View Full Version : Една грешка-цял провален живот.
XX_TEDI_XX
10-04-2012, 17:31
Не знам дали това е правилния раздел.Чета тук от доста време и накрая реших да се регистрирам и да споделя моята история.Моля ви да я прочетете и да ми помогнете да реша крайния проблем.Благодаря ви за отделеното време.
Бях на 16 години,приятелката ми ме запозна с едно чудесно момче.Той беше много мил,държеше се с мен като с принцеса.
Ходихме близо месец и той поиска секс.Аз му казах,че още не се чувствам готова,че ме е страх и той каза ок,щом си готова ми кажи.Мислех си,че е идеалното гадже и че с него искам да прекарам живота си.Скоро обаче разбрах тайната му,той беше наркоман.
Преди време ме беше накарал да пуша,а аз не можех да му откажа и приех.Родителите ми не са пушачи,а баща ми ми каза че ако ме види с цигара ще ме убие.
Така до тук не беше нищо лошо.Но след месец той пак поиска секс.Беше вечер и бяхме на купон в къщата му.Отидохме в стаята му и аз бях сигурна,че нищо няма да ми направи.Уви,не беше така.Аз отново му отговорих,че не съм готова,а той каза,че ако не приема ще прати снимката на баща ми.Ядосах се и му се разкрещях.А той ми се нахвърли. Долу разбира се всички бях пияни и никой не чу писъците ми.Представите ми се срутиха на много много парченца.Човекът,който мислех за перфектен ме изнасили.Беше ми за първи път,а той дори не беше нежен с мен.Много задълбочих така че ще разказвам по-кратко.Исках да го зарежа,но той продължи със заплахите,този път обаче не беше за цигарата.Беше ме снимал гола.Бях длъжна да остана с него.ой ме принуждаваше да се дрогирвам,при него вече нямаше не.Правеше каквото искаше с мен.Дори да кажа не,след един хубав бой той правеше каквото си поиска.
След време започна да ми се вие свят,да повръщам.Имах малък брат и знаех какви бяха симптомите на майка ми.Споделих само с най-добрата ми приятелка.Тя отиде купи ми тест и беше положителен.Сринах се.Трябваше да му кажа.Звъннах му и той каза да отида у тях.Позвънях,но никой не отвори,отидох в стаята му и го видях в леглото с някаква руса курва.Реагирах както всяко нормално момиче.Казах му,че съм бременна,а той каза твой проблем.Казах му съвсем спокойно,че или трябва да поеме отговорност пред нашите или да му даде пари за аборт.Тъй като той е богаташче,а аз нямаше как да поискам толкова пари от нашите,щяха да питат защо са ти.Той каза,не ме истересува бебето,върви си го гледай сама.Тръгнах си.Казах на майка ми и баща ми.Баща ми се разкрещя,каза ми че вече съм мъртва за него,хвърли ми един куфар и каза да си събирам багажа.Приготвих си нещата и се изнесох.Баба ми и дядо ми знаеха всичко и ми предложиха да отида да живея при тях.Нямаха пари да ми платят аборта.Баба все ме успокояваше,че не съм виновна аз.Разказваше ми някакви истории.Как тя също забременяла на 16,но отгледала бебето и била много щастлива.Реших да го задържа.Страхувах се,че ще ми се подигравам в училище със корема.Пратиха ме на село,при брата на баба,да уча там докато родя.Намерих много добри приятели,никой не ми се подиграваше,стараех се,много и бях пълна отличничка.Оказа се обаче,че имало някакъв проблем с бебето.Бил причинен от наркотиците.Майка ми се скарала с баща ми,защото мама ме защитавала и се разведоха.Все пак слава богу всичко беше наред.Родих здраво момиченце-Катрин.Върнах се в София.
Завърших с отлична оценка.Баба,дядо и майка ми,дори малкия ми брат ме подкрепяха.Запознах се със страхотно момче.Още като ми призна,че ме харесва му казах,че имам дъщеря,той каза че обича децата.Запознах ги и много си допаднаха.Той много си играе с нея,винаги я разсмива.И сега наистина имам чувството,че той е идеалния.Щом ме прие със дете.
