View Full Version : Няколко въпроса .. ?!?
LoweShot
10-07-2012, 18:38
Като за начало здравейте!! .. Значи става на въпрос за мен и приятелят ми, вчера правихме секс аз съм на 16 той на 17 и проблема е,че на него не му става ,когато е с перзерватив .. Защо ?!? .. Вторият е ,че съм[бях] девствена и го правихме без перзерватив нямаше нито една капка кръв това нормално ли е и какво означава отворена ли съм или ?!? От първи път възможно ли е да се забременее ?!? .. Смисъл,че аз не усетих нищо да се къса пуква или там каквото става .. ?!? Та той не се изпразни обаче все пак си ни е страх ии възможно ли е аз да съм все още девствена при условие,че нямаше кръв?! ..
П.п - Благодаря предварително на тези,който ще се отзовaт и моля без HATERS .. Ако не ви изнася х-а е от дясната ви страна :) ..
Сексуалната ти култура е под нулата. (пък и неговата също...)
Защо не почетеш малко преди да скочиш пак да правиш нещо, което и ти не си сигурна какво е точно.
Не при всички момичета има кръв. Това, че е проникнал в теб е достатъчно доказателство, че не си девствена. Няма нужда да чуваш пукане, да усещаш късане или да ти светва червена лампа над главата.
От първият път МОЖЕ да се забременее. Какво и от втория, третия, сто и деветия... Ако човек не внимава и е с такава "богата" сексуална култура, възможно е по всяко време да забременее. Пресметни си овулацията (ако знаеш какво е това) и виж в кои дни трябва да си по-внимателна.
И го правете с презерватив!!!
BloodyMeri
10-07-2012, 19:15
Щото пък като гледам тук всички са супер сексуални образовани,някакви гуру на сексуалното образование.Може и да не е отворена или пък да е била от преди това ако се е занимавала със спорт.
someonerandom
10-07-2012, 19:29
Вече в 15-та тема те гледам как само тръгваш да се заяждаш с хората.Авторката наистина няма никаква сексуална култура.
Това дали е отворена или не само по себе си не е показател за това дали е девствена(да не говорим,че както каза хохi,не е задължително да има кръв,нито да я боли).Човек спира да е девствен след първия си полов контакт.Ние момчетата като нямаме какво да ни се отваря,що спираме да сме девствени?
Защо хората си мислят,че от първия път не може да се забременее?Това не мога да го разбера.Какво толквоа различно има в анатомията ви тогава,че според вас да не може да забременеете?
Не му става,докато е с презерватив,защото презервативите не са особено удобни,може да му стяга,а ако не знаеш как да го слагаш(а щом му е за 1 път,той няма откъде да знае) може и да е леко болезнено.Това+притеснение то,което винаги е налице при първи път-трудно да не му поспадне.
BloodyMeri
10-07-2012, 19:35
Напротив зависи от гледната точка.Защото ако е правила някакъв секс различен от вагинален не може да се каже ,че е девствена,но ако е спортувала да кажем била е гимнастичка и химена е скъсан това значи,че е девствена или по твоята логика пак не е щото няма химен?А това дали се заяждам не мисля,че го правя ,защото заяждачите сте вие и само ръсите и лепите необосновани епитети на хората имащи проблеми във форума и не може да различите нуждата от гаврата.
someonerandom
10-07-2012, 19:59
ако е правила някакъв секс различен от вагинален не може да се каже ,че е девствена,но ако е спортувала да кажем била е гимнастичка и химена е скъсан това значи,че е девствена или по твоята логика пак не е щото няма химен?
Аз какво казах?Прочети ми пак поста."Това дали е отворена или не само по себе си не е показател за това дали е девствена.Човек спира да е девствен след първия си полов контакт.Ние момчетата като нямаме какво да ни се отваря,що спираме да сме девствени?" (идея си нямам как да цитирам повече от един пост в новата версия на сайта).
Епитети не ръся,а нужда от гавра си различаваме доста добре.Просто понякога има нужда да си по-директен с някои питащи,че да се осъзнаят.Не може момиче,правещо секс,да ми твърди,че може да забременее 6-7 месеца след контакта,защото зависело от сперматозоидите(най-скорошния случай,не се сещам други сега).Или да ми обясняват,че при първи път няма как да се забременее.За въпроси тип " Презервативът беше здрав,пия хапчета,дойде ми,дали съм бременна??" да не говорим.Има неща,които наистина трябва някой да ти ги обясни,има и такива,дето просто нямаш право да не ги знаеш,особено щом се правиш на голям и се е*еш.Златка що и се смяха,че не знае столиците?
