View Full Version : Как би трябвало да реагирам? И какво да правя?
Two-face
10-03-2012, 13:58
Вчера разбрах, че една моя приятелка, с която си пиша вече повече от година, вече не е девствена./тя е на 18/ Приятелките и я "съжалявали" затова решила да го направи, с човек, към който няма никакви чувства, само, за да не е по-назад. И 6 месеца не ми го е казала. Скарахме се. Казва, че било неприятно, че съжалява много за това, че няма да го повтори, че съм много важен за нея и че ще направи всичко, за да и простя. Уж и простих. Но просто не мога да спра да мисля затова и да ми бъде неприятно. Не мога да спра да си представям как се случва и не мога да си простя, че тогава не съм направил нещо.
Ти какъв си да й се бъркаш в интимния живот?
не мога да си простя, че тогава не съм направил нещо.
Я се стегни.. какво да направиш? Да ходиш да я "пазиш"?! Щом го е направила - значи е искала. Не се бъркай.
Two-face
10-03-2012, 14:13
Ти какъв си да й се бъркаш в интимния живот?
Я се стегни.. какво да направиш? Да ходиш да я "пазиш"?! Щом го е направила - значи е искала. Не се бъркай.
Кой съм? Може би човекът, с който е споделяла неща, които не е казвала на никой друг, човекът, с който си пише абсолютно всеки ден през последните почти две години, човекът, който винаги и е помагал, на който е споделяла всичко.
И аз съвсем ясно си спомням, че точните и думи бяха, че го е направила, защото не обичала да я съжаляват. Което аз лично не свързвам с "желание". Не знам ти как си.
PyCoKoCkA93
10-03-2012, 14:13
Май искаш да ти е повече от приятелка...И поне да беше казал като хората на колко е.Не,че е толкова важн де-в единия случай е малолетна куха лейка,поддаваща се на просташки провокации,а в другия-(не)пълнолетна такава...
IseeDEADbodies
10-03-2012, 14:14
И за к'во толкова те е яд/съжаляваш (и не знам си там к'во още) ? Че не си я наебал ти ? И за к'во изобщо трябва да й прощаваш, нали сте само приятели ? оО Логика - за к'во ти е..
Two-face
10-03-2012, 14:16
Май искаш да ти е повече от приятелка...И поне да беше казал като хората на колко е.Не,че е толкова важн де-в единия случай е малолетна куха лейка,поддаваща се на просташки провокации,а в другия-(не)пълнолетна такава...
Не мисля, че точно ти можеш да обиждаш свиньо дебела.;)
Two-face
10-03-2012, 14:17
Не знам, защо въобще писах тук, вие сте просто едни идиоти. Извинявайте, но как като ме обиждате ми помагате? По-добре въобще не пишете щом единственото, което може да кажете е лична обида към мен.
IseeDEADbodies
10-03-2012, 14:18
Момчето си е написало, на 18 е. Просто като напише ( 18 ) и скобите са слети с числото, 8 и ) правят емотикона 8).
IseeDEADbodies
10-03-2012, 14:18
Не знам, защо въобще писах тук, вие сте просто едни идиоти. Извинявайте, но как като ме обиждате ми помагате? По-добре въобще не пишете щом единственото, което може да кажете е лична обида към мен.
Кой те обижда ? Виж моя коментар колко е възпитан :)
Two-face
10-03-2012, 14:20
Че не си я наебал ти ?
Това е просто върхът на възпитанието.
IseeDEADbodies
10-03-2012, 14:23
Добре, ще се изразя по следния начин :
Яд те е, че не ти се си снушил с нея, а некой друг ?
Не честно, какъв ти е проблема, че момичето е правило секс ? Длъжна ли ти е с нещо ? Гаджета ли сте? Ами не сте (поне така си казал). За какво по-точно трябва да ти се извинява ? Обясни ми, моля те !
