flame2425
10-07-2012, 19:00
Преди две години видях въпросното момиче за първи път. Веднага се влюбих в нея. До тук добре лошото е че още същия ден се напих и и намерих телефона и и се обадих. Казах и кой съм тя каза че не се сеща но си уговорихме среща през междучасието на следващия ден. На мен само че ме беше много срам и даже не си спомнях всичко какво сме си казали и не отидох. Беше ме много срам и не знаех какво да напрая. Един ден се засякохме в коридора гледахме се в очите няколко секунди аз очаквах да каже нещо тя сигурно същото а на мен ме беше много срам и накрая погледнах на другата страна и тя продължи на където беше тръгнала. бях много разочарован от себе си но и останах с впечатлението че е разбрала че аз съм и се обадил и иска да се запознаем. През следващите няколко месеца какво ли не правех да я заговора но много ме беше срам и не успявах. Накрая на учебната година реших че не мога да чакам до следващата и пак и се обадих казах и кой съм и че я харесвам и дали иска да излезем на кафе и тя каза да само че да и се обадя след два дни че няма да е в града. След два дни и се обадих и с ядосан тон ми каза че и днес няма да е в града и ще се прибира утре. Аз много се учудих и я питах дали ще излезем утре а тя каза че ще видим казах и чао и тя затвори без да каже нищо. На следващия ден и звънях два пъти но не вдигна. Приятел ме посъветва да не се занимавам повече и така и направих. Много ме заболя и даже не отидох последните дни на училище за да не се засечем някъде. През изминалата учебна година сме се засичали поглеждали сме се но нищо не сме си казали. Бях решил през тази година да си хвана гадже излизах с две момичета но реших че нищо не чуствам към тях и ги оставих. Сега от един месец едно момиче се натиска да ми стане гадже но и към нея нямам чуства и няма да ме направи щастлив. За мен тя е обикновена а с момичето което харесвам винаги когато се разминаваме сърцето ще ми изкочи. Не знам какво да правя. Може би съм толкова зле защото никога не съм имъля гадже и съм девствен. Лошото е че след няколко седмици повече няма да можем да се виждаме. Ако станем гаджета с момичето което ме харесва и правим секс дали ще ми мине? Благодаря предварително.