View Full Version : Искам да имам брада ?
supernaturalx
10-06-2012, 14:32
Значи искам да имам брада по лицето(от бакенбардите надоле,бузите,брада към мустаците)?
За момента имам само малко при бакенбардите мустаците и брадата и изобщо не е хубаво само загуба на време.
Та исках да питам ако някои има някаква идея как да брадясам целия ако може да споделите с мен .
Пробвах със цялото лице на контра но не стана, пробвах със секи ден бръснене и така не стана .. ако някои има идея ако може да я сподели с мен :)
Мерси предварително :)
artfrombong
10-06-2012, 14:44
Отрежи си от косата и почни да лепиш.
darkPaladin
10-06-2012, 14:44
като се бръснеш как искаш да имаш брада?
не се бръсни просто е
TheBeliever
10-06-2012, 15:06
като се бръснеш как искаш да имаш брада?
не се бръсни просто е
Не, бе, на момченцето са му пораснали 5 косъма на кръст, и се чуди как да си сгъсти "брадата".
Авторе, като пораснеш ще имаш брада. Сега каквото и да правиш няма как да ти изникне.
mlakniwe
10-06-2012, 15:11
Не мога да разбера защо всички искат да имат брада? Кво толкова виждат в това-много по-яко е да нямаш и да те мислят за малко момченце
Makenzi97
10-06-2012, 15:25
Приложи органичен лосион от кучешки или кравешки произход....
За какъв *мъжки полов орган* са ти тея космаци по лицето, вземи си намери нещо смислено за вършене вместо да се занимаваш с простотии.
lamer4e7o
10-06-2012, 18:51
Не мога да разбера защо всички искат да имат брада? Кво толкова виждат в това-много по-яко е да нямаш и да те мислят за малко момченце
Просто е: Искат да са с брада, за да се мислят за големите бараби, както правят повечето момчета в днешно време.
Иначе не е много хубаво и да си на 20 и да нямаш още брада. Някакво неестествено е, поне за мен.
Известната поговорка гласи: "Седи грей са на гъзО си!"
KadifWerewolf
10-07-2012, 14:04
Ген, или имаш или нямаш
ти мозък нямаш за косми ревеш
Ще имаш, ще имаш. Аз брада още на 14 имах, хаха. И на мен ми беше голям кеф, ама сега като я гледам и пипам как е на 4-5 дена, направо лошо ми става. Като брадясам стабилно и минавам за 23-годишен, при все че ми остават 3 месеца до 18. Не си мисли, че брадата ти носи само суперлативи. Навярно искаш да имаш, за да я поддържаш по определен начин - за съжаление, това е много трудно. Трябва всеки ден да я оформяш. Отделно, трябва да се бръснеш на най-много седмица, защото след това започваш да приличаш на клошар. Твой си избор, според мен всичко е до ген.
ти мозък нямаш за косми ревеш
Най-добре казано :D :D :D
Мисли за това дето ти е между ушите сега, зае*и брадата, тя с времето ще си дойде.
MaLyKoLiU
10-07-2012, 22:50
След време ще искаш да нямаш брада... много е досадно да трябва да се бръснеш на 2 дена... да не говорим за всеки ден...
Аз едвам издържах една седмица като бях отпуска преди месец... не се търпеше и приличах на клошар... Да не говорим после колко трудно се обръснах, понеже на всеки 1см самобръсначката се задръстваше и започваше да скубе...
georgi12
10-09-2012, 10:13
Хората искат да нямат брада , че им е омръзнало да се стържат всеки ден , този иска да има ...
Doctor_Satan
10-11-2012, 20:00
На правилното място си писал. Ще ти помогна веднага. Преди и аз имах този проблем. Метода ми не е много известен, затова повечето не го приемат на сериозно, но който го е изпробвал, доволен е останал. Значи трябва просто да мажеш местата, където искаш да имаш брада с горчица всяка сутрин веднагал след ставане и да не я махаш поне 5-6 часа. Тества по много прост начин. Сигорно знаеш химичния състав на горчицата. Повечето е ГМО, но има и доста важен структурен белтък, който е важен за разтежа на човека. Този белтък се поема от тялото през кожата, ако престои върху нея няколко часа(процеса е бавен). Та като се намажеш с горчица поемаш този белтък и ускоряваш растежа на брада. Ще ти отнеме само няколко месеца, докато си гъст като джунгла! Марката не е важна, но аз винаги препоръчвам ДЕРОНИ! Не забравяй след 6 часа да измиеш лицето си, за да не ходиш цял месец с ненужните ГМО-остатъци по лицето си. Аре със здраве, дано да съм ти помогнал!
http://prikachi.com/images/93/5368093B.gif
10/10
stunkaaaaa
07-14-2015, 23:02
Ем, наистина горчицата стимулира оксоямването, другото е тривитаминол-вит а , вит д3 и някъв др, забрайх. Но от горчицата ще видиш промяна след седмица и нещо, мажеш всеки ден по половин-един час. И се бръсни на контра.