PDA

View Full Version : съвет ...

neshty
10-07-2012, 09:35
Здравейте!Искам просто да споделя моята история със вас и ако може някои да ми каже защо така се получава :) Така ... аз ходя с едно момче вече 4 години . Той казва,че ме обича адски много както и аз него разбира се.Той все има някакъв ангажимент или някаква причина и се виждаме веднъж седмично .Ако аз му звънна ще се чуем ,а той почти не се сеща да ми звънне ...А като му кажа,че искам повече внимание започват мрънкания,че не може и има много работа и т.н. А да живеем заедно или за брак и деца дума да не става ... Едва ли не виждаме се само веднъж седмично правим секс преспиваме заедно и на сутринта той пак има работа и историята се повтаря от начало ... Според вас каква може да е причината за това безразлично държание

Blab
10-07-2012, 09:49
и сама добре знаеш;

xoxi
10-07-2012, 09:53
Че наистина има работа?
Колкото и да ни се иска, светът не се върти само около нас.

neshty
10-07-2012, 09:56
Че наистина има работа?
Колкото и да ни се иска, светът не се върти само около нас.

Да така е ... но толкова ли е сложно да отделиш един цял ден на гаджето си ?

xoxi
10-07-2012, 10:32
Понякога да.

NomNomNom
10-07-2012, 10:44
Да така е ... но толкова ли е сложно да отделиш един цял ден на гаджето си ?
Била съм и от двете страни.

Иии, и двете страни са просто отвратителни.

1.Той нямаше кой знае колко работа, само университет, но всяко едно нещо го правеше, че е толкова важно, сякаш е президента и трябва да му се кланят. И, виждахме се, доста, но не толкова, колкото аз исках, а аз цялото време си давах за него.

Разделихме се. Чувствах се много добре, започнах да имам време за себе си, и да правя хиляди неща.

И сега ..

Появи се един мъж, аз исках просто да се разнообразявам с него, но той искаше да задълбочи и започна да се опитва да ми влиза в пространството ..
Спрях да говоря с него.

Появи се един младеж, и той се опита да се набърка - още си говоря с него, но загубих желание да го виждам, защото единственото, от което имам нужда е, веднъж- два пъти седмично да съм с някого, който емоционално е като мен - да не си говорим много, просто да има емоции.

И това е.
Сложно е да отделиш цял ден. Ако го имах този ден, щях отдавна да го дам на семейството ми. И на мен ми зададоха подобен въпрос индиректно, и това последва - отидох си у нас, да видя нашите.

Просто, личното време в един момент става много.. лично и важно. И сега разбирам бившия, лошото е, че съм станала много по-зле от него в това отношение.

xXxPETYAxXx
10-07-2012, 11:59
Ох, милата, 4 години са много време. Нормално е да искаш да прекарвате повече време заедно. Прецени сама дали има смисъл от тази връзка, защото колкото и да се обичате, понякога чувствата не са достатъчни.

FuckedUp
10-07-2012, 12:16
Свършен факт сте. Така ми се струва, де.

Azoria
10-07-2012, 13:24
Има ли желание - има и начин. Колкото и работа да има ,ако ти отделя време само за едното преспиване... :?

neshty
10-07-2012, 15:27
Вече не знам какво да направя и как да се отнасям ... Обичам този човек повече от всичко,но наистина понякога чувствата не са достатачни ... Да вярно е ,че когато сме заедно се държи перфектно,но искам повече внимание ... знам ли .. понякога си мисля,че причината е в мен :)

marilyn
10-07-2012, 15:34
Принципно може да си има и друга. Предполагам това биха си помислили повечето хора.
А може и наистина да няма време. Има хора, които наистина работят много и един цял ден ако можеха да отделят...
Сигурно се чувстваш пренебрегната, но има и хора, които не могат да отделят цялото си свободно време (ако имат такова) само на един човек. И аз не мога. Имала съм гаджета, които искаха.. но си държах на своето. И сега не мога, други са ми приоритетите.. понякога за приятелите си време нямам, с които съм израснала и сме прекарали години наред заедно... а какво да говорим за гадже. Просто се опитай да го разбереш. :)

neshty
10-07-2012, 16:02
Опитвам се ... обаче понякога нервите ми не издържат ...

Amore-Mio*
10-07-2012, 19:29
Някак сте си свикнали, поулегнали сте и дори, едва ли не, се приемате за даденост. В един момент това е напълно нормално, като се погледнат всичките тия 4 години. В друг, обаче, се изисква един сериозен разговор и търпение.

bilqnavod
10-07-2012, 22:06
Ако искаш сериозна връзка, евентуално, съвместно съжителство, брак, деца по- добре се замисли дали искаш да е с този човек, защото смятам, че връзката ви няма бъдеще. Съжалявам може да звучи гадно, но така мисля аз? Фактът, че се замисляш и отделяш толкова време и внимание да премисляш всяка една крачка и дейност във връзката ви нещата не са добре. Тормозиш се, знаеш, че нещо не е както трябва. Имаш съмнения. От личен опит мога да ти кажа, че 99% няма да ви се получи. :(

valdesbg
10-07-2012, 22:08
Ауе... толко па елементарна да си че да не се усетиш.... Ама 4 години щом го траеш момъка... за бой си ти.. не той.