View Full Version : Как да я зарежа ?
kingwizard
10-07-2012, 07:12
Добре, всичко започна вчера.Запознах се с едно момиче във Facebook и започнахме да си пишем.Решихме да излезем.Още на 1вата среща тя ме ухапа по врата закачливо и не спря да ме прегръща и целува.А съм чувал, че ако стане бързо, ще свърши бързо.Моля кажете как да я "отрежа" без да я нараня, преди да е станало сериозно ?
valdesbg
10-07-2012, 07:13
Ахахаха удряй по чсто злобарки и играй WOW или квото е модерно в момента.
Psyko Nuts
10-07-2012, 08:09
http://galeri.uludagsozluk.com/14/obvious-troll-is-obvious_48606.jpg
djipsito
10-07-2012, 08:41
Не разбрах.. искаш да я отрежеш, само щото си чувал, че ако стане бързо, ще свърши бързо ?! И не искаш да свърши бързо, за тва искаш да я отрежеш преди да е станало ?! Т.е - искаш да свърши бързо ?!
Така де, що искаш да я отрежеш ?
О,Боже?!
Ами,ако това е единствената причина поради ,която искаш да я оставиш,просто и го кажи.Не вярвам да иска да се занимава с човек като теб,отново. : )
heartshapedbox
10-07-2012, 11:41
Защо ще я зарязваш?
FuckedUp
10-07-2012, 12:18
Защо ще я зарязваш?
Прекалено е агресивна за него сигурно.
Не разбрах.. искаш да я отрежеш, само щото си чувал, че ако стане бързо, ще свърши бързо ?! И не искаш да свърши бързо, за тва искаш да я отрежеш преди да е станало ?! Т.е - искаш да свърши бързо ?!
Така де, що искаш да я отрежеш ?
и аз питам...?
xXxPETYAxXx
10-07-2012, 15:03
Ми по-принцип наистина поведението й не е много обещаващо, защото от първата среща да ти налита е доста...ъм...странно, но пък какъв е смисъла да я режеш?
Ти какво искаш? Някоя, която да иска да се омъжи за теб след време, да имате деца, дом и прочие? Не ти ли е малко рано за много сериозни връзки?
90% се оплаквате, че не можете да срещнете по-разкрепостено момиче, което се впуска в авантюри, а другите, които срещате такива не ги искате? Мъжка логика...
А защо ще я зарязваш?
Амии кажи й нещо от сорта на: "Според мен нищо няма да излезе между нас, не сме един за друг, губим си взаимно времето." В повечето случаи върши работа!
Ако тъй и тъй ще я зарязваш, я ми кажи фейсбука и.:D
Amore-Mio*
10-07-2012, 19:30
Ти си , извинявай много, но тъп.
В началото сте, не сте се опознали - нищо, а вече тръгна да я зарязваш. Поуспокой се малко. Доверие много на народните поговорки да нямаш. Всеки човек си е индивидуален, все пак .
bilqnavod
10-07-2012, 21:58
Ти сериозно ли? Една среща нищо не значи. Защо се задълбочаваш толкова. Няма да я нараниш повярвай - от едно виждане не е възможно да възникне чак толкова сина любов. Просто и кажи истината открито без да ти пука.
valdesbg
10-07-2012, 21:59
Ма вие верно ли решихте че тва е сериозна тема?
Common sence, anyone?
embraceme
10-07-2012, 22:15
хахаха хапи я и ти вееее ,вземи си вилица и нож следващия път,покажи и как се прави !!
А съм чувал, че ако стане бързо, ще свърши бързо.
Това за секса ли си го чувал?
heartshapedbox
10-08-2012, 11:52
Това за секса ли си го чувал?
:D
mrankoniiii
10-11-2012, 17:57
Просто и кажи , че нямаш никакви чуства и , че ако иска да сте само приятели добре е дошла , но ако иска нещо повече няма да стане и готово кво толкова го мислиш