И наистина само се караш с хората.
LoweShot
10-07-2012, 20:00
Амии значи xoxi - Сексуалната ти култура е под нулата .. Еми и така да е нищо не съм казала .. Не мисля,че е нужно всички да се имаме за разбирачи аз не съм от тях .. Вярно от обща култура е хубаво да си го знам това ама .. Утре ще си купя тест за бременност и ще разбера дали съм стискайте палци да не съм :( .. Благодаря ви,че прочетохте и отговорихте на така ЛЕКО тъпите ми въпроси ..
П.п - Понеже четох в интeрнeт,че тест се прави след 2-3 дни утре ако направя проблем ли ще е дали ще отчете грешно или :? .. :(
GiveMeLove
10-07-2012, 20:04
Да нещо се къса, вътре гърми, скоро очаквай да родиш камионче.. :D ..
По темата:
1. Да, могат да те отворят без да има кръв
2. Не му става, защото явно губи част от чувствителността заради гумата.
3. Ако ти го е вкарвал както трябва и докрай /което можеш да кажеш само ти/, значи със сигурност не си девствена.
4. Да, може да се забременее.
someonerandom
10-07-2012, 20:09
Амии значи xoxi - Сексуалната ти култура е под нулата .. Еми и така да е нищо не съм казала .. Не мисля,че е нужно всички да се имаме за разбирачи аз не съм от тях .. Вярно от обща култура е хубаво да си го знам това ама .. Утре ще си купя тест за бременност и ще разбера дали съм стискайте палци да не съм :( .. Благодаря ви,че прочетохте и отговорихте на така ЛЕКО тъпите ми въпроси ..
Вторият пост реално не беше за теб,извинявай,ако си се обидила 8-) Обаче наистина мисли,че да не ти дойде до главата.Много хора правят глупости и си вярват,че няма да им се случи,обаче съм имал случай да се притеснявам от това-е не е приятно.Просто не осъзнаваш напълно в каква степен ще ти преебе това живота,докато не се замислиш,а много хора се замислят прекалено късно.
TheBeliever
10-07-2012, 20:10
Хората, които се ебът, без елементарна сексуална култура, са като шофьор без книжка. Може и да подкараш колата, ама до къде ще стигнеш.
Тестът за бременност ще ти отчете вярно поне две седмици след акта. Така де, не че ти трябва да си "разбирачка", да не би случайно да е твоето тяло. Ама за обща култура.
*facepalm*
BloodyMeri
10-07-2012, 20:13
Аз какво казах?Прочети ми пак поста."Това дали е отворена или не само по себе си не е показател за това дали е девствена.Човек спира да е девствен след първия си полов контакт.Ние момчетата като нямаме какво да ни се отваря,що спираме да сме девствени?" (идея си нямам как да цитирам повече от един пост в новата версия на сайта).
Епитети не ръся,а нужда от гавра си различаваме доста добре.Просто понякога има нужда да си по-директен с някои питащи,че да се осъзнаят.Не може момиче,правещо секс,да ми твърди,че може да забременее 6-7 месеца след контакта,защото зависело от сперматозоидите(най-скорошния случай,не се сещам други сега).Или да ми обясняват,че при първи път няма как да се забременее.За въпроси тип " Презервативът беше здрав,пия хапчета,дойде ми,дали съм бременна??" да не говорим.Има неща,които наистина трябва някой да ти ги обясни,има и такива,дето просто нямаш право да не ги знаеш,особено щом се правиш на голям и се е*еш.Златка що и се смяха,че не знае столиците?
И наистина само се караш с хората.
Само ми е чудно как може да напишеш толкоз много неща и да не кажеш нищо.Много се хабиш.В повечето случаи и две изречения на кръст казват много повече от двеста листа написани брътвежи.
