View Full Version : Какво ми е, бе ?!
psychopath
10-06-2012, 12:38
Постоянно виждам някви ретарди, които са щастливи и започнах да се чудя какво ми има на мен, с какво са повече от мен и защо не мога да бъда и аз щастлив?
В последно време се завъртяха няколко свестни момичета, които обаче игнорирах и прогоних, защото не ми пукаше, предпочитах да се наливам с водка, да перкам амфети и кристали, както и да си избивам комплексите върху хората, които нищо не са ми направили. Толкова ми е изветрял мозъка, че просто не съм си с моето съзнание, някви халюцинации, чувам разни неща, станал съм супер агресивен, краен и не ми пука общо взето за нищо, нито университет, нито момичета... нищо. Казах на най-добрата ми приятелка, че ще я пребия и изнасиля...развалих си отношенията с много хора. Единствената ми утеха е в свнщините, простотиите и антисоциалните прояви, но това не променя факта, че се чувствам нещастен и самотен.
А преди не бях такъв, бях щастлив, добър във всичко, с което се занимавах, държах се добре с хората, спортувах (дори професионално се занимавах със спорт преди), бях влюбен, отнасях се с момичето като с принцеса, бях по-щастлив от всякога...бях шибан рицар в 21ви век!
Просто исках да си излея душата, докато чакам да дойде поредната вечер, в която ще се пръсна и ще ми е хубаво...поне до сутринта. : )
Млади господине, никога не съм комуникирала със явно скромната Ви персона, но ми изглеждате един психично лабилен млад мъж. Иска ми се да Ви дам някакъв съвет, или поне да Ви кажа, че животът Ви ще се оправи, но не мога. За съжаление, сте достигнали фазата в живота си, в която всичко е изгубено. Остава Ви само да живеете в едно мрачно ежедневие.. Не, почакайте, има и друг вариант-въпреки,че дори не знам името Ви, бих могла да се прежаля и да Ви отвлека.
Dagichka
10-06-2012, 13:06
*виртуална прегръдка*
доста познато чувство, макар (и слава богу) да не съм стигнала до амфети и сякви синтетични шитни. мисля, че точно те са ти главния проблем и те карат да се чувстваш така. иначе, че хората са лайна - да, такива са. но има и някъв къс процент останали свестни и добри хорица, които ще те направят щастлив ^^ и си личи, че и ти си от тоя малък процент, просто малко си кривнал от тоя път.. но щом вече си осъзнал проблема, като нищо можеш и ще се оправиш. ^^
psychopath
10-06-2012, 13:10
Имаш потребността да се грижиш за някого и да правиш чуждите проблеми и свои, това ли е причината да искаш да ме отвлечеш. :D
Глупаво е да бягаш от проблемите по този начин,но всеки сам избира как да го направи.Бях забелязала ,че имаш понякога доста груб език,избягвай го.Мисля,че под маската се крие нещо,което очаква да бъде обичано.Не е късно отново да се почувстваш щастлив,стига самият ти да си го позволиш.
Всеки се чувства самотен,тъжен и пренебрегнат понякога ,но не позволявай това да се внедри в ежедневието ти.
Destinnie_Lawrencium
10-06-2012, 13:20
Звучи като сценарий за филм с името ''Няколко начина да живеем мъртви'' или нещо от сорта .. ;/ Чак ме изплаши ;д
psychopath
10-06-2012, 13:32
Каква е връзката с грубия език?
Май маската се превърна/оказа действителността обаче...
mlakniwe
10-06-2012, 13:47
http://forgifs.com/gallery/d/205040-1/Stage-walking-fail-girl.gif
paradosou
10-06-2012, 14:09
"Ако погледнеш в черна дупка, тя също почва да се взира в теб." 8-)
Сериозно, не знам дали тва е моментно, или вярно си в кофти период, обаче е крайно време да престанеш.
Имаш натрупана агресия явно, излей я. Викай, крещи, отиди в някоя зала и поблъскай, пусни си някакво много хард парче...(пр. http://www.youtube.com/watch?v=kIBeYoP9Wi0)
После почни малко по малко да си възраждаш старите хобита. Вложи се в нещо и го прави със страст, просто нека да те поглъща и да ти доставя удоволствие. Щом си в университет - учи, навлез наистина дълбоко в материята, почувствай се уверен и знаещ, мотивирай се. В един момент ще си припомниш усещането да си истински доволен от себе си.
