mads13
10-06-2012, 08:27
Здравейте ! Запознах се с едно момче,някъде средата на април.. Започнах да изпитвам някакви симпатии към него.. Бяхме доста близки приятели и ето че на 10 юни тръгнахме.. Връзката ни успя да издържи до средата на август.. Та през този период,чувствата ми адски много се увеличиха.. Личеше си,че и той изпитва нещо към мен,но никога не бях убедена колко силно е то.. Карахме се доста често,защото чувах,че си пада по други момичета.. Той твърдеше,че не е така и че все слушам другите.. Всичките му приятели го оставиха,защото бяха против нас,но на него не му пукаше и продължаваше да бъде с мен.. Аз му бях най-дългата връзка,споделял ми е семейни неща,които никой друг не знае.. Един от приятелите му ми каза,че ако се разделим и той и аз ще си възстановим отношенията с много хора.. Но въпросното момче,по което си падам нямаше и намерения да се разделяме,личеше си,че не го интересуваха останалите момчетата.. Август месец започна да се отдалечава,търсех го,пишех му във фейсбук,но нищо.. Накрая ми написа `Нищо не е станало..Просто си счупих ръката и бях в болница` .. Което беше пълната простотия,защото пратих леля му ( която е на нашите години ;д - 13 ) и тя ми каза,че му няма нищо.. След целия филм ми писна и го зарязах и без това всички бяха против.. Толкова объркано ми беше.. Той започна да се държи грубо,да мe обижда по снимки.. Блокирах го.. След като започнахме учебната година,в училище ме обижда също.. Точно преди 2 дена,успяхме да се сдобрим.. Сприятелихме се в фб,но пък исках да излезем вчера след училище и му се обадих и той ми вика `нали знаеш,че няма да дойдеш с мен` .. Иначе в училище се държи добре,казваме си `Здравей`,вече не ме тропа,хвърляме си погледи,които от негова страна изглеждат доста притеснителни и не знам какво могат да значат.. Но разбрах,че си има приятелка.. Вчера са излизали и заради това може би не е искал да ходя с него.. Приятелките ми ми казват,че по погледа му си личало,че все още изпитва нещо.. ;х Какво да правя ? Имам ли все още някакъв шанс,не съм спирала да го харесвам.. Мен лично не ме интересува дали някой ще ме намрази и кой ще е против нас,защото истинските ми приятели ще са до мен.. Просташко е да се опитам да ги скарам,защото по принцип мога,той я лъже за някой неща.. Но как мога да разбера дали има чувства,как да се сближа с него.. Да показвам ли какво изпитвам или да изчакам.. До сега,който ме пита дали го харесвам,казвам не,само най-близките ми знаят истината..Мога ли да върна някак си тръпката и да разбера,как вижда той нещата?! Моля ви без нападки,че съм много малка,да не изпадам в такива работи и т.н. Благодаря предварително на всички,които могат да ме посъветват ! :)