Amore-Mio*
10-07-2012, 20:17
Щом всичко е било наред, не виждам какво те притеснява. Не е задължително първия път да има кръв и болка. Те са си строго индивидуални и така нататък. И от първия път може да се забременее , да. Но няма място за притеснения, щом той не е свършвал.
someonerandom
10-07-2012, 20:20
Твоите изречения бяха три-и наистина нищо не казаха.Ти цялата тема нищо не каза де.Появи се веднъж да се заядеш,че всички се мислим за много информирани,после(очевидно изобщо без да си ми прочела коментара,на който си мислеше,че противоречиш) изръси няколко глупости за начини да се скъса химен без секс,като естествено не пропусна да споменеш,че само ти пускаш смислени мнения и си права,а другите нищо не правим и ние сме кривите,и накрая,след като цяла минута се хабих да пиша защо мнението ти е било безсмислено и в общи линии говориш глупости,се включи да ми кажеш,че нищо не съм бил казал.Изключително много помогна на авторката.И кажи ми пак,че не търсиш само да се заяждаш.
Авторката, преди да правиш секс не е лошо да си обогатиш сексуалната култура. То си е за теб! Няма да усетиш късане, при не всички момичета има кръв. Правете секс с презерватив за да ви е мирна главата. Тест за бременност може да си напрвиш 2 седмици след рисковия полов акт, иначе няма да ти отчете вярно.
BloodyMeri
10-07-2012, 20:24
Твоите изречения бяха три-и наистина нищо не казаха.Ти цялата тема нищо не каза де.Появи се веднъж да се заядеш,че всички се мислим за много информирани,после(очевидно изобщо без да си ми прочела коментара,на който си мислеше,че противоречиш) изръси няколко глупости за начини да се скъса химен без секс,като естествено не пропусна да споменеш,че само ти пускаш смислени мнения и си права,а другите нищо не правим и ние сме кривите,и накрая,след като цяла минута се хабих да пиша защо мнението ти е било безсмислено и в общи линии говориш глупости,се включи да ми кажеш,че нищо не съм бил казал.Изключително много помогна на авторката.И кажи ми пак,че не търсиш само да се заяждаш.
Зависи от гледната точка и начините на тълкуване на понятието "заядливост".Реално поледнато умните хора и тези ,които могат да разсъждават трезво ме разбраха ,а само ти почусвта заяждане.Това,че ти не може да вникнеш в смисъла и да отсееш най-важното не е мой проблем,а твой ,защото явно трябва да прочетеш някоя и друга книжка със специална тематика.
dream1707
10-07-2012, 20:30
Може да му стяга презерватива и заради това да се получава така ..
Може да се забременее от първия път.. и от втория .. и от третия.. за това се ползва презерватив
Може да мине и без кръв .. и при мен нямаше
BloodyMeri
10-07-2012, 20:33
Може да му стяга презерватива и заради това да се получава така ..
Може да се забременее от първия път.. и от втория .. и от третия.. за това се ползва презерватив
Може да мине и без кръв .. и при мен нямаше
Наборе ,мой ли такива раБти ма!!Ся someonerandom щъ определи за девственица !!! Срам и позор за теб :D:D:D
someonerandom
10-07-2012, 20:34
Зависи от гледната точка и начините на тълкуване на понятието "заядливост".Реално поледнато умните хора и тези ,които могат да разсъждават трезво ме разбраха ,а само ти почусвта заяждане.Това,че ти не може да вникнеш в смисъла и да отсееш най-важното не е мой проблем,а твой ,защото явно трябва да прочетеш някоя и друга книжка със специална тематика.
Толкова уверено пишеш,че чак се върнах нагоре да проверя да не съм объркал темата.Чакай да уточня.Ти започна мнение с Напротив,...,казвайки абсолютно същото,което бях казал в своето,щом ти посочих въпросния факт се направи на важна и заяви,че нищо не съм казал,обаче аз не мога да разсъждавам.Fuck logic.
Не знам кой е почувствал заядливост и кой не,не ме интересува особено,факт е,че тя е налице.Започвам да подозирам,че хората не те отразяват,защото имат чувството,че спорят с развалено уолки-толки.Какво важно успя да намериш в постовете си-не знам,обаче искрено се възхищавам на откриваческия ти талант.Както и да е,аз се отказвам.Лека.
Едит:Майко мила,теб наистина ти има нещо.
dream1707
10-07-2012, 20:39
Наборе ,мой ли такива раБти ма!!Ся someonerandom щъ определи за девственица !!! Срам и позор за теб :D:D:D
Да бе.. девствена съм.. Близо две години полов живот и все още съм девствена :D
BloodyMeri
10-07-2012, 20:40
Знаех си ... :D:D:D