Влез

View Full Version : ПЪРВАТА КРАЧКА

sexblqn
10-04-2012, 10:08
Към жените: Правите ли първата крачка към свалка/ секс?
Към мъжете: Имате ли нещо против това жената да е по- активна?

На мен ми се е случвало няколко пъти и не съм забелязала мъжете да имат нещо против, но от няколко години темата е доста актуална и ми се ще да чуя реални мнения по въпроса.

KRAKOMOBILA
10-04-2012, 10:10
Даже напротив - интересно е. Защо да не правят жените първата крачка ? Не е нещо унизително си мисля аз...

sexblqn
10-04-2012, 10:38
Не, че е нещо унизително, просто преди няколко години имаше такива дебати, че жените били станали прекалено агресивни и ми беше интересна и мъжката гледна точка. Вярно е , че в днешно време има много самостоятелни, независими жени с кариера и всичко, но все още им и такива, които разчитат на мъжа до себе си за всичко и ми е интересно кои са за предпочитане?

KRAKOMOBILA
10-04-2012, 10:58
За какво говориме в случая - първа крачка за свалка/секс - или кой трябва да е по-активен в живота жените/мъжете. Уточни се - защото може да се получат различни отговори. :)

sexblqn
10-04-2012, 13:02
Едното предполага и другото, така че...... При мен поне е така.

DragonLady
10-04-2012, 13:20
Да правила съм първата крачка и в двете ( свалка и секс ). Резултата е 10 месечна стабилна връзка :)

xXxPETYAxXx
10-04-2012, 13:51
Дам... Само че, според мен една жена може и да направи първата стъпка, без да е прекалено "агресивна" или настоятелна! Примерно за мен първата крачка всъщност е да покажеш на някого индиректно, че искаш да си с него, а не да отидеш и да почнеш да му се сваляш. Когато ясно покажеш желанията си просто наблюдаваш реакцията на отсрещния и преценяваш, а не да си нахална и да се натискаш, без да имаш представа как те възприема отсрещния!

KRAKOMOBILA
10-04-2012, 14:16
А защо индиректно ? Тоест - ако нещата са малко по-открити не мислиш ли, че ще ти е по-лесно ? ;)

xXxPETYAxXx
10-04-2012, 14:32
Миии не, ако ще се занимавам с някой, трябва да разбира какво искам и без да му го навирам в очите! Под индиректно нямам в предвид нещо скрито, а просто не да отида и директно да му се свалям или да го изнасилвам, нито пък да му кажа "Харесвам те, какво мислиш" :D

KRAKOMOBILA
10-04-2012, 14:35
Е и аз нямах предвид да идеш и да му кажеш "Бе аре да те изчукам, а ?". Но мисля, че няма смисъл и от разни увъртания.. само усложняват нещата. :)

Богиня
10-04-2012, 14:38
Към жените: Правите ли първата крачка към свалка/ секс?

Абсурд!
Тук ще се намерят много форумуващи, които ще те убеждават, че едва ли не в това няма нищо лошо.
Попитай, обаче, един истински мъж какво мисли. Или една жена на зряла възраст.

sexblqn
10-04-2012, 15:12
Аз точно заради това питам мъжете във форума какво мислят. Не говоря естествено да отиде жената и да каже директно "Айде да се е..м". Има си варианти жената да провокира мъжа, без той да се усети и уж той да е направил първата крачка, а всъщност да е тя. Поне при мен така се случи със сегашния ми мъж. Реших, че той е мъжът на живота ми и го провокирах да ме забележи и сам да си признае чувствата. Не виждам нищо лошо в това.

sexblqn
10-04-2012, 15:15
Абсурд!
Тук ще се намерят много форумуващи, които ще те убеждават, че едва ли не в това няма нищо лошо.
Попитай, обаче, един истински мъж какво мисли. Или една жена на зряла възраст.
Не съм на зряла възраст, но не съм и някой тийн аз съм на 26, а той на 29 и не се е оплаквал, даже напротив- един месец след като се запознахме вече живеехме заедно и така вече 3 години без да сме имали някакви проблеми.

Богиня
10-04-2012, 15:17
О, това определено. Не съм разбрала.
Аз това го постигам дори без да сме говорили. С жестове е най-лесно. Но както каза-без мъжът да разбере! :)

sexblqn
10-04-2012, 15:58
За всичко си има методи друг е въпросът, че в днешно време са се навъдили едни малки ....... дето думи нямам.

Богиня
10-04-2012, 16:04
...въпросът, че в днешно време са се навъдили едни малки ....... дето думи нямам.

Абсолютно!

102
10-04-2012, 18:42
Предпочитам аз да съм по-активния.. действа ми хищнически....

marilyn
10-04-2012, 19:04
Ами зависи. Принципно не ми е проблем да поканя някое момче на кафе. Но иначе гледам да е по-завоалирано.. ако сме на маса събрани примерно някви хора... погледи, едно, друго.. и така.

therichbitch
10-05-2012, 19:01
1. АКо аз го харесвам, той мен не, ще бъде смешна ситуацията, в която аз го свалям, а него хич не го боли. Нагледала съм се на такива случаи, жалки са.
2. Ако и той ме харесва, вече ще е направил първата крачка, ако е мъж на място, а не мухльо.

Преди форумните феминистки да ме язядат, нека всеки/всяка се запита. Каква, по дяволите ,причина може да има един мъж, харесващ дадена жена, да я чака нея да направи нещо.
1) мухльо е (вече споменато)
2) иска да му почешат егото (е, да, ама ако то си беше оправдано висико, нямаше да има нужда от такива способи)

Rabalka
10-06-2012, 06:21
За секс не ,но за свирка сама съм клякала....:oops:

bloodyF
10-06-2012, 06:50
за секс-май не, винаги е ставало от само себе си
за излизания и нещо по-сериозно-в момента, със сегашния ми приятел аз направих първите крачки
учудих се на себе си, но да..

chushkopek
10-06-2012, 07:23
Какво значение има кой прави 1-вата крачка? Това със секса не го разбирам съвсем какво ще рече 1-вата крачка, както каза блъди, това става на момента при взаимно желание. Ако ме попитат "искаш ли да правим секс", ще се изсмея.

flamesoulbgr
10-06-2012, 09:49
Според мен мъжа трябва да си е 1вия. Но все пак, трябва да получи одобрение от жената насреща- поглед, жест, и така.

GiveMeLove
10-06-2012, 10:04
Зависи и от мъжа и от жената... :) много е относително.. :)