View Full Version : Моля за помощ по - мъдрите.
morrison70
10-03-2012, 17:32
Здравейте уважаеми съфорумници. Както повечето тийнове минаващи през своите трудности и аз ще пиша тук с надеждата да намеря решение на проблема си, а ето го и проблема. Като цяло случаят е класически - сиреч в училище има едно момиче по което си падам, но не знам как да я заговоря. Просто няма удобен момент, разминаваме си се по коридорите и това е. Бих искал някакъв съвет от по-мъдрите и опитни във форума за съдействие. Аз съм на 15 тя е на 13. Изключвам интернет пространството като средство за запознанство. На живо държа да е, но мисля, че е странно просто да я спра така насред коридора. Надявам се някаква алтернатива да ми предложите, в която няма да изглеждам като глупак. Сигурен съм, че има стотици подобни теми, но все пак моля ви за помощ и съпричастие.
П.С
Простете ако има правописни грешки.
Здравейте уважаеми съфорумници. Както повечето тийнове минаващи през своите трудности и аз ще пиша тук с надеждата да намеря решение на проблема си, а ето го и проблема. Като цяло случаят е класически - сиреч в училище има едно момиче по което си падам, но не знам как да я заговоря. Просто няма удобен момент, разминаваме си се по коридорите и това е. Бих искал някакъв съвет от по-мъдрите и опитни във форума за съдействие. Аз съм на 15 тя е на 13. Изключвам интернет пространството като средство за запознанство. На живо държа да е, но мисля, че е странно просто да я спра така насред коридора. Надявам се някаква алтернатива да ми предложите, в която няма да изглеждам като глупак. Сигурен съм, че има стотици подобни теми, но все пак моля ви за помощ и съпричастие.
П.С
Простете ако има правописни грешки. Hail Led Zeppelin.
Значи очевидно аз съм най-мъдрият във форума.:D Според мен просто трябва да я заговориш. Ти си на 15 а тя на 13 според мен няма как да изглеждаш като глупак пред нея. :D
morrison70
10-03-2012, 17:58
И все пак какво да и кажа ?
Amore-Mio*
10-03-2012, 17:58
Едно *здравей мисля, че би свършило работа. Не виждам какъв е проблема и защо би могъл да изглеждаш като глупак. Или просто, когато се разхожда по коридорите, да отидеш при нея/да я спреш с думите *аз съм еди - кой си, приятно ми е и си подаваш ръката.
Едно *здравей мисля, че би свършило работа. Не виждам какъв е проблема и защо би могъл да изглеждаш като глупак. Или просто, когато се разхожда по коридорите, да отидеш при нея/да я спреш с думите *аз съм еди - кой си, приятно ми е и си подаваш ръката.
А пък ако не се заинтересува, не изглеждай много разочарован или отчаян, а пък си стой като пич.:D Рано или късно ще се почуди кой е този и следващия път може да ти отвърне.:D
ПП. Не знам какви глупости дрънкам.:D
morrison70
10-03-2012, 18:06
Това със "здрасти" е ясно, но след като се запознаем, стиснем ръце и т.н. какво да и кажа. Точно периода след "здрасти" имах в предвид.
Dark_Heartbreaker
10-03-2012, 18:08
Вие все пак имате ли общи приятели или е било "любов от пръв поглед", без да се познавате, без нищо? Досега изобщо говорили ли сте си? Ако не, просто след часовете, на двора или я спираш и се запознавате, като казваш примерно, че ти трябва някой учебник, да си припомниш за входно или започваш с тема, която знаеш че я интересува. Ако имате общи приятели, излезте в компания и така...
morrison70
10-03-2012, 18:13
Далеч не е любов, а просто я харесвам. Това с входното няма как да стане, защото е с 2год по-малка, иначе благодаря за мнението.
Сприятеляваш се с някой неин приятел.;)
Не се прави на "пич",защото ще ядеш "сопата" психически.
Ако имате общи приятели,след училище заедно да се прибирате това е алтернатива за запознанство.
SHPAIdURmeN
10-03-2012, 22:35
Не се прави на "пич",защото ще ядеш "сопата" психически.
