View Full Version : Въпрос
Има една в новия ми клас. Яка е и е хубава и ми харесва бая. Бяхме си писали, но тези дни леко ме резна в чата. Та мисълта ми е какво да правя. До преди да започна да и пиша даже не ме заговаряше в даскало. От време на време всякаш ми хвърля по един поглед. Чудя се харесва ли ме или не? Вчера лекичко ме резна в чата, а днес като влизах в стаята се опита да ме спъне. Бях си взел вода и си вървя и си я пия и оная ме видя и каза дай да пия малко, което ме кара да си мисля, че не я е гнус от мене. Не съм и правил намеци, че я харесвам, не съм я и обарвал даже. Мисля тия дни да я изпратя до тях и да се уговорим да излезем нещо вънка. Попринцип не ме бива в любовта, миналата година бях 94 кг, сега съм 68, а съм 8ми клас и преди не бях от харесваните, но тогава поне с нея не се познавахме :) Та какво да правя? Мисля за романтика е малко рано?
А ти като и даваш водата си, сигурен ли си, че тя няма сифлилис/Хепатит и други демоде болести?
не съм я и обарвал даже
Модерният начин да кажеш на някого, че го харесваш. :D
Psyko Nuts
10-02-2012, 17:00
А ти като и даваш водата си, сигурен ли си, че тя няма сифлилис/Хепатит и други демоде болести?
Много правилно, трябва да сме предпазливи в днешно време.
Омг, как каза "Не съм и правил намеци, че я харесвам, не съм я и обарвал даже."
Момче, да ти кажа едно: когато харесваш момиче, НЕ я обарваш. Супер е просташко и е почти изключено да й направи добро впечатление.
Омг, как каза "Не съм и правил намеци, че я харесвам, не съм я и обарвал даже."
Момче, да ти кажа едно: когато харесваш момиче, НЕ я обарваш. Супер е просташко и е почти изключено да й направи добро впечатление.
Именно. :D А той се чуди защо го е резнала в чата.:D
Мисля за романтика е малко рано?
Зависи какво е романтиката за теб. Ако за теб е да я обараш, работата няма да стане.
Amore-Mio*
10-02-2012, 17:31
Детски му работи.
Тя е лигла и не знае какво иска, а ти си ... да не кажа. Това, че е поискала да пие вода - не означава непременно, че нея не я е гнус от тебе. Много хора така си пият.
PyCoKoCkA93
10-02-2012, 18:52
Абе покани я,изпрати я до тях,варианти хиляди,стига да си и симпатичен,ще кротне.Друго ми е интересно на мен:колко си висок и как за една година си свалил 26кг?
titinkaa
10-02-2012, 18:58
Детски му работи.
Тя е лигла и не знае какво иска, а ти си ... да не кажа. Това, че е поискала да пие вода - не означава непременно, че нея не я е гнус от тебе. Много хора така си пият.
+
LeprikonA
10-02-2012, 19:01
не съм я и обарвал даже
Това пред нея го подхвърли и виж ефекта. Ще е много голям.
Има една в новия ми клас. Яка е и е хубава и ми харесва бая. Бяхме си писали, но тези дни леко ме резна в чата. Та мисълта ми е какво да правя. До преди да започна да и пиша даже не ме заговаряше в даскало. От време на време всякаш ми хвърля по един поглед. Чудя се харесва ли ме или не? Вчера лекичко ме резна в чата, а днес като влизах в стаята се опита да ме спъне. Бях си взел вода и си вървя и си я пия и оная ме видя и каза дай да пия малко, което ме кара да си мисля, че не я е гнус от мене. Не съм и правил намеци, че я харесвам, не съм я и обарвал даже. Мисля тия дни да я изпратя до тях и да се уговорим да излезем нещо вънка. Попринцип не ме бива в любовта, миналата година бях 94 кг, сега съм 68, а съм 8ми клас и преди не бях от харесваните, но тогава поне с нея не се познавахме :) Та какво да правя? Мисля за романтика е малко рано?
Значи тя въобще не общува с теб извън интернет и си мислиш, че те харесва? И какво като си и дал вода? Просто е била жадна, това не означава нищо, а това, че не я е гнус от теб - още по-малко, на колко мислиш, че сте на 10? А пък да я обарваш веднага забрави! Всички тука вече ти е казаха, че това е тотална глупост, на никое момиче, каквото и да е няма да и хареса, гарантирам ти го! За това, че ти е хвърляла по един поглед може да си мисли "защо този идиот ме зяпа? :D". Като не си бил от харесваните, така ще си и сега и тя ще го забележи.
ПП. Поздрави треньора си от мен, който ти е помогнал да свалиш 26 кг за една година. :D
Защото наистина ми харесва не съм я обарал и нямам намерението, написах го като действие което не съм направил. Ще видя там да излезем, да я изпратя все нещо ще измисля. А и аз съм към 1.78 отслабнах с намаляване на храната и много фитнес и много километри колело.
пп себе си трябва да поздравя или волята :)
PyCoKoCkA93
10-02-2012, 19:18
Евала за труда и волята. :)
Това ми е от преди http://store.picbg.net/pubpic/85/07/a5058b27ca518507.png
и сега http://store.picbg.net/pubpic/95/87/643ed027a0e49587.png
доволен съм, сега и другия проблем да реша без да го прецакам с някоя глупост ще съм много щастлив :)
PyCoKoCkA93
10-02-2012, 19:28
Браво,браво!Аз съм изумена от огромния резултат,който си постигнал през това време.И най-вече от волята и търпението,което си проявил. :) Ще се намери и момичето за теб,ако не стане с това,ще има и други.
пп себе си трябва да поздравя или волята :)
Кантара. ;) 8)
Eskapel4o
10-02-2012, 21:33
Накарай я да се отпусне като е с теб :)