View Full Version : Има ли повод за притеснение
Здравейте , аз съм на 17години (момче) а приятелката ми е на 15. Преди 2 месеца за първи път правихме секс.Попринцип цикълът и е нередовен предишните 2 подраниха -единият с 5 дни другият с 3 , но този път днес е 28 ден и започвам да се притеснявам. Този месец 3 пъти сме правили секс , първият беше 2-3 дни след края на менструацията,вторият беше между 20-22 ден от месечния цикъл и третия беше преди 3-4 дни. Всичките пъти съм използвал презерватив и съм свършвал отвън.Скъсан презерватив не съм виждал , но не съм и сигурен дали е нямало скъсан.Всеки път между тековете се миех и бършех.Мисля ако до 2-3 дни не и дойде да направим тест?
RainBerry
10-03-2012, 15:17
Нищо чудно да и се е изместила датата на първия ден от менструацията след като е правила секс за първи път, отделно едва ли си е пресметнала колко дни и е менструалния цикъл (не винаги е 28 ), не се притеснявайте толкова. За по-сигурно направете тест, но нали знаеш, че се отразява чак 12-14 дни след рисковия полов акт, та ако го направите след 2-3 дена, едва ли ще е толкова точен. Но пак казвам, според мен няма никакви причини за притеснения, но и не мога да знам какво се е случило ;d :)
Отделно това закъсняване може да се дължи на много неща като : лекарства, промяната на времето, стрес, натоварвания и тн. :) Всяка една промяна може да окаже влияние :)
Само 1 път съм го правил без презерватив и то беше преди месец и 10 дена някъде, но тогава и дойде цикъла всичко нормално , нали неможе да е чак от онзи път , иначе извинете за тъпите въпроси но съм много притеснителен на тая тема ...
Щом не сте късали, а на нея и е нередовен - не се шашкай. Ползвайте си кондоми и тва е.
Psyko Nuts
10-03-2012, 17:27
Следващият път ме викни мене, да ти покажа. :D
Amore-Mio*
10-03-2012, 18:04
Надали е бременна, успокойте се.
Принципно първите месеци, е нормално да има такива промени, ако на нея й е било за първи път. При мен цикъла ми беше нередовен, но след първия път започна да се нормализира и сега си е почти редовен, с +- 2 дена. Иначе тест за бременност се прави 14 дена след рисковия полов акт!
BloodyMeri
10-03-2012, 18:14
Бременна е ,но кво ти пука,тя е на 15!Да излъже че е от друг и ти си чист.Спокич!