Излизай повече, ама без тия саморазрушителни истории, включващи покъртителни количества алкохол; нека си бъдат човешки излизания. Идеята е да разпуснеш, пък и така няма начин да не се запознаеш с доста нови хора, не малък процент от които ще си заслужават вниманието.
Въпросните момичета, които напоследък са се завъртяли край теб може наистина да са били свестни, но практиката показва, че само тва не е достатъчно, трябват привличане и интерес. Не се самообвинявай, че си ги отблъснал, така си го усетил просто; ако някоя истински ти беше харесала, мога да се обзаложа че тая тема нямаше да бъде пусната, понеже вниманието ти щеше да е ангажирано със съвсем други неща, вероятно и в един момент щеше да се почувстваш влюбен и такаМ. :)
LeprikonA
10-06-2012, 14:35
Като за начало спри с амфетите. Сериозно.
И послушай paradosou - започни да възвръщаш старите хобита, не се наливай с алкохол вечер, не отблъсквай моменталически хората най-вече. Опитай се поне малко да ги допускаш до себе си, позаинтересувай се от тях, все някой/някоя трябва да е интересен/интересна.
Все едно започваш на чисто. Осъзнаваш си, че не ти е щастливо, ами тогава направи нещо по въпроса. Клиширано звучи, ама това е положението. Няма кой да се появи да ти подритне задника и да ти вкара съществуването в пътя, ако не си го направиш ти.
Мисли си, че ще ти стане по-добре поне мъничко.
yamaha436
10-06-2012, 14:50
Като за начало спри с амфетите. Сериозно.
И послушай paradosou - започни да възвръщаш старите хобита, не се наливай с алкохол вечер, не отблъсквай моменталически хората най-вече. Опитай се поне малко да ги допускаш до себе си, позаинтересувай се от тях, все някой/някоя трябва да е интересен/интересна.
Все едно започваш на чисто. Осъзнаваш си, че не ти е щастливо, ами тогава направи нещо по въпроса. Клиширано звучи, ама това е положението. Няма кой да се появи да ти подритне задника и да ти вкара съществуването в пътя, ако не си го направиш ти.
Мисли си, че ще ти стане по-добре поне мъничко.
Консултация с психолог със сигурност ще има по-голяма полза.
psychopath
10-06-2012, 15:02
"Ако погледнеш в черна дупка, тя също почва да се взира в теб." 8-)
Сериозно, не знам дали тва е моментно, или вярно си в кофти период, обаче е крайно време да престанеш.
Имаш натрупана агресия явно, излей я. Викай, крещи, отиди в някоя зала и поблъскай, пусни си някакво много хард парче...(пр. http://www.youtube.com/watch?v=kIBeYoP9Wi0)
После почни малко по малко да си възраждаш старите хобита. Вложи се в нещо и го прави със страст, просто нека да те поглъща и да ти доставя удоволствие. Щом си в университет - учи, навлез наистина дълбоко в материята, почувствай се уверен и знаещ, мотивирай се. В един момент ще си припомниш усещането да си истински доволен от себе си.
Излизай повече, ама без тия саморазрушителни истории, включващи покъртителни количества алкохол; нека си бъдат човешки излизания. Идеята е да разпуснеш, пък и така няма начин да не се запознаеш с доста нови хора, не малък процент от които ще си заслужават вниманието.
Въпросните момичета, които напоследък са се завъртяли край теб може наистина да са били свестни, но практиката показва, че само тва не е достатъчно, трябват привличане и интерес. Не се самообвинявай, че си ги отблъснал, така си го усетил просто; ако някоя истински ти беше харесала, мога да се обзаложа че тая тема нямаше да бъде пусната, понеже вниманието ти щеше да е ангажирано със съвсем други неща, вероятно и в един момент щеше да се почувстваш влюбен и такаМ. :)
Блъсках (бокс), на китарата започнах да дрънкам по малко, излизам си...г/д всеки ден - дискотеки, партита и т.н, но човешките излизания не ми стигат и ми става кофти, запознах се с много нови хора, немалко готини при това, в това число и момичета.