Досега си живеех супер,но миналата седмица.Бащата на детето ми се обади и каза,че я иска.Аз му казах,ти ми каза да се оправям нямаш причина да я искаш.Заплаши ме,че ще ме съди и че ще иска попечителство.Аз не съм можела да и дам образование и нормален живот.А той имал сериозна връзка и можел да и даде всичко.Не знам какво да правя.Тя е най-хубавото нещо в живота ми.Не мога да я загубя.Не съм му казала адреса ми,но сигурно може да ме открие.Моля ви дайте съвет.Искам да запазя дъщеря си.
Това е историята ми,надявам се да успея да я опазя и да остане с нас.Знам,че не мога да и дам всичко.Мога да и дам само много любов,но все пак аз съм и майка,аз изтърпях болката да я родя.Аз изтърпях всичко само и само заради този идиот.Според вас нямам ли по-голямо право да я запазя.
Леле, толкова си силна. Разчувствах се :cry:
Бащата на детето ти е пълен келеш. Бори се за попечителството!
XX_TEDI_XX
10-04-2012, 18:19
Ще се бора,но той е много по-богат.Може да ми я вземе когато пожелае.Трябва да призная страх ме.Раздвоена съм.Ако остане с мен може би ще е нещастна.Аз няма да мога,като порасне да и купувам скъпи дрехи,смартфони,лаптопи и подобни.
Но тя просто не заслужава този човек,знам какво ми причини той и мисълта,че може да го направи и на собственото си дете ме побърква.Не знам да се боря ли за нея или да му я дам.
Говорихме,а той ми каза,че претърпял катастрофа и повече не можел да има деца.Думите "Ти може да си имаш хиляда,защо не ми я дадеш да и се порадвам" постоянно са в главата ми.
Просто не знам какво да правя.
Ако му я дам,съм сигурна че ще е нещастна.Той мрази животни,котки,кучета,всичк .Не може да ги понася.Ние си имаме две котки и тя е с тях от както се е родила.Все ми казва колко ги обича,виждам как ги гушка и им говори,ако отиде при него той няма да и позволява дори да ги пипа.Според него са мръсни и долни животни.
Според вас какво е по-правилно.Да му я дам или да се боря за нея.
Бори се за детето си.Това което ти е казал е ЛЪЖА.Няма начин пази си детенцето.Успех!!!
Няма как да получи попечителство при неговото минало и факта, че те е изоставил. Да не говорим, че дори при нормално обстоятелства закона е на страната на майката. Консултирай се с адвокат, консултацията не би трябвало да е скъпа. Кажи на новият си приятел за проблема и го помоли за подкрепа.
pifiella
10-04-2012, 21:02
Момиче май имаш нужда от психолог!
Първо заради едната снимка си преживяла всичкото това...,не знам аз не разбирам,какъв човек трябва да си,че да се ръководиш от един наркоман и от страха,който изпитваш към баща си...ама айде била си малка,глупава и т.н.
Ама с кой акъл ще я дадеш на един наркоман, няма никакви права над нея,да не си посмяла да си даваш детето без съд!
Когато роди той призна ли я като свое дете(и ако не е,на теб ли я записа),плащам ли е издръжка,някакви документи да имаш,тоя има ли арести някакви,катастрофирал е - пиян ли е бил..?
Ти казваш-Той има пари,ще ми вземе детето и всичко се приключва...Да в България може и това да стане. Но не ми се вярва,че ако не я припознал и до сега не се е грижил за нея+ това,че е и наркоман,някой съд,какъвто и да е ще му я даде!!!Освен,ако на делото не докаже,че ти си с нещо по-лоша от него.
А и защо си тръгнала да търсиш съвети за попечителство в тийнфорум? В бгмама има и такъв подфорум,там има и адвокати,които може да ти помогнат,както и други жени преживели същото.
someonerandom
10-04-2012, 21:11
Това...не мога да го повярвам.Съвсем сериозно искам да си трол.Освен всичко друго в цялата история,не може да има някой толкова тъп и нагъл като него.Той те е изтормозил,зае*ал те е,а сега,след като си се мъчила и си се справила сама(сериозни поздравления за което,между другото),иска "да му я дадеш да се порадва"?
Заслужава си това,че не може да има деца.Не вярвам особено много в кармата,обаче в случая явно е налице.А колкото до съд-това,че си майка,ти дава голямо предимство.Фактът,че те е изоставил-също.За изнасилването по-добре не говори,защото дъщеря ти ще го приеме много тежко,а в съда ще преобладава въпросът защо не е докладвано досега,и няма гаранция,че ще помогне особено.
