че не знаеш истинската част свързана с връзките.Мисля,че трябва да изчакаш и любовта просто ще те сполети.Не мисля,че е толкова от значение ,че е станала по-красива.Проблема е,че нещата не са потръгнали още от самото начало.Защото явно ти не си готов да се обвържеш.Естествено е да иска да прекарва повече време с теб,да те опознае и т.н.Мисля,че чувствата не идват с някаква нагласа,а просто се случва.Клиширано ,но много вярно-"Всичко с времето си".

sexa_na_kompleksa
09-29-2012, 15:11
И за какво по-точно искаш съвет?

john41
09-29-2012, 15:45
Какво да правя?- да съм пак с нея или просто да чакам нещо да се случи или сам да го направя ?

RainBerry
09-29-2012, 16:32
А тей, вземи тръгни с нея, щот била станала по-красива, останал си без приятелка, а всички разбираш ли чувствали нещо. Отделно, много често искала да се виждате, чакай малко, предлагаш и чрез ФБ/Скайп, не ви знам кво сте правили, даже не излизате, не си говорите и ко.. голямо ходене и гаджосване ще да е било. Искал да чувства. Ами, ти като "търсиш" ей така да забиеш някога нз какво ще почувстваш. Като му дойде времето ще се намерите с "твоето" момиче, после си чувствай каквото си искаш. Не дири навсякъде някоя ей-така, за бройка. Ако толкова искаш да бройкаш, има много момичета, които ще се вържат за нещо по-различно, знам ли. : ) Само не тръгвай с момичето, което спомена.. :) Най-много след време пак да скъсате, щот разбираш ли искала да се виждате... фейспалм.

granger
09-29-2012, 17:20
Седи си на гъза, изчакай да се повия някоя ,която си заслужава. Като гледам бая ще почакаш,избий си думата харесвам от речника засега,не знаеш кво значи, за по-силни думи да не говорим.

john41
09-29-2012, 18:15
Може да си мислите,че аз съм виновен, но имаше и други фактори,които оказваха влияние на връзката ни,исках да се получи и то много даже,но не стана помня,че се скарахме като скъсахме. Просто се случи и не беше само за бройка,не съм такъв,мислих за бройка,като бях на 12-13.

marilyn
09-29-2012, 20:18
А тей, вземи тръгни с нея, щот била станала по-красива, останал си без приятелка, а всички разбираш ли чувствали нещо. Отделно, много често искала да се виждате, чакай малко, предлагаш и чрез ФБ/Скайп, не ви знам кво сте правили, даже не излизате, не си говорите и ко.. голямо ходене и гаджосване ще да е било. Искал да чувства. Ами, ти като "търсиш" ей така да забиеш някога нз какво ще почувстваш. Като му дойде времето ще се намерите с "твоето" момиче, после си чувствай каквото си искаш. Не дири навсякъде някоя ей-така, за бройка. Ако толкова искаш да бройкаш, има много момичета, които ще се вържат за нещо по-различно, знам ли. : ) Само не тръгвай с момичето, което спомена.. :) Най-много след време пак да скъсате, щот разбираш ли искала да се виждате... фейспалм.

Съгласна.
И честно... много се смях докато четох темата. Оправи си правописа.

Amore-Mio*
09-30-2012, 14:00
Не се забърквай, щом дори една симпатия нямаш към нея. Глупаво е просто и безсмислено,да тръгваш с някоя, само защото другите си имат приятелки. Не ти е време, не си пораснал достатъчно за връзки. Трай си. И твоето време ще дойде, ще срещнеш правилното момиче и така нататък.

avgo01
09-30-2012, 14:19
Има една сила наречена от хората ''съдба''. Сам ще разбереш кога пред теб стои твоето момиче. Търпение. :)

mlf
09-30-2012, 14:26
Може би трябва да изчакаш любовта ама да дойде при теб :)