Имаше привличане и интерес, но наистина аз преебах нещата по един или друг начин... ще видим де, ако мога ще оправя нещата.
psychopath
10-06-2012, 15:08
Психолог не виждам как ще ми помогне...
Иначе не, че не допускам хората до себе си, напротив, просто...не знам и аз
Wednesday666
10-06-2012, 15:11
Добре, има ли някаква причина да си станал такъв? Нещо го е провокирало, не ми се вярва цялата тази промяна да е дошла ей така от нищото.
Иначе - спри с вредните вещества. Те решават проблема само временно, няма нужда дори аз да ти го казвам, и сам го знаеш. Според мен ти решението на проблема го знаеш и сам, без да е нужно целия форум да ти пищи на главата. Но или ти липсва решителност, или те е страх от нещо. Което и от двете да е, дори и въобще да не съм права за казаното - ти имаш нужда от промяна. И то много радикална. Защото всичко това започва да вреди. Не само физически, ами и психически. Просто се превръща в един страшен бич, който после трудно се премахва.
Върни се към старото си Аз. Може да е трудно, може да не го искаш, но май е нужно.
Започни да имаш доверие на хората, поне на тези, които са го заслужили.
Бъди по-грижовен и най-важното - наркотиците и всички такива помии .. Не ти правят услуга.
djipsito
10-06-2012, 22:06
Радвай се, че имаш напредък. Поне знаеш къв ти е проблема и кво искаш. Сега трябва да почнеш да работиш върху себе си.
Въпроса е имаш ли желание.. Ако нямаш желание нищо и никой няма да може да ти помогне, колкото и опити да се правят.
Успех.
bilqnavod
10-06-2012, 22:44
Добре, има ли някаква причина да си станал такъв? Нещо го е провокирало, не ми се вярва цялата тази промяна да е дошла ей така от нищото.
Да и на мен ми е интересно. Аз не те съжалявам. Животът е такъв, какъвто човек си го направи. Следователно нещата биха могли да се подредят, НО ЗАВИСИ ОТ ТЕБ! И не ми казвай, че няма как да стане, защото за всеки проблем има най-малко 2 решения, а предполагам, че твоите може да са повече. Пожелавам ти да се оправиш, да погледнеш живота от друг ъгъл, да намериш нови ценности или да си възвърнеш старите. Приятелите няма как да си върнеш, но винаги можеш да си намериш нови. Всичко е в твоите ръце!
Кво да ти кажа брат не ми е жал за теб, сам си го избрал
psychopath
10-07-2012, 10:22
Иначе - спри с вредните вещества. Те решават проблема само временно, няма нужда дори аз да ти го казвам, и сам го знаеш. Според мен ти решението на проблема го знаеш и сам, без да е нужно целия форум да ти пищи на главата. Но или ти липсва решителност, или те е страх от нещо. Което и от двете да е, дори и въобще да не съм права за казаното - ти имаш нужда от промяна. И то много радикална. Защото всичко това започва да вреди. Не само физически, ами и психически. Просто се превръща в един страшен бич, който после трудно се премахва.
Върни се към старото си Аз. Може да е трудно, може да не го искаш, но май е нужно.
Започни да имаш доверие на хората, поне на тези, които са го заслужили.
Бъди по-грижовен и най-важното - наркотиците и всички такива помии .. Не ти правят услуга.
Всъщност всичко започна след кофти раздяла...колкото бях щастлив преди, толкова не съм сега. : )
Но не е само това, напоследък кофти неща се случват като цяло. Аз даже не "бягам" от проблема, просто се разнообразявам, разсейвам, забавлявам се, а тогава кофти мисли няма. Решението на проблема не се крие в наркотиците, нито в спирането им...по какъв начин ще се почувствам щастлив, ако спра да си правя кефа? Иначе нямам проблем с тях, нито зависимост, нито го правя прекалено често...
Старото ми Аз малко умря... но как по-точно да се върна към старото ми Аз, дори не мисля както преди?
Доверие имам на някои хора, вярно доста по-малко са от преди, но поне знам, че е доверие доверие. Не мога просто така да започна да имам доверие на хората, трябва да го спечелят и заслужат.
