View Full Version : ПЪРВАТА КРАЧКА
Към жените: Правите ли първата крачка към свалка/ секс?
Към мъжете: Имате ли нещо против това жената да е по- активна?
На мен ми се е случвало няколко пъти и не съм забелязала мъжете да имат нещо против, но от няколко години темата е доста актуална и ми се ще да чуя реални мнения по въпроса.
KRAKOMOBILA
10-04-2012, 10:10
Даже напротив - интересно е. Защо да не правят жените първата крачка ? Не е нещо унизително си мисля аз...
Не, че е нещо унизително, просто преди няколко години имаше такива дебати, че жените били станали прекалено агресивни и ми беше интересна и мъжката гледна точка. Вярно е , че в днешно време има много самостоятелни, независими жени с кариера и всичко, но все още им и такива, които разчитат на мъжа до себе си за всичко и ми е интересно кои са за предпочитане?
KRAKOMOBILA
10-04-2012, 10:58
За какво говориме в случая - първа крачка за свалка/секс - или кой трябва да е по-активен в живота жените/мъжете. Уточни се - защото може да се получат различни отговори. :)
Едното предполага и другото, така че...... При мен поне е така.
DragonLady
10-04-2012, 13:20
Да правила съм първата крачка и в двете ( свалка и секс ). Резултата е 10 месечна стабилна връзка :)
xXxPETYAxXx
10-04-2012, 13:51
Дам... Само че, според мен една жена може и да направи първата стъпка, без да е прекалено "агресивна" или настоятелна! Примерно за мен първата крачка всъщност е да покажеш на някого индиректно, че искаш да си с него, а не да отидеш и да почнеш да му се сваляш. Когато ясно покажеш желанията си просто наблюдаваш реакцията на отсрещния и преценяваш, а не да си нахална и да се натискаш, без да имаш представа как те възприема отсрещния!
KRAKOMOBILA
10-04-2012, 14:16
А защо индиректно ? Тоест - ако нещата са малко по-открити не мислиш ли, че ще ти е по-лесно ? ;)
xXxPETYAxXx
10-04-2012, 14:32
Миии не, ако ще се занимавам с някой, трябва да разбира какво искам и без да му го навирам в очите! Под индиректно нямам в предвид нещо скрито, а просто не да отида и директно да му се свалям или да го изнасилвам, нито пък да му кажа "Харесвам те, какво мислиш" :D
KRAKOMOBILA
10-04-2012, 14:35
Е и аз нямах предвид да идеш и да му кажеш "Бе аре да те изчукам, а ?". Но мисля, че няма смисъл и от разни увъртания.. само усложняват нещата. :)
Към жените: Правите ли първата крачка към свалка/ секс?
Абсурд!
Тук ще се намерят много форумуващи, които ще те убеждават, че едва ли не в това няма нищо лошо.
Попитай, обаче, един истински мъж какво мисли. Или една жена на зряла възраст.
Аз точно заради това питам мъжете във форума какво мислят. Не говоря естествено да отиде жената и да каже директно "Айде да се е..м". Има си варианти жената да провокира мъжа, без той да се усети и уж той да е направил първата крачка, а всъщност да е тя. Поне при мен така се случи със сегашния ми мъж. Реших, че той е мъжът на живота ми и го провокирах да ме забележи и сам да си признае чувствата. Не виждам нищо лошо в това.
Абсурд!
Тук ще се намерят много форумуващи, които ще те убеждават, че едва ли не в това няма нищо лошо.
Попитай, обаче, един истински мъж какво мисли. Или една жена на зряла възраст.
Не съм на зряла възраст, но не съм и някой тийн аз съм на 26, а той на 29 и не се е оплаквал, даже напротив- един месец след като се запознахме вече живеехме заедно и така вече 3 години без да сме имали някакви проблеми.
О, това определено. Не съм разбрала.
Аз това го постигам дори без да сме говорили. С жестове е най-лесно. Но както каза-без мъжът да разбере! :)
За всичко си има методи друг е въпросът, че в днешно време са се навъдили едни малки ....... дето думи нямам.
...въпросът, че в днешно време са се навъдили едни малки ....... дето думи нямам.
Абсолютно!
Предпочитам аз да съм по-активния.. действа ми хищнически....
Ами зависи. Принципно не ми е проблем да поканя някое момче на кафе. Но иначе гледам да е по-завоалирано.. ако сме на маса събрани примерно някви хора... погледи, едно, друго.. и така.
therichbitch
10-05-2012, 19:01
1. АКо аз го харесвам, той мен не, ще бъде смешна ситуацията, в която аз го свалям, а него хич не го боли. Нагледала съм се на такива случаи, жалки са.
2. Ако и той ме харесва, вече ще е направил първата крачка, ако е мъж на място, а не мухльо.
Преди форумните феминистки да ме язядат, нека всеки/всяка се запита. Каква, по дяволите ,причина може да има един мъж, харесващ дадена жена, да я чака нея да направи нещо.
1) мухльо е (вече споменато)
2) иска да му почешат егото (е, да, ама ако то си беше оправдано висико, нямаше да има нужда от такива способи)
За секс не ,но за свирка сама съм клякала....:oops:
за секс-май не, винаги е ставало от само себе си
за излизания и нещо по-сериозно-в момента, със сегашния ми приятел аз направих първите крачки
учудих се на себе си, но да..
chushkopek
10-06-2012, 07:23
Какво значение има кой прави 1-вата крачка? Това със секса не го разбирам съвсем какво ще рече 1-вата крачка, както каза блъди, това става на момента при взаимно желание. Ако ме попитат "искаш ли да правим секс", ще се изсмея.
flamesoulbgr
10-06-2012, 09:49
Според мен мъжа трябва да си е 1вия. Но все пак, трябва да получи одобрение от жената насреща- поглед, жест, и така.
GiveMeLove
10-06-2012, 10:04
Зависи и от мъжа и от жената... :) много е относително.. :)