Влез

View Full Version : ако може да ми обясните

just-girl
09-30-2012, 20:28
каква е разликата между клиторен и вагинален оргазъм? сигурно много ще се смеете и ще ми се подигравате, ама наистина не знам и ако може да ми кажете :)

Ivaaaaa
09-30-2012, 20:35
чичо ти гугъл за какво е :D

just-girl
09-30-2012, 20:39
никой ли няма да ми обясни ?

Amore-Mio*
09-30-2012, 20:59
Наименованията нищо ли не ти говорят?

sexblqn
09-30-2012, 21:16
каква е разликата между клиторен и вагинален оргазъм? сигурно много ще се смеете и ще ми се подигравате, ама наистина не знам и ако може да ми кажете :)

При жените има клиторен и вагинален оргазъм. Установено е, че клиторният оргазъм е присъщ на младите момичета, докато зрелите жени изпитват вагинален оргазъм. Пълноценният оргазъм е съвкупност от двете. Към вагиналния оргазъм спада оргазмът чрез стимулиране на Г-точката (който по принцип е най-силен; плитките прониквания, например, въздействат на Г-точката), както и женската еякулация (squirt) също се предизвиква чрез вагинален оргазъм (но за да я накараш да еякулира вече си има и други масажни техники, които работят върху т.нар. "възли на напрежение" и т.н.).
Също, оргазмът се усилва много от предизвикване на контракции на вагиналните мускули от самата жена. Вероятно си чувал от някой приятел за "една мадама дето свършва докато прави свирка". Това се дължи именно на това - контракции на вагиналните мускули (тя може да свърши и както си седи на стола или докато пътува в автобуса, но това вече е въпрос на добре развита сексуалност и себепознаване), не на свирката, но пък е страхотен номер да накара мъжа да си мисли, че толкова я побърква, че чак сама си свършва като го види. Оргазмът може да се предизвика и от стимулиране на Г-точката от външната страна (мястото е началото на венериния хълм; когато се съчетае със стимулиране и от вътрешната страна, усещането е много силно).

DragonLady
09-30-2012, 21:52
Клиторният е по-разтърващият от двата, но вагиналният е по-силен. Поне при мен е така.

sexblqn
09-30-2012, 22:01
Клиторният е по-разтърващият от двата, но вагиналният е по-силен. Поне при мен е така.

(y)

fenkaaa
09-30-2012, 22:36
Чичко Гугъл добре би си свършил работата по този въпрос.Попитай го.

BloodyMeri
10-01-2012, 03:31

:D:D:D:D