Влез

View Full Version : Номер2 Болка по време на секс.

don't say anything.
10-05-2012, 18:11
Видях, че има такава тема, ама проблемът не е същият. Пак става дума за братовчедка ми. Сега ще ви обясня каквото разбрах от нея. Казва, че я боли корема докато го правят с приятеля й. Не самото проникване, а после. Описа ми болката като все едно имала мускулна треска на яйчниците (за пръв път чух такова определение, ама казвам го така,както тя ми написа). Отделно не са го правили с презерватив последния път, ако това има някакво значение. Да ходи ли на гинеколог? Кажете някакви предположения. Засега тя мисли, че има шанс да е Аднексит. Другото , което може да има значение, е че го правят всеки ден, малко грубо казано, ама е прекалено често.
Ще помоля за по-бързи отговори, защото може да има нещо сериозно.

marilyn
10-05-2012, 18:15
Ние няма как да й дадем диагноза. Ако я боли значи може и да е сериозно. Но примерно най-добрата ми приятелка също имаше болка повреме на секс и ходи на гинеколог по тоя повод, казаха й, че просто по някакъв начин й се притискал пикочния мехур и от там идвала болката.
И все пак.. нека се консултира с лекар, несериозно е да очаква да намери лек във форум.

xXxPETYAxXx
10-05-2012, 19:13
И на мен ми се е случвало това, но 1-2 пъти, а не всеки път. Отдавах го на интензивността и продължителността на акта, но ако е всеки път така не знам. Може и да има проблеми с яйчниците, да иде на гинеколог то и без това е хубаво да отиде на профилактичен. Но да не забрави да си вземе направление от личния, иначе е скъпичко.

BloodyMeri
10-05-2012, 19:32
Хах при мен пък се е случвало докато го правим в кучешката и момчето да почва да го боли корем.Сменяме позата и му отминава след известно време.Случвало се е при двама с които съм го правила,така че явно не е случайно.А мен ми е било такова едно странно на корема ,когато съм правила анален секс пак в кучешката.Нз що?!

cyclops
10-05-2012, 20:19
Ходила ли е на гинкеколог? По принцип някои гинекологични проблеми могат да доведат до болка в корема по време на секс. Доколкото знам раничка на шийката на матката е един от тях. Естествено няма как да гадая. Може да е съвсем безобидно, но го казвам защото при такъв тип болка трябва да се посещава лекар.