PDA

View Full Version : Интересни историйки и разни неща

evahereandthere
10-07-2012, 18:49
Здравейте, казвам се Ева и днес създадох блог, в който ще споделям разни нещица от света около мен. Ще ми се да събера повече истории от вашия личен опит. Разбирам точно колко досадно е на повечето от вас да четат това, което в момента пиша, но пък се надявам да има и такива, които ще го намерят за интересно. Нали за това е интернет все пак, всеки луд да си покаже номера :) Ако имате нещо интересно да споделите, пишете на eva.and.the.world@gmail.com , ако пък ви се чете за приключенията на една гимназистка, обещавам да поствам често в http://evahereandthere.blogspot.com/

Благодаря за разбирането.

А и още нещо, разкажете за вашата първа любов.

Amore-Mio*
10-07-2012, 19:23
Имала съм приятел преди настоящия ми приятел, но единствено за сегашното момче до мен, мога да твърдя, че ми е първата любов - истинската, силната и така нататък. Уникално е просто чувството.

Иначе, какво целиш с тоя блог?
Много малко хора ще се интересуват от преживяванията на един непознат, създал си собствен блог.

NomNomNom
10-07-2012, 20:05
Невероятно много се дразня на хора, които не се казват Ева, но искат да им казват така - примерно Евелина, Евита, Евдокия, каквото ще да е.
Това е свещено име, по дяволите.

Мразя да има друга Ева, освен мен.

Най-лошото е, че едно време бях със същата тема в блога си.

evahereandthere
10-08-2012, 03:24
Ами и аз си задавам въпроса, абе кой аджеба ще му пука за тия неща. Обаче самият факт, че в България има Биг Брадър (който не харесвам лично аз) показва, че хората все пак се интересуват от живота на другите. Освен това реших да пробвам, ако не стане - не стане, ако пък да - хубаво :)

Относно първата любов, наистина е едно преживяване...

and just for the record, не се казвам нито Евелина, нито каквото и да било от горепосочените, иначе благодаря за мнението :)