И направи всичко,за да не получи той детето.На него не му пука за теб,в момента и за нея,просто в тази си сериозна връзка явно иска дете,а не може да си има.Както казах-заслужава си го.
И наистина отиди в бгмама или директно при адвокат,тук едва ли някой е достатъчно компетентен по въпроса.
Destinnie_Lawrencium
10-05-2012, 13:33
Само бих могла да те поздравя за силната воля, която си проявила. Според мен който и да е съд не би могъл да даде попечителство за дете, което той не е признал за свое при раждането му още, не му е изплащал издръжки, не е поискал нито веднъж да види въпросното бебенце нито пък наистина го обича. + това е наркоман, нанасял ти е телесни щети (побоите), изнудвал те е (със снимките) и те е изнасилил. Просто е ПЪЛЕН АБСУРД да получи детето. Също така ти би могла да помолиш сегашният си приятел за подкрепа и да потърсите заедно адвокат и ще видиш, че той няма да ти откаже. КЪСМЕТ !
dimitar_ak
10-05-2012, 13:53
И пишеш за това в тийн форум?!?! Да приемем, че не е фантазия. Детето не е припознато от баща си, а вероятно и не е вече бебе. Бащата няма никакви основания да ти я отнеме, а и всеки съдия би го отсвирил. Виж обратното, да го осъдиш за издръжка можеш.
black pearl
10-05-2012, 14:04
Браво за това ,че си успяла да се справиш с толкова много трудности !!! Не му давай детето в никакъв случай,представи си какво може да стане с нея по нататък с баща наркоман и някаква непозната жена...
Бори се със зъби и нокти имаш много повече причини да остане с теб :) .. Да кажеш какво е станало и успех !
XX_TEDI_XX
10-05-2012, 16:46
Намерих си адвокат.Близка приятелка ми е.Каза,че всичко ще бъде на ред.Но момиченцето ми разбра че баща и е някъде там и иска да го види.И досега ме беше питала,но аз и отговарях че е извън страната и никога няма да се върне.Вече ме е страх да я изведа от нас.Днес е отишъл в детската градина,но не са го пуснали.Директорката ми каза,че един мъж искал да я вземе и че имал позволение от мен.Казал,че и е баща.Но тъй като тя не е с неговата фамилия и никъде не е записано,че той и е баща,не са му я дали.Добре,че това се е случило.Днес ми се обади и каза,че няма нужда от адвокат и от дела,а искал да му я дам скришно,никой нямало да разбере за това.След няколко отказа от мен,каза че ще я отвлече.Тъй като аз по-цял ден съм на работа.Сегашния ми приятел е с нея.Вярвам ме и знам,че ще я опази от каквото и да било.За сега всичко е добре,дело не знам дали ще има,още нищо не е казал.Но съм напълно подготвена и адвоката ми ме обеди,че ще спечеля.Надявам се всичко да е добре.
А до въпросите на другите-никога не я е признал,дори не знаеше че съм родила.5 години не ми се обади,да пита дали е добре.Дали съм се справила,момче ли е момиче ли е. Не знам откъде му хрумна да става баща.Навярно приятелката му иска.Ако я срещна единственото което ще и кажа е да не възлага големи надежди,защото може да свърши като мен.
black pearl
10-05-2012, 17:00
Браво!:) Внимавай много обаче...
Цели 5 години да не се поинтересува - не я заслужава !! Няма право да я иска при положение,че се е отказал от нея още в самото начало :)
Doctor_Satan
10-05-2012, 19:16
https://static.prtst.net/asset-proxy/42d09d466d7a0e3527b306c4de63d681d919e371/687474703a2f2f696d672e70686f746f6275636b65742e636f 6d2f616c62756d732f763330372f75736166736167652f7374 6172742d62656c696576696e672d696e2d74726f6c6c2d7468 72656164732e6a7067/http://img.photobucket.com/albums/v307/usafsage/start-believing-in-troll-threads.jpg
https://static.prtst.net/asset-proxy/42d09d466d7a0e3527b306c4de63d681d919e371/687474703a2f2f696d672e70686f746f6275636b65742e636f 6d2f616c62756d732f763330372f75736166736167652f7374 6172742d62656c696576696e672d696e2d74726f6c6c2d7468 72656164732e6a7067/http://img.photobucket.com/albums/v307/usafsage/start-believing-in-troll-threads.jpg
Офф, защо всеки път мислиш, че когато някой публикува тема, с която да си излее мъката вътре и да помоли за помощ, ти си мислиш, че е Трол?!
