View Full Version : Това е и моят въпрос :)
StartOver
10-08-2012, 17:44
Здравейте, преди да разкажа моята история, бих искал да ви помоля да няма спам/безмислици приемам и негативни отговори.
Така нека започна, ще се опитам да е кратко и ясно.
Със едно момиче се запознах преди около 3 седмици( на 17 септември- началото на учебната година) което много харесах, и оттогава си пишем почти по цяла вечер след училище. Ходим заедно насам-натам през голямото, леко ме удря/подритва на шега.Владея доста добър английски ( тя не го владее ), подсказвам и на тестове/като я дигнат на дъската и тн., момичето е красиво (не някоя кифла от типа "бегай от мене, не си ми на нивото"). Когато си чатим, ми е казвала леко лични неща, и не знам какво мисли за мен, дали ме смята само за приятелче за подсказване или поне леко си пада по мен.
Както казах по-горе приемам всякакви отговори ( без простотии и спам ).
П.С.- Тя е в моя клас ( 1 година по-малка от мен).
П.С.С-на 13ти имам Р.Д. и тя е поканена :)
Благодаря на всички прочели и отговорили на моят въпрос. :)
xXxPETYAxXx
10-08-2012, 17:59
Така както си го написал излиза, че сте заедно само докато сте на училище. Излезте заедно след училище, само двамата.
Подскажи и че я харесваш (ПРЕДИ рождения ти ден).
StartOver
10-08-2012, 18:01
Излизали сме със малка компания, но не знам как да я поканя, защото не знам какво ще каже.А и се чудя дали не е рано.
Казвал съм и че е красива, но какво друго да кажа освен това ( в момента си чатим )
ppbambucha
10-08-2012, 18:07
попитай някоя нейна приятелка ако можеш
ако не тогава забележи дали има нещо странно в поведението й-дали ти праща някакви погледи,звъни ли ти,търси ли те да си разговаряте за нещо(и особено да е различно от училище)
опитай да я хванеш за ръката и виж дали се дърпа,направи й комплимент за нещо-пр.много хубава тениска какво пише или отива ти с къдрава коса
StartOver
10-08-2012, 18:13
Имаме обща приятелка, и ми каза ,че тя казала че аз и още едно момче от класа сме сладки и нищо повече.
Ще пробвам това с ръката ( или нещо подобно ), но проблема за косата е, че тя е с къдрава коса, иска да я изправи , и съм и казвал, че много и отива така .
Amore-Mio*
10-08-2012, 18:21
Излезте не само в училище, а и извън него.
Някак , хората в училищната обстановка са едни, извън нея - други. Пък и ще имаш по - голямо време или по-точно повече време, за да я опознаеш.
StartOver
10-08-2012, 18:39
Благодаря за отговорите, но се чудя да и кажа ли сега или просто да изчакам да си минат нещата както трябва ?
StartOver
10-08-2012, 19:34
Това е част от чатенето ни, "mn me radvash kato chovek smis moje si stanem dobre fr iglejdash pekan" незнам защо но си мисля, че пак съм го оплескал както при другите ми жалки опити с момичетата. Който може да каже какво мисли по въпроса
Покани я на рождения ден и кажи, че искаш един специален подарък от нея ако е съгласна разбира се. Когато те попита какъв ти си прецени какво искаш - целувка, любов....... да не е секс само, че хем сте малки , хем всичко ще развалиш.
Успех и да кажеш как е минало.
Според мен те е харесала :-P
StartOver
10-08-2012, 20:19
Мерси :) ще разказвам на 14ти как е минало
Тва пък да я сваляш на рождения си ден е възможно най-тъпото предложение.. дано те отреже.. заслужаваш си го....
heartshapedbox
10-08-2012, 22:09
Покания да излезете преди рождения ден. Измисли си причинна: гледа ти се еди-кой-си филм, а всичките ти приятели вече са го гледали, излезте да си търсите учебници, видял си нещо супер-хипер-гига интересно и ново и искаш да и го покажеш или нещо такова :)
Не знам как ще приемеш отговора ми, но ще ти разкажа нещо
Запознах се с едно момиче (хубава , мила ,добра,странно и с майка и се запознах даже)
Тя е от типа мислене"грозна съм тъпа съм недей ме лъжи"
Казах и че е красива
Казах и че е мила
Казах и че е много важна за мен
Казах и че я хар( то цялото даскало разбра -,-'')
Но беше отговора-ами ти си ми най добрия приятел , нз какво да ти кажа ..
след което мина година аз все още съм и най добрия приятел продължихме като приятели
но в момента в който я видя с друго момче ми гръмва главата и се държа като (без да обидя някой) бавно развиващ се наркоман с наклонности към Убийство ;ддд* не че съм наркоман не пия , не пуша но съм странен характер*
та така това е смис тя ми разбиваше сърцето ден след ден
сега разговорите са ни " оо кон как е; Кой наричаш кон бе изруууд" ;дд
както казах приемай както искаш, само гледай да не е страдалка с 0 самочувствие
sexa_na_kompleksa
10-09-2012, 08:39
Излизайте и флиртувай с нея. Ако не започнеш да я сваляш, ще започне да те приема само за добър приятел.
djipsito
10-09-2012, 13:27
Ако се закача с теб, кокетничи и ти се глези е вероятно да те харесва.
Много, много, много тъпо е да намесваш трети лица в тия неща, като приятелки и приятели, той каза, тя каза и т.н... Не го прави повече!!!
Покани я след училище, черпи я един сладолед или кафе, прекарайте си готино, като по време на срещата гледай да търсиш лек допир с нея. Излезте няколко пъти преди рожденния ти ден, а на партито... ще стане квото има да става. Гледай да не бързаш да я водиш в спалнята де...
StartOver
10-09-2012, 15:07
Благодаря за отговорите :) а към 102- можеше да пропуснеш 2рия си коментар. Ще добавя, че вече ми вика по-голям батко, за което също се чудя кой от 2та варианта е :( , ще помоля и за помощ със свалянето- какво точно да кажа, къде да я поканя, за какво да си говорим и т.н. :)
valdesbg
10-09-2012, 17:30
Земаш една тухла и я издебваш зад някой ъгъл. Сваляш я на секундата.
П.П. На тъпи въпроси как очакваш умни отговори, само това ми е инетерсно?
StartOver
10-09-2012, 17:49
Вече разбрах какво чувства, по-гадния начин . Благодаря на всички :)
valdesbg
10-09-2012, 18:00
Wellcome to the club :)
FuckedUp
10-10-2012, 01:48
"mn me radvash kato chovek smis moje si stanem dobre fr iglejdash pekan"
Вече разбрах какво чувства, по-гадния начин . Благодаря на всички :)
Нещо повече ли очакваше? :lol: