Влез

View Full Version : Всичко се срина върху мен

sisi002
10-07-2012, 16:31
Добър вечер.
Първо да се представя, момиче на 15 години съм.Преди време писах от профила на моя близка приятелка, поради причината, че имаше много нападки реших да се регистрирам и аз.На скоро завинаги загубих един много скъп човек за мен, от тогава живота ми постепенно започна да спада, самата аз изгубих вярва в него.Търсех причина да се усмихна, спасителна сламка, която да ме зарадва поне мъничко, знаех, че трябва да продължа да живея в името на този човек..опитвах се.Имах планувано влизане в болница..единствената в България. Колкото и глупаво да звучи знаех, че там ще се събера с деца на моите години и ще успея да се отпусна поне мъничко.Така и стана, отидох, неусетно се събрахме цяла групичка - това бяха първите ми щастливи спомени от изминалите дни.Бхяме само момичета, но в последния ден на престоя ми, дойдоха няколко момчета.Исках да се запозная с тях, но уви ен ми стигна смелост.С другите момичета харесахме първично (на външен вид) едното от момчетата - високо, стройно..симпатично, започнахме да минаваме покрай стаята му, но той не проявяваше никакви признаци, че ни забелязва, седеше и гледаше в телевизора захластнасто.Някак си аз го приех най при сърце, може би защото имах нужда от някаква тръпка.На другия ден ни изписаха почти всички от групичката останаха само 2 момичета - едното на моите години а другото малко по-малко.На следващия ден отидох с едно от момичетата, които изписаха да си вземем епикризите.Отидохме докато чакахме се видяхме с другите момичета, а те ни разказаха как вечерта са започнали някаква много странна комуникация с другото момче (не това което аз харесах) - пишели са си белешки и са си ги оставяли на прозорците на стаята.Взех епикризата и всички излязохме навън, в това време "тяхното момче" излезе от стаята си и се запъти към техния прозорец там остави бележка (всичко това виждахме през терасата) когато видях това събрах смелост и го викнах.Дойде долу при нас, запознахме се..той започна да ми праив комплименти..говорихме си..докато приятелките ми му казаха, че съм харесала момчето с което е в стая.Той се качи и каза, че ще го извика.В този момент аз така се притесних, че ми потече кръв от носа..много кръв.. а в това време те идваха..прегърнах ендото момиче и се скрих в нея..стана супер неудобно..Преди да видят, че се случва нещо виждах как той идва усмихва се.. започна да се набира..когато видяха, че има нещо нередно се прибраха.Кръвта спря..седанх и започнах да си говоря с приятелката ми..той седеше на терасата и не спираше да ме гледа...накарах приятелките ми да му дадат листче с фейсбук и скайпа ми.. след това разбрах, че е турчин, и едва ли е разбрал какво точно му давам (въпреки, че знаеше български) до сега седеше само в стаята си и не излзиаше на терасата..Тръгнах си..разочарована от себе си.. отново съдбата ми изигра лоша шега. На следващия ден него щяха да го изписват.Станах рано и отидох там, искайки смао да го видя..защото разбрах, че той живее в Гоце Делчев, Знам само, е се казва Исмет...толкова далеч от мен..Отидох ис ендах на пейката..Излезе на терасата погледна ме усмихна се и се прибра..Сякаш нещо ме караше да отида на входа..когато отидох видях как си отива.. тргнах след него без да виждат с майка му.Стигнаха на спирката, не след дълго се качиха.. знаех, че няма да го видя..единственото на което се надявах е да ме намери в скайп и фейсбук..отново всичко се срина върху мен.. това беше спасителната ми сламка.. не е нужно да обяснявам, че с тогавашната ми албилна психика не бе трудно да се влюбя, в човек, който изглеждаше и беше свестен! Само ако имах още един ден .. да бъда до него всичко щеше да е различно..вече месец по късно не излиза от ума ми.. искам само да го видя, смао да имам някакъв контакт с него, знам, че е невъзможно..знам, че няма как ..просто изгубих вярва във всичко.. Знам, че няма как да ми помогнете и да го намеря..просто ми се искаше да споделя с някой... Благодаря на всички, които си анправиха труда да прочетат историята ми

♠Joker♠
10-07-2012, 16:52
Какъв скъп човек си изгубила? Защо си била в болница? Защо "единствената в България"?

sisi002
10-07-2012, 16:57
Болницата е детска болница по вътрешни болести и я има само в София, повечето деца влизаме за изследвания

notlike
10-07-2012, 17:27
Леле, какво ти се е случило? Да не си имала някакво тежко заболяване? И ако не отварям рана, кой близък човек си загубила?

Amore-Mio*
10-07-2012, 19:09
Знаеш името му - тогава го потърси във фейсбук. Вярно е, че не сте от един град, но поне може да си поговорите и така нататък.

sisi002
10-07-2012, 20:13
Търсих го, но понеже нямам фамилията му излизат много, разбира се прегледах ги , но точно него не открих

Azoria
10-07-2012, 20:24
накарах приятелките ми да му дадат листче с фейсбук и скайпа ми.. след това разбрах, че е турчин, и едва ли е разбрал какво точно му давам

Е това ме разби :lol: Те турците живеят в джунглата, не знаят що е то компютър..

valdesbg
10-07-2012, 20:47
Ъммм всичко хубаво, ама няква питанка има ли?

embraceme
10-07-2012, 22:13
Разбирам те, и аз понякога виждам толкова готини момичета,далече от "кифлите" и просто приятни на външен вид и ми се иска да си поговоря с тях ама все ги срещам по някви влакове и автобуси и ме е срам да им се натреса :D Жалко че си го изпуснала можеше поне да си пишете ,всеки обича да си пише с хора ,които харесва ,външно или вътрешно ^-^

sexa_na_kompleksa
10-08-2012, 07:56
Намери си друг. Този нито го знаеш, нито го познаваш. Това, че изглежда свестен далеч не означава, че наистина е такъв. Пък и е от друг град, мнооого тррудно, почти невъзможно е да се получат нещата между вас.

sisi002
10-08-2012, 08:53
Е това ме разби :lol: Те турците живеят в джунглата, не знаят що е то компютър..

Ще се намери все някой да остроумничи, аман!
Не съм казала нищо такова, имах предвид, че изписването ан скайпа са само някакви букви, коиото едва ли е разбрал за какво му го давам това, камо ли, че е скайпа ми

Azoria
10-08-2012, 09:19
Ще се намери все някой да остроумничи, аман!
Не съм казала нищо такова, имах предвид, че изписването ан скайпа са само някакви букви, коиото едва ли е разбрал за какво му го давам това, камо ли, че е скайпа ми

Ами то когато даваш някаква информация, обикновено казваш и каква е.

fenastz
10-08-2012, 09:21
Намери си друг. Този нито го знаеш, нито го познаваш. Това, че изглежда свестен далеч не означава, че наистина е такъв. Пък и е от друг град, мнооого тррудно, почти невъзможно е да се получат нещата между вас.

Забрави да си рекламираш сайта

♠Joker♠
10-08-2012, 09:34
Леле, какво ти се е случило? Да не си имала някакво тежко заболяване? И ако не отварям рана, кой близък човек си загубила?

И аз искам да чуя отговора на тези въпроси.

thedentist
10-08-2012, 13:33
sisi,писах ти на лично,ако искаш го погледни