TheBeliever
10-03-2012, 14:23
Тя няма за какво да ти търси прошка. Ти не си в правото си да й държиш сметка, без значение колко и какво си пишете. След като сте "просто приятели" интимният й живот не е твоя работа.
Да, постъпката й е глупава и детинска, обидна даже. Но не спрямо теб, а спрямо нея самата.
Two-face
10-03-2012, 14:26
Все едно, аз съм обиден от нейната постъпка.
PyCoKoCkA93
10-03-2012, 14:27
По-полека с епитетите.Никой не те обижда.Просто,наблагям,ОТ МОЯТА ГЛЕДНА ТОЧКА е адски нелепо да правиш нещо,за което самия ти не си сигурен само заради общественото мнение и защото еди-кой си те "съжалявал".Всеки сам прави своя личен избор и СПОРЕД МЕН той не трябва да е базиран на мнението на околните,а на собствените възгледи,разбирания и готовност на човек.В този ред на мисли:явно приятелката ти прекалено много се влияе от чуждото мнение.Съветът ми е да говориш с нея в тази насока.Защото този път е за това(което си е сериозно),следващия ще е за нещо друго.С този начин на мислене занапред няма да може да отстоява мнението и позициите си,дори когато знае,че е права.Затова те съветвам да и говориш в тази насока.Може и да не съм напълно права,но от написаното дотук,виждайки част от пъзела,моите наблюдения са такива.
ПС:Мнението,че искаш да ти е повече от приятелка остава...Ако нямаше по-дълбоки чувства към нея,надали щеше толкова да те интересува сексуалния и живот...
TheBeliever
Защо? И обида ли е или ревност?
IseeDEADbodies
АРГУМЕНТ... :lol: :lol:
Two-face
10-03-2012, 14:36
ПС:Мнението,че искаш да ти е повече от приятелка остава...Ако нямаше по-дълбоки чувства към нея,надали щеше толкова да те интересува сексуалния и живот...
Тя е живее толкова далеч, че едва ли е възможно някога да се срещнем. А ако случайно сте чели това, което съм написал в началото нека отново да ви поясня, че тя е 3 години по-голяма. Така че забравете за тази идея.
Two-face
10-03-2012, 14:37
АРГУМЕНТ... :lol: :lol:
Аргументите са важно нещо, без тях не стават спорове.:)
Това как ти виждаш нещата и как стоят в действителност са две различни неща. И аз мога сега да се обидя на най-добрия ми приятел ,че е правил секс и да започна да се вайкам защо не съм го спряла... Ти изобщо можеш ли да се прецениш отстрани? :?
TheBeliever
10-03-2012, 14:42
Аргументите са важно нещо, без тях не стават спорове.:)
Така е. Но ти в тази тема не си изложил нито един аргумент. Просто заявяваш "обиден съм". А защо си обиден и защо смяташ, че имаш правото да й търсиш сметка - не става ясно.
А това, че е по-голяма и нямате бъдеще заедно, съвсем не значи, че не може да си я харесваш и да се дразниш от факта, че е била интимна с някого.
IseeDEADbodies
10-03-2012, 14:42
Прав си, ама твоите куцат нещо ;]
LeprikonA
10-03-2012, 14:57
Като много дрънкаш, я сподели - някога виждал ли си я на живо?
Не си и никакъв, че да ти дава отчет дори със сто други да е спала.
Two-face
10-03-2012, 15:00
Да обиден съм и не мога да го променя, обиден съм, че тя ми повтаря колко много знача за нея, а 6 месеца е пазила това в тайна от мен. Яд ме е, защото ако ми беше казала тогава, че я съжаляват, може би щях да успея да помогна и щеше да може да изчака до момента, в който е готова, с човек, когото обича, а не просто ей така. Прави сте, аз нямам абсолютно никакво право да и държа сметка, ни най-малко. Но ми е зле, на нея също, защото се чувствам така заради нея, извинява ми се. А когато някой ти се извинява би трябвало да прощаваш нали? Затова говорих за прошка в началото.