Аз не се съжалявам, просто не се чувствам щастлив. : )
NomNomNom
10-07-2012, 10:33
Сейм хиър, само че аз съм затрупана от работа, не комуникирам с никого, ако комуникирам - създавам конфликти, последния път, като имаше хора у нас, натроших всички чинии и чаши + счупих всичко, което видях в кухнята, залях ги с мляко и веро, и след това се успокоих, изчистих и легнах спокойно.
Имаше двама младежи, но не ги искам. Никого не искам. Не халюцинирам, но имам бели петна.
Та, може би ще мине, поне се надявам, че ще мине, защото усещам, че въпреки, че правя много неща, вече не съм мила и прекрасна, а съм малко чудовище.
Наспамих ти темата, вече моа си хода.
Wednesday666
10-07-2012, 10:41
Така, никъде не казах, че бягаш от проблема.
Добре, разнообразяването и разсейването колко време траят? Ти сам го каза, до някакво време забравяш за всичко. И после какво? Връщаш се отново към това. Но до кога? Не случайно хората казват, че забравянето не води до решението.
Окей, майната му на старото ти Аз.
Изгради си ново.
Помисли какъв човек искаш да си. Кое качество най-много цениш в себе си, как искаш да се държиш с останалите и какво искаш да получаваш.
Аз точно това исках да кажа, за доверието става дума. Сигурно не съм се изразила както трябва, съжалявам за което.
Целта на изказването ми беше следната - исках да кажа, че решение на проблема има. Поне повечето пъти има. Но ти трябва да го откриеш сам. Дали ново хоби, ново обкръжение от хора, евентуално нова любов или каквото и да е - все трябва да има нещо.
Колкото до причината - разбирам те на 100%, но смяташ ли, че промяната ти е помогнала по някакъв начин? На мен ми се струва, че виждаш много добре колко много ти е навредила. Значи е време нещо да се промени.
psychopath
10-07-2012, 11:03
Разбира се, че не помагат тези неща.
Що се отнася до новото обкръжение от хора, покривам го на 110%. Тупането не прави разликата, винаги мога да спра да го правя, както и за изграждането на новото ми Аз, помислил съм какъв искам да бъда - искам да си правя кефа, без да има разни драми и филми.
Само частта с новата любов нещо не я виждам...
FuckedUp
10-07-2012, 12:32
Само частта с новата любов нещо не я виждам...
За т'ва те съжалявам искрено.
Nam3less3
10-07-2012, 13:00
Колко си зле пък се чудиш с кво другите били повече от тебе.
SisiStrange
10-07-2012, 14:38
Ами стегни се. Промяната няма да дойде с чужда помощ. Щом не си харесваш живота, оправи го. Не са силни тези, които могат да ме набият с една ръка или могат да оживеят след свръх доза, а тези, които знаят кога да спрат и да станат достойни за уважение. В момента не мисля, че си такъв. Спри боклуците, започни отново да учиш, намери си старите хобита, спортувай пак. Чети. Отдели се от хората, които ти пречат да бъдеш свестен. Любовта я остави за после. Справиш ли се с всичко това, тя сама ще си дойде.
Aeternal
10-07-2012, 14:54
Лигльо. Имаш достатъчно пари и време за алкохол и редовни срещи с кака Ани и се оплакваш. Първо отблъскваш хората, после се вайкаш че няма любов около тебе. Като ще правиш глупости стой зад тях.
psychopath
10-07-2012, 21:29
Ами стегни се. Промяната няма да дойде с чужда помощ. Щом не си харесваш живота, оправи го. Не са силни тези, които могат да ме набият с една ръка или могат да оживеят след свръх доза, а тези, които знаят кога да спрат и да станат достойни за уважение. В момента не мисля, че си такъв. Спри боклуците, започни отново да учиш, намери си старите хобита, спортувай пак. Чети. Отдели се от хората, които ти пречат да бъдеш свестен. Любовта я остави за после. Справиш ли се с всичко това, тя сама ще си дойде.
Винаги мога да спра, когато поискам, не е като да се друсам всеки ден от обяд... това няма да направи разликата, нито простотиите, не е в това въпроса. Като бях свестен и ми пукаше...накрая пак гризнах дръвцето. : )
Не се оплаквам, не се самосъжалявам, дори се чувствам и толкова нещастен...по-скоро просто не чувствам нищо...