Doctor_Satan
10-06-2012, 12:29
Офф, защо всеки път мислиш, че когато някой публикува тема, с която да си излее мъката вътре и да помоли за помощ, ти си мислиш, че е Трол?!
Това че тролва не значи че го прави умишлено...Тролване е защото някаква квартална курветина си е изляла помиярският живот в писмен вид, а пък вие веднага като мухи на лайно, се хвърляте в обяснение на житейски ситуации и се правите на квартални мъдреци. И още повече пък да симулирате емоции и съпричастност, когато всъщност се преструвате . Жалка история....
Makenzi97
10-06-2012, 16:32
Грубо, но вярно.
Ако си мислите че някой в интернет го е*е за вас, то живеете в ужасна заблуда.
black pearl
10-06-2012, 16:40
Хах.. Аве хора вий сте изтрещели тотално.. Това,че е възможно да е трол - ок ! Ама нали уш форума е за това когато някой има проблем който може да даде някакъв съвет ... -.-
Защо ли ми се струва, че е толене....
И все пак ако не е ... колкото и да не ми се вярва... заради една снимка да не те хване баща ти, че пушиш си си съсипала живота с някакъв наркоман? Не си направила аборт след всичко и си решила да го родиш? Не са имали пари да ти дадат за аборт, а едно бебе да се гледа по-евтино ли е?
И ако предположим, че всичко е вярно, което си казала, сега се замисляш дали да дадеш детето си на наркоман, който те е изнасилил, зарязал, биел и след 5 години решил да се прави на баща? И ти би оставила детето си при този "човек"?
Nikolcheto24
10-06-2012, 19:42
Абе момиче, май си прекалила с американските филми и сериали!
iziskanmladej88
10-06-2012, 19:55
май ти самата си на синтетика, а не бившия ти...
Направи абсолютно всичко за да я защитиш, дете съм ако искаш приеми съвета ми НО, помисли малко ако я дадеш какво ще стане с живота И а не само живота на детето ти, а и на твоя, ти живееш за нея, то се вижда.Стискам ти палци да я запазиш и в никакъв случаи не даваи съкровището си защото така ще провалиш и неиния и твоя живот !! Не заспивай една нощ, не мисли за грешките си които си направила а мисли как ще ги поправиш ! Това че няма да копуваш на детето ти смартфони и компютри не е от значение !!! Стига да и усигориш място за живеене храна и вода вече ще можеш да се гордееш че си отгледала детето си перфектно ! Аз лично не мога да ти дам добър съвет защото съм едва на 12 години и съм сигурен че още нищо не разбирам но изказах мнението си :)
~The Smile~
10-07-2012, 09:26
Защо ли ми се струва, че е толене....
И все пак ако не е ... колкото и да не ми се вярва... заради една снимка да не те хване баща ти, че пушиш си си съсипала живота с някакъв наркоман? Не си направила аборт след всичко и си решила да го родиш? Не са имали пари да ти дадат за аборт, а едно бебе да се гледа по-евтино ли е?
И ако предположим, че всичко е вярно, което си казала, сега се замисляш дали да дадеш детето си на наркоман, който те е изнасилил, зарязал, биел и след 5 години решил да се прави на баща? И ти би оставила детето си при този "човек"?
Охх..от една страна си мисля,че е тролване,а от друга-че е вярна историята ти. Знаете какви хора има по улиците-дето хващат невинни момичета ,после се задоволяват с тях,изоставят ги и не мислят за бъдещето им...става помия...
Авторке,ако историята ти е истина,не давай детето си на този изрод. Първо,че той не се е позаинтересувал от детето,още в началото-когато е било в утробата ти,а сега пък си го иска. Според мене,той няма да вземе попечителството,защото той е наркоман,пие алкохол и те е отрязал.
~The Smile~
10-07-2012, 09:28
Престани,замисли се малко,че може и да е истина!
Doctor_Satan
10-07-2012, 10:18
Историята изглежда точно копие на не един холивудски филм. Просто мирише на трол от километри.
