Влез

View Full Version : проблем при мастурбиране

letinova
10-05-2012, 07:47
Здравейте, още като бях девствена свикнах да се задоволявам под душа използвайки струйка вода или с вибриращ епилатор и почти никога не съм използвала ръка... Проблемът е, че вече водя нормален полов живот и имам проблем със свършването, наех се една вечер да се задовявам с пръсти за да разбера какво ми харесва и да го покажа на моето момче, но нищо.. така и не успях да свърша, дори не ми беше толкова приятн :( възможно ли е да съм свикнала на другия вид стимулация и зятова да не мога да свърша само от пръсти? И моля за някякъв съвет... :(

amorsito
10-05-2012, 07:58
Внушила си си. Освен това, когато го правиш с момчето, което обичаш ще забравиш да мислиш за това, какви техники те задоволяват и удоволствието ще си дойде от само себе си.

dimitar_ak
10-05-2012, 09:44
Не опитвай сама. Повече ефект ще има, ако търсиш какво ти е приятно докато сте двамата. Ако ти харесва клиторна стимулация няма нищо срамно да се докосваш и докато той е в теб.

xXxPETYAxXx
10-05-2012, 09:50
Доколкото разбирам от скоро водиш полов живот, така че според мен е нормално да не стигаш до оргазъм още. Просто не търси проблем в себе си, защото това те кара да се притесняваш излишно, следователно и да не можеш да се отпуснеш напълно.

bilqnavod
10-05-2012, 09:54
Мисля че притесненията ти за безпочвени. Когато мине известно време ще започнеш да изпитваш по-голямо удоволствие. А сегашните ти кахъри ще останат в миналото.

missmee
10-05-2012, 11:05
И аз съм в абсолютно същото положение.... Не ми харесва особено да се задоволявам с пръсти сама, иначе клиторно ми харесва и си свършвам. Но преди да започна половия си живот мастурбирах доста често и сега някак си приятят ми не може да ме накара да свърша, може да е и от това, че не се отпускам достатъчно..незнам

twilight_fangirl_92
10-05-2012, 11:37
Пробвала ли си да пушиш трева преди секс? Може би ще ме заклеймите за този съвет но ако имаш проблем с отпускането това е наи-добрия вариант. Аз лично винаги свършвам страхотно силно, когато съм напушена

katov
10-06-2012, 16:48
Да си дойдем на думата ! :)

mrankoniiii
11-01-2012, 17:07
Внушила си си. Освен това, когато го правиш с момчето, което обичаш ще забравиш да мислиш за това, какви техники те задоволяват и удоволствието ще си дойде от само себе си.

+1