Всеки си има глава на раменете. Щом го е направила - значи го е премислила (нейна , повтарям - нейна работа,ако не е било добре обмислено). Това,че не ти е казала също е решение,излязло от същата глава.
PyCoKoCkA93
10-03-2012, 15:05
Съветът ми за данък обществено мнение остава.За останалото се съгласявам с ДъБелийвър. :)
Two-face
10-03-2012, 15:09
Напълно сте прави. Аз съм никой. Нямам никакво право да управлявам живота и.
IseeDEADbodies
10-03-2012, 15:35
По-скоро се замисли ТЯ за какъв приятел те има, щом дори не ти е споделила. И замисли се, заслужава ли си да се трогваш като цяло ?
someonerandom
10-03-2012, 15:46
Не се прави на недоразбран и саркастичен.В конкретната ситуация наистина си никой.Ти си и приятел,и щом тя съжалява за нещо,можеш да я покдрепиш,обаче няма абсолютно никаква нужда да ти се извинява,а ти нямаш каквото и да било право да и се сърдиш и да и държиш сметка,че е спала с някакъв рандъм.
Дотук с извинението.А сега продължаваме:Разбирам ти терзанията.Кофти ти е,че не си бил до нея във въпросния момент и не си я подкрепил/предпазил от такова решение.Сега обаче погледни нещата от друга гледна точка.Тя не е помолила за помощ.Нямало е как да знаеш.И за това също не можеш да си обиден-колкото и да си и скъп,щом тя се срамува от приятелите от обкръжението си,с които е всекидневно,а с някои вероятно и от детските си години-надявам се,не се заблуждаваш,че си и единствен и най-добър приятел на света-защо да очаква нещо различно от някой,когото реално дори не е виждала?
someonerandom
10-03-2012, 15:47
Двоен пост 8-)
Two-face
10-03-2012, 16:03
Добре, признах ви, че всичко, което казахте, е вярно. Какво още искате?!
DisappointedDreamer
10-03-2012, 16:07
Какво по дяволите означава "простих и"? Ти да не си гаджето и? Да не си Господ?
Никак не е трябвало да реагира. Тя не е длъжна да споделя всичко с теб, нито пък е длъжна да пояски "прошка" от теб. Нищо не трябва да правиш. Да я успокоиш, може би, че стореното-сторено, няма връщане назад. Да и кажеш, че всичко е наред, но че не е трябвало да го прави. Да и дадеш съвет за в бъдеще да не повтаря тази грешка.
Two-face
10-03-2012, 16:15
Какво по дяволите означава "простих и"? Ти да не си гаджето и? Да не си Господ?
Никак не е трябвало да реагира. Тя не е длъжна да споделя всичко с теб, нито пък е длъжна да пояски "прошка" от теб. Нищо не трябва да правиш. Да я успокоиш, може би, че стореното-сторено, няма връщане назад. Да и кажеш, че всичко е наред, но че не е трябвало да го прави. Да и дадеш съвет за в бъдеще да не повтаря тази грешка.
Абе вие тъпи ли сте или какво? Казах ви, че наистина е така, че наистина нямам право да я обвинявам, да я съдя, да и прощавам. Толкова ли не можете да го разберете?
DisappointedDreamer
10-03-2012, 16:18
А, аз съм тъпа тогава. Да не би аз да съм идиотът, който бил обиден и изисквал прошка? 'Що не я накара да ти цунка крачката?
Two-face
10-03-2012, 16:29
Да ти си тъпата! Защото ви казвам "сгреших"! Сгреших да се сърдя, сгреших да изискам прошка! Колко пъти трябва да го повторя, за да млъкнете най-сетне!
DisappointedDreamer
10-03-2012, 16:30
На колко години си? Не виждаш ли, че продължаваш да се излагаш?
Нищо чудно, че момичето не е споделило с теб.
Two-face
10-03-2012, 16:33
Мислиш ли, че ми пука дали се излагам? Тук всичко е различно. Тук си правя, каквото поискам.