Добре, може и да не е умишлен трол... В такъв случай ето моето мнение:
Авторката е малоумно същество, задето се е оставила да я манипулират по такъв твърде очевиден начин.(Затова и се усъмних че е трол) . И естествено в това няма нищо лошо, защото тъпи наивни момиченца винаги ще има и точно на това разчитат хора като въпросното момче. Човекът си е направил кефа, защото е видял възможност да го направи. Никой не е карал авторката да се занимава с този, още повече пък след като е видяла какъв е всъщност. Ако имаше поне малко акъл и характер, щеше да потърси помощ от институции, от приятели, или сама щеше да се справи с проблема си. Но тя се е оставила в ръцете на един наркоман... Да търси причините за това което и се е случило, само и единствено в себе си. Разбирам че тогава още е била малка и наивна, но всеки си носи кръста. Докато има балами, ще има и тарикати.
Колкото до въпросното дете, ако бащата вече не е наркоман, и има по-стабилно имуществено състояние, то според мен той има право на това дете.Не знам защо всеки се хвърля в подкрепа на авторката, само защото сте чули неината версия на случилото си, или поне така както тя го е видяла. Също доста често момиченцата си измислят такива истории за изнасилвания и злоупотреба с тях, когато ги е яд на собствените им провали, и трябва да прехвърлят вината на друг. Аз бих желал да чуя версията на бащата, защото винаги има и друга гледна точка. А единственото ми заключение от поста на авторката е че тя е тъпа. И това, как да кажа, някакси не е в подкрепа на неините думи и виждане върху нещата.
Но до последно си запазвам версията че това е трол, просто това което е написала ми се струва напълно нереално и измислено. В такъв случай, отказвам се от горе-написаното, ииии.... 7/10 успешен трол!
Nam3less3
10-07-2012, 12:35
Аз си мислех, че момичетата харесват лошите момчета.
Щях да се хвана да пиша някакъв коментар, ама прочетох следното:
Историята изглежда точно копие на не един холивудски филм. Просто мирише на трол от километри.
Добре, може и да не е умишлен трол... В такъв случай ето моето мнение:
Авторката е малоумно същество, задето се е оставила да я манипулират по такъв твърде очевиден начин.(Затова и се усъмних че е трол) . И естествено в това няма нищо лошо, защото тъпи наивни момиченца винаги ще има и точно на това разчитат хора като въпросното момче. Човекът си е направил кефа, защото е видял възможност да го направи. Никой не е карал авторката да се занимава с този, още повече пък след като е видяла какъв е всъщност. Ако имаше поне малко акъл и характер, щеше да потърси помощ от институции, от приятели, или сама щеше да се справи с проблема си. Но тя се е оставила в ръцете на един наркоман... Да търси причините за това което и се е случило, само и единствено в себе си. Разбирам че тогава още е била малка и наивна, но всеки си носи кръста. Докато има балами, ще има и тарикати.
Колкото до въпросното дете, ако бащата вече не е наркоман, и има по-стабилно имуществено състояние, то според мен той има право на това дете.Не знам защо всеки се хвърля в подкрепа на авторката, само защото сте чули неината версия на случилото си, или поне така както тя го е видяла. Също доста често момиченцата си измислят такива истории за изнасилвания и злоупотреба с тях, когато ги е яд на собствените им провали, и трябва да прехвърлят вината на друг. Аз бих желал да чуя версията на бащата, защото винаги има и друга гледна точка. А единственото ми заключение от поста на авторката е че тя е тъпа. И това, как да кажа, някакси не е в подкрепа на неините думи и виждане върху нещата.
Но до последно си запазвам версията че това е трол, просто това което е написала ми се струва напълно нереално и измислено. В такъв случай, отказвам се от горе-написаното, ииии.... 7/10 успешен трол!
И повече няма какво да кажа. Абсолютно съм съгласен. Мога само да добавя:
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lltzgnHi5F1qzib3wo1_400.jpg
Nam3less3
10-07-2012, 12:51
мхм
http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/290/100/a49.png
Doctor_Satan
10-07-2012, 13:24
http://media.tumblr.com/tumblr_m9cmpkWG8D1ro9tsg.gif
hrisito0o
10-07-2012, 17:03
Не е трол.За бога бях на 16,колко мозък съм могла да имам.Само аз знам какво съм преживяла и при това,което ми преживяваше.Ако го бях отрязала можеше да му убие без да му мигне окото.Щом мислите,че е трол.Добре,знаете ли колко искам това да не беше истина.Но за жалост е и няма какво да направя.
Все пак за тези които ми повярваха,той се отказа от детето,като разбра че съм си намерила адвокат.
