Влез

View Full Version : Има ли причина да се притеснявам или не ?!?!

marielabra
10-07-2012, 12:09
С приятеля ми от скоро правим секс , но като правим един път след 10/15 минути пак правим . Правим го без презарватив . Има ли вероятност да забременея , при положение че той свършва извън мен ? т.т От първия път остава ли сперма в него и после като правим пак да идва в мен ?

xXxPETYAxXx
10-07-2012, 12:21
На нас не ни се е получавал гаф, но по принцип има вероятност дори от предеякулационната течност да забременееш. Всичко си зависи от организма и по-скоро от възпроизводствените способности. Има жени, които много лесно забременяват, а има и такива, които колкото и да се мъчат не могат. Не знаем ти от кои си!
Изчисляваш ли си овулацията въобще?

GiveMeLove
10-07-2012, 12:22
Да пикае и да го мие добре .. :)

TheBeliever
10-07-2012, 12:23
Да, има опасност. Да, остават сперматозоиди, особено ако не е отишъл до тоалетна и не се е измил.

Като не ги знаете тези неща къде сте тръгнали да правите секс без предпазни мерки? Сигурно и овулацята не знаеш как да с сметнеш. Ужас.

Ще си строшите главите така.

GiveMeLove
10-07-2012, 12:24
Да, има опасност. Да, остават сперматозоиди, особено ако не е отишъл до тоалетна и не се е измил.

Като не ги знаете тези неща къде сте тръгнали да правите секс без предпазни мерки? Сигурно и овулацята не знаеш как да с сметнеш. Ужас.

Ще си строшите главите така.

Карай бе, аз даже и овулация незнам какво е... :D .. Еми така де, не ми се е налагало да знам ..

DragonLady
10-07-2012, 12:27
Да сперма остава по семепровода! Да пикае и да се мие след всеки тек, ако не искате да ставате родители! Ама като ви гледам сексуалната култура, дето и предеякулационна течност и овулация не знаете какво е, най-добре с презервативи го карайте.

Ivaaaaa
10-07-2012, 12:29
Карай бе, аз даже и овулация незнам какво е... :D .. Еми така де, не ми се е налагало да знам ..

Ако караш на тоя акъл скоро ще ти се наложи да научиш :D

GiveMeLove
10-07-2012, 12:31
Ако караш на тоя акъл скоро ще ти се наложи да научиш :D
Пепел ти на езика! :D

Ivaaaaa
10-07-2012, 12:44
Пепел ти на езика! :D

Сорка не се сдържах :D

marilyn
10-07-2012, 14:37
The Believer е права! Елементарни неща не знаете, седнали да се чукат без гума.... детска работа!

Amore-Mio*
10-07-2012, 20:18
Не се ли изпишква и измива след първия път?
Ако не - има вероятност да се забременее, доколкото знам.

dream1707
10-07-2012, 20:44
То има вероятност да се забременее и въпреки, че е пишкал и се е мил ... ако ще и с белина да си го е заливал.. пак може да се забременее от предеякулационна течност... вярно шансът е малък, но все пак го има

anonymous708973
10-08-2012, 08:55
С приятеля ми от скоро правим секс , но като правим един път след 10/15 минути пак правим . Правим го без презарватив . Има ли вероятност да забременея , при положение че той свършва извън мен ? т.т От първия път остава ли сперма в него и после като правим пак да идва в мен ?

Най-важното правило е да се изпикава след всеки път. Прави ли това, може да минете и без сметки за овулацията.

autumn666
10-08-2012, 17:38
Как така дали е възможно да е останала сперма от първия път?! Той трябва да ходи да се измие след като свърши... Или вие ей така си продължавате?!
Изумявате ме вече...
И да, има някакъв шанс да забременееш. Има т.нар. предеякулационната течност, която се отделя преди момчето да свърши, без той да усети. В нея има някакво количество сперматозоиди, от които също има вероятност да забременееш.
Изчисляваш ли си овулацията изобщо? Надявам се поне това да знаеш какво е.