DisappointedDreamer
10-03-2012, 16:34
Страхотно отношение.
Продължавай, до никъде няма да стигнеш.
Two-face
10-03-2012, 16:44
Сбогом идиоти!
Aeternal
10-03-2012, 16:47
DisappointedDreamer, що се занимаваш? :)
Човека се самообвинява, следователно никой няма право да го съди.
Amore-Mio*
10-03-2012, 19:10
Прекалено се издигаш в небесата.
Дори, уж да ти е споделяла неща, които на друг не е споделила - не означава нещо. Тя сама решава кое да ти каже и кое не. Как да реагираш? Никак. Искала го е - направила го е. И явно не е пораснала достатъчно, щом подтикната от слухове постъпва така. Но си е неин проблема.
heartshapedbox
10-08-2012, 12:22
Филмираш се прекалено..някакво момиче, което не си целувал, прегръщал или дори виждал, мамка му, не е длъжна да ти дава обяснения с кого спи. Точка.
djipsito
10-08-2012, 15:29
големи сте папагали...
mrankoniiii
10-11-2012, 17:51
Ти може да си и приятел да ти споделя всичко , може да си господ , но тя е на 18 не на 10 не можеш да и казваш с кой ще спи и с кой не . Тя си има глава с която си мисли ако е решила , че няма да ти казва значи така е решила , не и се бъркай защото може да спре изобщо да споделя с теб . А не си и никакъв, че да ти дава отчет , може да е спала с още 1000 момчита това си е нейна работа тя питали те ти с кой спиш и какво правиш
EverywhereWithYou
10-12-2012, 19:57
Afgfhfgfhfjkgh брааааааааааааааааааааааа т, ти нормален ли си???!!! Чакай малко! Ако ти е само приятелка, нейните интимни контакти не ти влизат в работата. ГЛАВНОТО в случая е, че на момичето в момента й е гадно от случилото се и ти вместо да я подкрепиш като истински приятел (за какъвто се имаш), ти я караш да се чувства още по-зле! Я, малко се осъзнай кой си и къде се намираш ти в цялата схема... нямам думи
е, кво го нападате. явно е влюбен в нея и я обича. и е загрижен за нея за идиотщината, която е направила.
да, не са никакви, но вие не сте ли ревнували обекта на чувствата си, ако той не е ваш, но се мотае с някви други?
случва се, човек е.
да.. това с искането на прошка не е много окей. сми', можеш да си страдаш мълчаливо без да искаш извинения и всякви други. но явно авторът си пада по малко по-обсебващи отношения. където да се грижи за някоя, а тя да го слуша и да е поласкана от това. и тем подобни
Може да ти е приятелка,но ситуацията е деликатна.Първо ти си момче,второ ако ще и цял живот да си и бил най-добър приятел,сексуалният и живот не трябва да те интересува,пък да не говорим за това да и се сърдиш,че е спала с някой и не ти е казала.
Two-face
11-05-2012, 17:29
Какво по дяволите означава "простих и"? Ти да не си гаджето и?
Да, гаджето съм и.
TheBeliever
11-05-2012, 17:32
Да, гаджето съм и.
Огря ли те вече?
Two-face
11-05-2012, 18:24
Огря ли те вече?
Защо ли очаквах да кажете нещо смислено...
TheBeliever
11-05-2012, 18:25
Пусна темата докато все още бяхте "просто приятели". След месец цъфваш с репликата "Да, гаджето съм й". Какво смислено очакваш?
loveme454
11-06-2012, 18:21
nqkoi mai se e vliubil v dobrata si priqtelkata... :)
DisappointedDreamer
11-06-2012, 18:22
Пусна темата докато все още бяхте "просто приятели". След месец цъфваш с репликата "Да, гаджето съм й". Какво смислено очакваш?
Ъхъ.
Чак си жалък. Толкова ли много ти наранихме егото, че го запомни и реши да се върнеш и да ни натриеш носовете? Хаха.