Все пак аз все още не съм зрял и възрастен човек,защото на моите години,момичета би трябвало да се забавляват и да правят грешките които аз направих преди доста време.Вместо това,аз стоя и отглеждам дете.Знам много добре,колко лесно щеше да е да бях направила аборт.Но така убивам един живот,едно дете което може би иска да се роди.Замислете се,ако вашите майки и бащи бяха направили това сега вас нямаше да ви има.Така че според мен постъпих правилно,вашата гледна точка може да е напълно различна,но аз така мисля.
XX_TEDI_XX
10-08-2012, 17:22
Трол е
Doctor_Satan
10-08-2012, 17:59
Трол е
Хахахаха, знаех си аз.....
Сега като видя колко сълзливи мърши са си изписали простотиите " Съчувствам ти" , "Пази си детето"....... Хаххахахахха.... Епичен трол приятелю, епичен.....
http://prikachi.com/images/165/5207165c.gif
~The Smile~
10-12-2012, 11:57
Трол е
Браво! Просто БРАВО!!! Защо лъжеш така?! Лъже и няма срам! Даам...имаше нещо гниличко тука...ама и аз се хванах на тъпотиите ти! Измислила си тоя трол ,че да ни пробваш,а?!?
Smiley smile
10-16-2012, 17:30
Аз не се хванах.Ясно е,че е трол.Ама не я виня.Половината от форума тролват.Не знам защо,сигурно си нямат работа и тръгнали да лъжат по форумите.
TheBobqk
10-18-2012, 06:48
Намирисва. Стига си тролила, защото аз подобно нещо не пожелавам дори на хората, които не харесвам. Стига си си измисляла и излез от филмите.
Amore-Mio*
10-19-2012, 06:36
Ти добре ли си?
Каква майка би била тогава, ако дадеш собственото си дете на някакъв наркоман, който не веднъж ти е причинявал психическо и физическо насилия. Законът е на твоя страна, направи всичко възможно, не давай детето си. Ще я съсипе, а мисля, че не искаш това.
Иначе това със заплахите и разните му глупости - не вярвам, провокира те просто да му го дадеш без съд. Поне така мисля.
Doctor_Satan
10-19-2012, 10:33
Ти добре ли си?
Каква майка би била тогава, ако дадеш собственото си дете на някакъв наркоман, който не веднъж ти е причинявал психическо и физическо насилия. Законът е на твоя страна, направи всичко възможно, не давай детето си. Ще я съсипе, а мисля, че не искаш това.
Иначе това със заплахите и разните му глупости - не вярвам, провокира те просто да му го дадеш без съд. Поне така мисля.
Оле Боже!!!! Ти направо счупи стрелката на тъпометъра.... Човека вече си каза че е трол. То бива да си тъпа ама чак толкова....
казваш, че е наркоман, правят му изследвания, намират 5 тона гняс в кръвта (ако не се е изчистил) и попечителство чао ;)
HollyGolightly
10-22-2012, 04:40
Трол е
Чак ме е жал като гледам колко ви е скучно на някои хора.
phoeniX_boy_BG
10-22-2012, 13:43
Тролололол
http://media.photobucket.com/image/troll%20face/cristian_caga/Blogger%20Photos/Blogger%20Photos%202/trollface.png?o=449
Трол е
То си личеше още в първия пост...
Поздравление , разчуства ме та ти си много силна ! Гордей се със себе си ! Хайде успех за напред и дано да нямаш повече лоши моменти ти заслужаваш най -доброто !
~The Smile~
10-28-2012, 12:41
Поздравление , разчуства ме та ти си много силна ! Гордей се със себе си ! Хайде успех за напред и дано да нямаш повече лоши моменти ти заслужаваш най -доброто !
Абе,ти не четеш ли постовете на другите?!?!? Очевидно това е трол! И тя си призна!
Alchemist
10-28-2012, 12:51
Axaxaxa miki miki axaxa
Doctor_Satan
10-28-2012, 14:09
Хаха, как вика поздравление все едно нещо хубаво се е случило.... :D
NqkfaNikakva21
10-28-2012, 23:20
Аххаахах, е, не ... ахахахха
смяяятай
толкова ли си нямате работе, бе, хорица? :Д
~sweeettt~
12-24-2012, 13:27
оф..
~sweeettt~
12-24-2012, 13:29
ддз моеж да етрол моеж и да не е