Влез

View Full Version : Помощ!

marcipanka111
10-07-2012, 12:08
Здравейте. Покрай приятелки се запознах с едно момче.Започнахме да си пишем. И така излезнахме . Целувахме се и ми призна, че ме харесва, но не може да е с мен, защото държи повече на приятелите си,че не иска сериозна приятелка. С една дума искаше просто да излизаме без да се обвързваме. Излизахме около 3 4 месеца (само се целувахме). И след това спря да ми звъни както и аз на него. Премахнах го от приятели във фейсбук ,от скайп и изцяло от живота си. През лятото ми искаше отново приятелство и аз много мислих и накрая го приех. Започна да ми пише отново и отново се завърна в живота ми. Канеше ме на кафе на разходки, но аз все му отказвах. Една вечер му писах смс. И той тогава каза че много съжалявал за това което бил направил, че искал да ми го докаже. Искаше да излезнем. И аз просто приех. И така излезнахме. Той каза знам, че съм тъпанар съжалявам , че така постъпих с тебе аз наистина мисля за тебе. Но защо ли не му вярвам. Тогава разбрах че когато е престанал да ми звани си е имал приятелка. И на мен ми стана много гадно за което. Не знам какво да направя не искам пак да ме прецака. Такъв човек съм, че винаги вярвам в доброто у хората и почти винаги ме прецакват . Много съм объркана. Дайте ми съвет.

FuckedUp
10-07-2012, 12:14
Mии... прекрати контакт с него както първия път.. примерно?

xXxPETYAxXx
10-07-2012, 15:21
Ми какво да ти кажа, явно не му се е получила връзката. Сега се е сетил за теб, може пък наистина да му липсваш. То човек оценява нещо, когато го изгуби.
Ти всъщност какво искаш? Защо си приела първия път да излизате заедно само, без да сте нещо повече? Поговори си с него, виж какво иска, но и ти си се държала детски, като си го махнала и блокирала отвсякъде.
Не решавай веднага, но го изслушай, момчето поне не те е лъгало, че те обича, а ти е казал ясно, че не иска да сте повече от приятели!

marcipanka111
10-07-2012, 16:50
Той не ми е казвал че ме обича той нищо не ми е казвал какво изпитва към мен. Тази неяснота ми е в повече а не знам как да го накарам да ми каже какво има към мен. Казва само аз не бързам. Не мога да го разбера.

♠Joker♠
10-07-2012, 16:55
Просто оная го е зарязала и са си търси друга, с която да се натиска.

marcipanka111
10-07-2012, 17:04
И аз си мисля ,че е така. Желая от дън душа да го прецакам. Как ?

morrison70
10-07-2012, 17:16
Просто оная го е зарязала и са си търси друга, с която да се натиска.

Да това е единият вариант, но може и наистина да си е променил чувствата към теб. Не може да сме на 100% сигурни и просто така да слагаме етикети.

Psyko Nuts
10-07-2012, 17:44
И аз си мисля ,че е така. Желая от дън душа да го прецакам. Как ?

Единствения начин е, да го отпишеш пак. Той в момента иска да си намери нещо за да топне. 60% от момичетата/жените сте толкова наивни и глупави, да ви се чуди човек.

marcipanka111
10-07-2012, 17:58
Напълно си прав. Нещо за да топне ...не не няма как да стане.Мълвата ''Който пръв се влюби е най-прецакан.'' е напълно вярна. Най-добре е да го забравя.

Psyko Nuts
10-07-2012, 18:06
Напълно си прав. Нещо за да топне ...не не няма как да стане.Мълвата ''Който пръв се влюби е най-прецакан.'' е напълно вярна. Най-добре е да го забравя.

Едит: Ако той се интересуваше от теб нямаше да си хваща друга, нямаше също така и да спира да ти звъни.

marcipanka111
10-07-2012, 18:39
Прав си. Много ви благодаря.!!!

balu4ka
10-07-2012, 18:42
Не ти трябва такъв човек.Занимавал се е с теб,докато си има приятелка.Доста грозно,не мислиш ли ?
Можеш да очакваш всичко от такъв човек.Остави го там където и предният път.

iwweto98
10-07-2012, 18:50
Според мен, не трябва да го отрязваш веднага. Все пак, първия път е показал, че иска да сте повече от приятели, но да не се обвързвате. Може да не е бил готов за приятелка? А това, че е имал гадже, не го прави лош човек -.- Може да се е опитвал да те забрави? Не знам, трябва да поговориш с него, за да разбереш какво да направиш. Все пак, не може да се стигне до извод само от предположения.

Amore-Mio*
10-07-2012, 19:00
Недей да общуваш с него, например?
Ти да не би да си другата, при която ще идва всеки път, когато е сам?

sexa_na_kompleksa
10-08-2012, 08:10
Недей да му го връщаш, тъпо е.

djipsito
10-08-2012, 08:30
Недей да му го връщаш, тъпо е.

Да, недей. Супер тъпо е и детинско.
Моя съвет е да му дадеш втори шанс. Не говори, просто наблюдавай дали тва, което говори съвпада с тва, което прави. Гледай какви жестове прави към теб и преценявай. Ако има противоречия го остави.

Сега не му ходи отзад, нека той да ти покаже колко те иска. Ама не прекалявай де, че да не му писне да се доказва.