Ако имате общи приятели,след училище заедно да се прибирате това е алтернатива за запознанство.
:D +
ccdesigns
10-03-2012, 22:44
Е викаш там здрасти, как се казваш, кой клас си, на колко си и такива простотии. Квото ти дойде на ум. То па щом ви е срам да се запознавате с хора вече...
Не знам защо си представих следната ситуация: минаваш покрай нея ,ядейки някакъв чипс/снакс ,спираш и я питаш "Искаш ли?" :lol: :lol: Май трябва да се наспя аз вече... :lol:
Учите в едно училище - има куп неща,за които може да я заговориш.. например: "Извинявай, виждала ли си госпожа едикоя си някъде.." и завързваш разговор..
Може и да намериш някой общ познат да ви запознае.
sexa_na_kompleksa
10-04-2012, 08:03
Не го отлагай, запознайте се възможно най-бързо! Недей да се притесняваш, така вероятността да се изложиш нараства. Виж тези статии: как да привлечеш вниманието й: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/29-%D1%84%D0%BB%D0%B8%D1%80%D1%82-%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8/1315-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D 1%88-%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D 1%82%D0%BE-%D0%9C%D1%83-%D0%99 , как да започенм разговор: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/29-%D1%84%D0%BB%D0%B8%D1%80%D1%82-%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8/1279-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80
Издебни да остава малко време до звънеца за часа. Отиди, кажи ѝ "здрасти, може ли да се запознаем". Питай я как е, нещо съвсем незначително. После като бие звънеца, офейкай като ѝ кажеш, че ще се засечете примерно другото междучасие. Така ще видиш как ще ти реагира и струва ли си да измисляш изобщо теми за разговор и да се хабиш :cool:
Просто кажи здравей и се усмихни. Тарантирам ти, че ще се издигнеш със светлинни години в очите ѝ :)
morrison70
10-04-2012, 17:47
Благодаря много !
iwweto98
10-06-2012, 18:55
Съгласна съм с предишните мнения. Няма да изглеждаш като глупак - просто я заговори :)
valdesbg
10-06-2012, 20:41
Ебахти... толкова ли не можеш да вържеш 3 приказки на кръст?
Това с чипса е супер оригиналното :) Аз залагам на него, с две ръце. Дали ще имаш куража да го изиграеш като хората обаче е съвсем друга бира.
mimsssssss
10-07-2012, 03:22
Здравей, Как си, Как се казваш, основното.
Питаш какво прави след училище, споменаваш че има нов филм примерно - нещо по екшън/фантастика, за първа среща драмите не са нещо добро, нито комедии с псувни... Предлагаш и да отидете, ако ти откаже, питаш просто за разходка из центъра/кафе или нещо от сорта.
psychopath
10-07-2012, 10:40
Здравей, Как си, Как се казваш, основното.
Питаш какво прави след училище, споменаваш че има нов филм примерно - нещо по екшън/фантастика, за първа среща драмите не са нещо добро, нито комедии с псувни... Предлагаш и да отидете, ако ти откаже, питаш просто за разходка из центъра/кафе или нещо от сорта.
ако бях момиче щях да се изсмея на такъв подход ;д
идеята е да завърже разговор, а не да изглежда като загорял девствен олигофрен...
трябва да си изиграеш картите, а не като някакъв социопат да отидеш и да я каниш на кино (което винаги ми е било доста ретардско) още на първия разговор на принципа sve ili nista, еми...второто ще да е : )
vas4e3to0
10-07-2012, 13:07
Просто кажи здравей и се усмихни. Гарантирам ти, че ще се издигнеш със светлинни години в очите ѝ :)
+1
Ще се учуди кой си ти и защо, по дяволите, ѝ казваш здрасти, но същевременно ще ѝ е приятно.
Следващото междучасие я спри и използвай някой от по-горните предложения. Например това с чипса. Необикновено и забавно е ;д Но не забравяй facebook-а, колкото и да не ти се иска да го използваш за уреждане на срещи и пр.,все пак е добре да го имаш.
morrison70
10-07-2012, 17:29
Еми ще пробвам тая седмица, ще видим какво ще стане.