PDA

View Full Version : За една неразрешена любов....

sqrl
09-29-2012, 19:28
Привет на всички. Имам голям проблем....Накратко ви вкарвам в едно резюме. Ще ги нарека Момиче "А","Б","В". Момичето "А" е братовчедка на едно приятелче за което си залагам главата. Момичето "Б" е от класа на "А" и са приятелки. Един ден Братовчедката на приятелчето ми говорила с съученичката си и решили да запознават приятеля ми с момиче "В"...излязохме на кафе ала бала на билярд, обаче момичето "В" харесало мен (уж). И на следващия ден излизаме за ме запознават с нея ...и така се стекоха обстоятелствата, че тръгнах с нея. Минаха ден два ...всичко чук. Един ден излизам пред даскалото и и става една афера, скарвам се с нея. Същия ден тя ме къса със смс като казва: "край....Всичко свърши! :х". Оказва се, че тя не ме е харесвала, а просто искала да забрави бившия си. На вечерта приятелката и "Б" решава да ни сдобри като излезнем на кафенце ала бала .. Дойде брат и (голям пичага). Цяла вечер нищо не продума въпросната госпожица. Скарах се с приятелката и "Б" и тя ми се разсърди...Госпожицата ми звънна и ми каза да се извиня на приятелката и за дето съм я убидил ...карахме се доста за дето ме е прецакала и защо изобщо е избрала мен за да си върни на бившия си. И над всичкия фарс приятелката и казала ,че ще я скъсам и тя за това ме скъсала. Най- накрая се разбрахме да се видим да си изясним нещата (за неделя да се видим). Днес (събота) едно приятелче си празнува рожденния ден приятел който се познавам с него от 12години. Не знам за мъка ли пих на радост ли. Звъннах незнайно как на Момиче "В" (госпожицата) на нейно място дигна приятелката и. (ЗАПОЧНАХ ДА СИ ДАВАМ СМЕТКА ЧЕ СЪМ СЕ ПРЕВЪРЗАЛ КЪМ ТОВА МОМИЧЕ). Чуваха се некфи момчета ала бала започнах да я ревнувам особено като ми каза приятелката и, че не можела да говори с мен в момента. Час по късно се видях с тях ( Аз естествено пиян като кирка). Попитах я дали нещо може да се получи и тя ми каза, че просто искала да забрави бившия си и по възможност ако може да се влюбила в мен.( и наново тръгнахме ...хахаха ) Аз естествено лудо загубил ума си се навих. Та въпроса ми е да продължа ли фарса... И ако може да ми дадете някой съвет да и привлека вниманието след като казва, че може и да може да се получи, или направо да я режа и да се садвам. Ако може дайте съвети да я накарам да се влюби ако има някаква абсурдна възможност. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

balu4ka
09-29-2012, 19:34
Лол,обърках се с толкова много "госпожици".Мисля,че ако си готов да бъдеш вторият,но дали ще успееш да станеш първият е много несигурно.След като си тръгнал с тази цел ,че ще заместваш някого ,окей.Тя ти е разяснила за какво иде реч,за чувствата си и т.н ,но помисли как те е скъсала,що за човек и всичко свързано с характерът и.Дали не чака просто да и се отвори възможност да е с бившият си ,а ти да си и просто куража или наистина се опитва да го забрави..

NambyPamby
09-29-2012, 19:36
ни моа
като почнете да го карате оборотно и да използвате цялата българска азбука, за да си наименувате някак героите...
ни моа.

sqrl
09-29-2012, 19:41
Ако може да дадете съвети как да и привлека вниманието ( да се влюби в мен ) което още ми звучи абсурдно...;хххх

antineutral
09-29-2012, 19:55
На първо време вземи се наспи и помисли какво да правиш на съвсем трезво. А най-добре изчакай пробвай тези дни с как ще тръгне като сте насаме защото доколкото стана ясно май все "ходите" в компанията на други хора и с разни посредници да видиш доколко е заинтересована като сте си само двамата. На този етап май не е уместно да храниш големи надежди и е добре да си подготвен за рязане.

Colouring
09-29-2012, 20:03
Аватарът ти ме кефи. Само това положително нещо мога да кажа.

marilyn
09-29-2012, 20:12
Вие на колко сте години? Щото тя история е като все едно 13 годишен я е писал.

BlizeR
09-29-2012, 22:13
дай й еликсира... /сарказъм

IseeDEADbodies
09-29-2012, 22:38
А къде са Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ь У и Я ? В следващия епизод ли ще влязат в кадър ?

Psyko Nuts
09-29-2012, 23:22
''За една неразрешена любов....'' Само като го прочетох и си помислих, че черпиш вдъхновение от ''Забранена любов'' :D

sqrl
09-30-2012, 07:44
Мразя турски сериали. 500години достатъчно са ни били !!!!

IseeDEADbodies
09-30-2012, 08:21
Кой е споменал термина "турски сериал", където и да било ? оО

bwef
09-30-2012, 11:04
На колко години стееее ????

Anichkaxxwee
09-30-2012, 11:14
Ако може да дадете съвети как да и привлека вниманието ( да се влюби в мен ) което още ми звучи абсурдно...;хххх

Не можеш насила да я накараш да се влюби в теб.

Казала ти е, че просто иска да забрави бившия си. - какво по-точно от това
Недей да се занимаваш с нея

Amore-Mio*
09-30-2012, 13:52
Аз не бих се занимавала, когато ясно знам, че тя е с мен, само за да забрави бившия си. И когато тя сама ми е казала, че не ме харесва. Някак, не бих успяла да се доверя някога и така нататък. Ти сам прецени нещата и действията си.