PDA

View Full Version : Нашите не ме пускат никъде!

venchetooyy
10-06-2012, 11:31
Здрвейте, на вси4ки тийнове. Проблема ми е, 4е мама и тате не ме пускат да излизам, най-ве4е, като по4нахме у4илище. По4ти на 15 съм имам брат по цяла седмица го гледам и му помагам, помагам вкъщи винаги никога не правя обратното на това, което ми кажат нашите, имам доста добри оценки, но мама и тате ма пускат най-много за 1 или рядко 2 4аса, ако закъснея след 7 или най-късно 7 и 30 има кавга. Незнам какво да правя, моля помогнете, ако искате.

Doctor_Satan
10-06-2012, 17:39
>Отиваш в някой супермаркет.
>купуваш въже, чували, гумени ръкавици.
>Взимаш нож от вкъщи.
>Убиваш родителите си докато спят!
>Използваш закупеното за да прикриеш следите и да се отървеш от телата.
>......
>Вече си свободен да правиш каквото искаш.

justmee19
10-06-2012, 17:44
Почти на 15 си,нормално е да не те пускат. Но пък чак до 19:30 да си у вас, раничко си е.Поговори с тях да те пускат поне до 20:30.Мисля,че на твоята възраст не трябва да излизаш до по-късно. :)

BrainlessROCKBABY
10-06-2012, 17:48
>Взимаш нож от вкъщи.
>......

daguq did i just read

Makenzi97
10-06-2012, 18:09
Здрвейте, на вси4ки тийнове. Проблема ми е, 4е мама и тате не ме пускат да излизам, най-ве4е, като по4нахме у4илище. По4ти на 15 съм имам брат по цяла седмица го гледам и му помагам, помагам вкъщи винаги никога не правя обратното на това, което ми кажат нашите, имам доста добри оценки, но мама и тате ма пускат най-много за 1 или рядко 2 4аса, ако закъснея след 7 или най-късно 7 и 30 има кавга. Незнам какво да правя, моля помогнете, ако искате.
Аз КаКВо да НаПРаВя? Да Те оСиНоВЯ? ИлИ дА НаБиЯ вАШиТе?........
Ползвайте ги тея мозъци по предназначение бе, хора.....

heartshapedbox
10-08-2012, 13:18
>Взимаш нож от вкъщи.
>......

Пхаха :Д

gugenceto2
10-08-2012, 18:14
Ами поговори с тях. Или просто се примири :X

kitty02
10-11-2012, 06:24
>Взимаш нож от вкъщи.
>......
ОМG :lol:
Изкарвай няколко дена добри оценки, подреждай си стаята, помагай в домакинството - отиди на пазар, събери малко прах, зареди миялната машина (ако имате такава) .. След това поговори с тях за по-късен час и ще очакваш резултата ;)

bilqnavod
10-11-2012, 07:44
Не те пускат, защото държат на теб, не искат да ти се случи нещо лошо. Според мен не можеш да направиш нищо на този етап освен да чакаш да пораснеш.

pepochko
10-11-2012, 07:50
пич нямат ти доверие ;) спечели си го! и аз допреди 2 години бях така, макс. до 8часа на вънка :D а сега съм на 14 и заради вечерният час трябва да се пребирам в 10 най късно . а и наще до толкова ме пускат

PullMeCloser
10-11-2012, 18:11
^ За какво доверие говориш, бил си на 12, някак нормално е да те пускат до 8, дори и да ти имат цялото доверие на света :Д

Nikolcheto24
10-11-2012, 19:15
Много се дразня като ги видя тези теми.Какво за Бога очакваш да направим ние?!А ако някой ти даде съвет, перфектно знаеш, че ще от рода на "поговори с тях", "спечели доверието им"...

pepochko
10-11-2012, 20:23
^^ хахааххахаха ее баси съвета :D :D :D

HollyGolightly
10-18-2012, 04:51
Малка си, пука им за теб, колкот и да им обясняваш, че вече си голяма, няма да помогне. Примири се.

Бтв ако някой ден видя почти 15 годишната си дъщеря с аватар като твоя не само, че няма да я пускам никъде ами и достъп до интернет няма да има.

mrankoniiii
11-02-2012, 14:58
Говори с тях , кажи им че могат да ти имат доверие и поне събота и неделя да те пускат до 20:30 .

~sweeettt~
12-24-2012, 13:23
не си ли с езмаислял/а че с етревожат да си до късно по улиците...макар че те пускат само за 1-2 часа по - добре поговори с тях или смао смайка ти / баща ти помоли ги да те пускат от към 3 - 4 часа ил итам колкото искаш до към 7- 7:30 абе сикам да кажа да те пускат следобят до уговореният час и вече да си правиш каквото решиш...